Umjetni nokti

ponedjeljak, 30.04.2012.

Pribor za geliranje

Dobar dan svima!! cerek

Nadamo se da ste uzivali u vikendu, ili jos bolje, da uzivate i dalje ukoliko ste imali mogucnosti produziti odmor sretan

Danas nastavljamo sa edukacijom. Objasniti cemo kakav pribor je potreban za gelirane nokte i kako se pribor koristi sretan

Najvaznije je imati:
UV gelove: gradivni, french(moze i bez) te zavrsni sjaj
UV lampa
kvalitetni kistovi
turpije
polirni blokovi
tipse
sablone
cleaner
vatice
pribor za nail art


UV GEL

UV gel je smjesa za oblikovanje noktiju koja se nanosi kistom, a nakon susenja pod UV lampom prelazi u kruto stanje.
Gradivni gel sluzi,kao sto samo ime govori, za izgradnju nokta po duzini i debljini. Stavlja se u jednom ili vise slojeva. Moguce je staviti jedan debeli sloj, oblikovati nokat te samo staviti zavrsni sjaj i ukrasiti nail artom, takodjer moguce je staviti sloj gela, osusiti pod lampom, te ponoviti postupak.

French gel je bijele boje i sluzi za crtanje bijelog vrha. Obicno se stavlja u jednom sloju, ali nije zabranjeno staviti dva sloja. Sve ovisi o vasim sposobnostima kao i o kvaliteti gela.

Pink gel je obicno svijetlo roze boje, i koristi se ako zelite malo zakamuflirati prirodnu boju nokta.



Zavrsni sjaj se stavlja kao zadnji sloj, nakon glittera i boja za nail art. Daje noktima odlican sjaj, a stavlja se u tankom sloju.

UV LAMPA

UV lampa je uredjaj koji sluzi kako bi se gel na noktima stvrdnuo. Na trzistu postoji jako puno razlicitih modela. Vecina lampi ima ugradjeni ''timer'' koji sami mozete podesiti na odredjenu minutazu, ovisno o gelu kojeg koristite. Zarulje obicno dolaze u paketu skupa sa lampom.



To bi bilo sve za danas. Sutra cemo vam objasniti cemu sluze ostali proizvodi i kako ih treba koristiti sretan

Lijepi pozdrav!!! cerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerek

- 10:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #