SVETONEDELJŠĆANKE OSVOJILE 3.MJESTO NA 1.KUPU OŠTARIJA
[ # ]

OŠTARIJE
Piše: Damir Marenić

Prvi Kup Oštarija prošao je na veliko iznenađenje večine prisutnih u odličnoj organizaciji.Malo tko je vjerovao da nakon Kaštel Sućurca gdje je ukupno bilo 24 ekipe danas može u Oštarije doći njih 40 ekipa u četiri dobne kategorije.Sam domačin bio je iznenađen odazivom i umjesto postavljene tri staze naknadno uveo i četvrtu kako bi natjecanje išlo što brže. SLIKE

EKIPA SVETE NEDELJE
Prvi Kup Oštarija prošao je na veliko iznenađenje večine prisutnih u odličnoj organizaciji.Malo tko je vjerovao da nakon Kaštel Sućurca gdje je ukupno bilo 24 ekipe danas može u Oštarije doći njih 40 ekipa u četiri dobne kategorije.Sam domačin bio je iznenađen odazivom i umjesto postavljene tri staze naknadno uveo i četvrtu kako bi natjecanje išlo što brže.

U kategoriji muški "A" u konkurenciji 20 ekipa prvo mjesto osvojio je DVD Belajske Poljice sa rezultatom 31.16 sekundi, drugo mjesto pripalo je DVD-u Donja Gračenica rezultatom 32.60 sekundi a treče mjesto za ekipu DVD Zagradci koji su vježbu uradili za 37.12 sekundi . U kategoriji žene"A" prvo mjesto pripalo je ekipi DVD Žažina rezultatom 42.30 , drugo mjesto za Mladost Kaštel Sućurac koja je postigla vrijeme 47.10 sekundi dok su trečeplasirane bile cure iz DVD Sveta Nedelja koje su postigle rezultat od 53.00 sekundi. Na žalost u drugoj koju su napravile za 49.90 raskopala se sitka.
fotografija:Vatrene vijesti 911

U kategoriji muški "B" prvo mjesto za ekipu DVD Zagradci sa rezultatom 35.60 sekundi , drugo mjesto za DVD Josipdol rezultatom 53.70 sekundi dok su trečeplasirani bili DVD Ogulin koji su postigli rezultat od 59.20 sekundi. U kategoriji žene "B" prvo mjesto za ekipu DVD Našica sa postignutim rezultatom od 54.30 sekundi , drugo mjesto osvojila je ekipa DVD Josipdola sa rezultatom 53.90 sekundi a treče mjesto za ekipu DVD Oštarije koje su vježbu odradile za 74.80 sekundi.

Svi natjecatelji nagrađeni su priznanjem i medaljama za svakog sudionika kao uspomenu na ovaj Kup. Na suce i kontrolora suđenja Ivicu Batinu nije bilo niti jedne primjedbe što je znak da su odradili svoj posao dobro. Ono što je malo iznenađenje ,to je 6.mjesto Lekenika, 9.mjesto Deanovca, dali ekipe nisu spremne... ili čuvaju adute za državno natjecanje.... doznat ćemo uskoro, ali i to su čari ovakovih natjecanja pa su tako mogli doči do izražaja i ekipe poput DVD Rakitja koja je osvojila izvrsno 4.mjesto te DVD Rude koje su osvojile 7.mjesto.

Sve pohvale organizatoru ovog natjecanja uz želju da i sljedeče godine bude najmanje ovolik broj ekipa.Ali kakvo bi to bilo natjecanje da nema naših blogera pa ta ko su se tu zatekli Čižma, Mladen , Kruno iz Ruda, Tone, Tonka mladost, Tomek, Ivan iz Donjeg Vugrovca, Acivi . Drugo poluvrijeme ispred vatrogasnog doma je bilo odlično, uz dobru roštiljicu i pravi zabavljački band.Do sljedečeg natjecanja ,čitamo se.


Vezane vijesti
1. kup DVD-a Oštarije

04.05.2008. ...10:07 [ Komentari (3) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters