uuhrta

utorak, 17.05.2022.

HAK vožnja Treća dob


HAK.hr Sigurnost u prometu Prometna preventiva Zlatne godine
Projekt "Zlatne godine"
Hrvatski autoklub je nakon ukidanja restriktivnih mjera uslijed pandemije virusa Covid-19 nastavio realizaciju projekta “Zlatne godine”. Projekt je namijenjen osobama starije životne dobi koje sve češće stradaju u prometnim nesrećama. Cilj je u neposrednoj komunikaciji s njima elaborirati taj problem s naglaskom na specifične poteškoće s kojima se stariji sudionici susreću u prometu. Tijekom interaktivnog predavanja sudionici rješavaju kratki, pet minutni test o prometnim propisima i pravilima. Kako bi procijenili svoje sposobnosti aktivnog sudjelovanja u prometu dostupan je i test samo evaluacije. Program se realizira tijekom 60 minuta. Svim nazočnima HAK daruje prikladne promotivne poklone.

U suradnji s AMK Križevci 18. ožujka 2022. godine program je realiziran za četrdesetak starijih članova u prostorijama kluba. U Matici umirovljenika grada Zagreba 25. travnja 2022. godine u programu je sudjelovalo oko 50 osoba čemu je snimljen kratki filmski prilog.

Pozivaju se udruge umirovljenika zainteresirane za provedbu programa, koji je besplatan, da kontaktiraju HAK na telefon 01/ 66 11 946 ili 66 11 999.


link na video prilog

https://www.youtube.com/watch?v=7iCRuBMi1QE

- 11:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.