GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD ŠANDOROVEC
[ # ]

ŠANDOROVEC

Dobrovoljno vatrogasno društvo Šandorovec održalo je svoju redovnu godišnju skupštinu na kojoj je rezimiran rad u protekloj godini te su istaknuti planovi za ovu. Prema riječima predsjednika Društva Dejana Tomašića i zapovjednika Ivana Petka, protekla je godina bila iznimno uspješna.

Osim što su održane mnogobrojne sjednice, a vodstvo se uključilo i u rad županijske te gradske vatrogasne zajednice, tijekom zime u domu kulture organizirane su dječje igraonice te natjecanja mladeži. Protekle je godine po prvi put formirana i ženska seniorska ekipa, a najuspješnije su bile djevojke iz ekipe mladeži koje su osvajanjem drugog mjesta na županijskom natjecanju stekle pravo nastupa na državnom natjecanju u Makarskoj u svibnju ove godine. Osim te zadaće, ove će godine DVD proslaviti i značajan jubilej, 80-godišnjicu postojanja. Središnja će se proslava održati 16. kolovoza, a pripreme su već u tijeku.

Prošlotjedna je skupština imala i svečanu notu budući da su dodijeljena i priznanja najistaknutijim članicama i članovima te jubilarcima. Pohvalu su primile sve članice ekipe djevojčica: Monika Ivanuša, Sara Hlapčić, Sara Petak, Ivana Fodor, Mellani Škvorc, Karla Črep, Maja Novak, Marta Črep, Ines Gal, Patricija Bezek i Karla Bezek. Znamenjem vatrogasne mladeži koje su uručili Ivan Krištofić, predsjednik Vatrogasne zajednice MŽ i Radovan Zadravec, predstavnik VZ-a Grada Čakovca, odlikovane su djevojke iz ekipe mladeži koje su ostvarile plasman na državno natjecanje: Lorena Remar, Helena Hlapčić, Tea Plaftak, Maja Gal, Martina Gal, Nikolina Vuk, Manuela Ivanuša, Mateja Hajdinjak, Mateja Talan te tri djevojke koje su ujedno i nagrađene spomenicama za 10 godina djelovanja: Ivana Gal, Lea Hlapčić i Ivana Zanjko.

29.03.2008. ...19:12 [ Komentari (0) ] Isprintaj

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.





eXTReMe Tracker
free counters