KoRnyyy

nedjelja, 25.09.2005.

čisto da se javim (da da :))

uglaFnom...bila sam pijana, ja i moja frendica popile 1 litru kruškovca, mislim...ona je više popila, i pila je tablete pa je zato rigala ko majka...ja sam bila taman pijana..i nisam uopče rigala niti mi je bilo slabo....i stara me nije skužila ni niš, hehehehe, ovo se treba ponovit!
e da! frend mi se vratio iz neuma i meni i mojoj frendici upio šteku lucky strike-a, svakoj 5 kutije, ali smo 2 donirale ljudima s kojim uvijek idemo na p.
em, i naravno to se samo meni može desit..u uljaniku je bio koncert atheist rap, i zato se u rojcu skupila rulja...i baš kad je bilo najbolje, najluđe, ja sam bila trijezna, i trebala sam ić ća...ma daaaj! zašto imam tako glupe starce!? ali oke je sve u svemu, jedino mi je full žao šta moja frendica nije išla s nama, starci joj nešto seru, a jebiga, sve je to sjebano. sljedeći vikend...znate šta ču radit =P
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us
...evo ga my baby :D
- 11:42 - K@#0%! (11) - i don't know what 2 say - ...

subota, 24.09.2005.

ee, Blek Wič, nije istina, nego čekam da vidim šta če se danas desit, napokon se idem napit!!! AAAAAA!! još samo....2 sata i bit ču šeko-pijana =))))
- 16:55 - K@#0%! (0) - i don't know what 2 say - ...

srijeda, 21.09.2005.

mi vjerujete da sak opet pijama?

sqad sam bila sama doma, i šta da radim????=PO idem ja pit pina .coladu"! polpia 2 velike čaše i sad trebam u školu...žma majcu sam naopečke obukal! kapulkačla mun je došla na facu! akko m i to fali ej.....ja bi sad najrađe keksirala 2 male vodkice...uff...čisto onako taman da se napijem....sad nisam pijana nego, neznam...uglanom več sat vremena se samoj sebi smijem...i za pola sazta trebam u školu, kako, šta ču doč piajanqa u školu?= ?=???
i juler! do 1 i po pšo noči sam igrala pokemone! dan as sam se digla u 10....i išla ručat! majojm........ajme ne mogu spoavat! cijelo vrijeme mislim na onog tipa! apl u kurac! zašto sam baš ja takbe sreče da nemam šanse s nikim koga volim!??!?! life sulx! and love sux 3!
- 12:06 - K@#0%! (3) - i don't know what 2 say - ...

srijeda, 14.09.2005.

(no title)

Eee, ako niste primjetili više nema mojih postova o pijančevanju...ZAŠTO???
-e razlog je moja stara...mogla sam birat: da se ubim ko zadnja stoka i da se svi u kući posvađamo oko toga i da nikad više nesmijem van...ili da više ne pijem, barem do 16-te i da mogu van. E naravno ko svaki drugi čovijek izabrala sam ovo drugo...i još me stara skužila da sam pušila, ali sa starom ili bez nje...ja ču pušit.
Image Hosted by ImageShack.us
Ali, poslje svega ja mislim da mi je to trebalo...gledam bolje strane: -nema više mamurluka, -stara me više ne pregledava svaki put kad dođem doma, -ne svađamo se više toliko ma uopče se ne svađamo više...i to je to. ljepo mi je vani i dalje...full sam postala hiperaktivna. malo previše. počela sam palit klupe pod satom, ne mogu više!!!!! AAAAAA!!!
E da! Napokon!!!! Nakon 3-4 god zaboravila sam onog prokletog tipa!! Ali ono...još i dalje mislim na njega, ali nisam opsjednuta barem :) (e da, pozdravlja me svaki put kad se sretnemo, barem nešto) sad sam si našla drugog tipa, hehehe. ali ovaj je (za promjenu) moje godište..nije baš neki, neznam, jonny deep ali full je dobar i simpatičan i sve...
Ma kad sad gledam svoj život mi se čini savršen,
- 20:19 - K@#0%! (10) - i don't know what 2 say - ...

petak, 09.09.2005.

R.I.P.

umrla mi je mačka....moj mali veliki mačor, moja mala beba, najbolja mačka na svijetu, tj. pas u tjelu od jedne slathe, crno-bijele mačke...moje male ljubavi više nema....nema ga, nestao je, i više ga nikad neču moči zagrliti, niti on mene. jer svaki put kad bi ga uzela u ruke bi mi se zakačio na rame, bez kanđa, samo sa šapicama. ne mogu vjerovat...nema ga!!! nema ga...mog malog Stinkya koj je s razlogom dobio to ime jer je smrdio, ali nije me brigalo, jer je bio jaaako dobrodušan,nije bio ko svaka druga mačka pokvaren ni pohlepan ni niš...šta je to bila cjena, to sam trebala platit da bi išla na koncert?? jer inače bi presavršeno bilo. da sam mogla birat između koncerta i mačke, izabrala bi ovo drugo. iako bi poslje još više plakala...
...moja beba ;(
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- 23:47 - K@#0%! (7) - i don't know what 2 say - ...

srijeda, 07.09.2005.

KoRn

Eeeee, valjda ste ovo pretpostavljali...
prije koncerta:
bila je preluda ekipa u busu, svi su cugali, pljugali, pušili, preeeludo, spaljeni ljudi za popizdit. a u busu samnom je bio i moj stari, ali kao da ga nije bilo! sjedio je neka 4 sjedala ispred mene ali je sve vidio na odrazu on televizije. i ja sam rekla nekom tipu da mi isfura bambusa u praznu bočicu od kokte, i tako je to izgledalo ko da cijelo vrijeme pijem koktu, hehehe. donirali su nam i još rum-cole i još bambusa, hehe.
poslje koncerta:
išli smo pljugat, stari je bio u pripšizdini, tako da me nije mogao vidit ni da je htio, izašla sam vani tako prebijena, mokraaa, mogao si me iscjedit! neki tip u busu je rigao...svi su spavali ko bebe
i na kraju.....
Konce/t :
Ušla sam unutra, odmah došla između 1. i 2. reda i čekala.....bila je predgrupa Ektomorf, dosta su dobri, ali kad je počeo korn, samo su me zgnječili ljudi! više me bolie šake nego cijelo tjelo jer sam se držala za ogradu da me ne odguraju! prvo su pjevali He/e 2 stay a zadnju y'all want a single i prije nego šta su to svirali...jonathan kaže: put your fucking middle fingers in the air!!!i svi u jedan glas: fuck!! fuck!! fuck!! jon je imao onu crnu adidas suknju s crvenim crtama i nekim...đepićem na adidas i crnu kanotjeru, e predivan je uživo, puno ljepši nego na slikama!!! a david.....ahhh on je baš komad!!! i neke 3 novopečene metalke su iza njega kurvinski plesale i gladile ga po licu dok je svirao.....e ja sam ih htjela razbit!!!! kasnije su ga zagrlile, kurvetine! kako ih mrzim!!!!!!!!! munky predobro pjeva...a fieldy sjedi na stolici i svira bas, hahaha, koj car. u pozadini je bio novi gitarist...a ja mislim da če se snać...i pjevao je another brick in the wall i dofurao onu baklju :) potpis nikako nisam mogla dobit, ni štap ni trzalicu jer sam jedva ostala na nogama, svu su me izgurali pička ima materina!!! poljubila sam trzalicu od munkya i pila vodu koju je fieldy bacio u publiku, ali neotvorena voda, koj če mi to kurac! a na pjesmu blind se tako ekipa razbacala, više nego ikad! koj kaos ej........borba za život, lol
bit ču iskrena.....Može vam bit žao šta niste išli, jer je tako prejebeno bilo da nisam mogla vjerovat!
ne mogu još sada.....kad je jon pjevao 4 u meni su se samo suze sljevale niz obraze-....i danas sam plakala od sreče i od žalosti jer je gotovo. I LUV Ko/n 4 EVER & EVER & EVER!!!!!!!!!
- 11:18 - K@#0%! (4) - i don't know what 2 say - ...

nedjelja, 04.09.2005.

Imam karte =)
sRetno svima u šKoli sutRa!!
- 23:05 - K@#0%! (3) - i don't know what 2 say - ...

subota, 03.09.2005.

i have a problem that i cannot explain...

Neznam stvarno koj kurac mi je...baš sam neka....baš sam..u bedu ali, neznam ni sama, ko da sam izgubila volju za životom, ništa me više ne veseli (osim koncarta od KoRna ali neču bit sretna dok ne dobijem karte). Ne osječam ništa više, onaj tip kojeg full volim...frendica mi je danas rekla vidi ti ga tamo!a ja ono...boli me kurac, nisam se ni okrenula da ga vidim, nije me uopče uhvatila ona hiperaktivnost kao inače kad ga vidim. I jučer isto, gledala sam ga cijelu večer, svaki put kad sam prošla pored njega me pozdravio, i pogladila sam ga po kosi jedan put :) ali ipak...neznam, 4 godine plačem za njim i kad sam s drugim tipom mislim na njega cijelo vrijeme..(ja mislim da me sad samo ženske mogu razumjet) On niti ne shvaća koliko ga volim...ali sad jebemti!
Niti...osječam se ko da sam sama na svijetu ko da sam izolirana ili izbačena! Outsider! 2 moje naj frendice pričaju nešto međusobno, ja ih pitam kao o čemu pričaju jer bi kao njihova naj frendica trebala znat i one kažu../Ma...duga priča..ovo ono../ a to je kao da su rekle Šta te boli kurac! I onda u uljaniku (čitaj kurveraju) vidim moju naj frendicu No.3 koju nisam pun kurac vidla! I ono...pozdravile smo se i to, ali jebiga, nismo ni mogle normalno pričat jer je imala nekih problema, nemam blage...(ali ona je još dobra...nije ona kriva, jebiga)
Još 1 problem koj mi ide na kurac, nemojte mislit da sam razmaženo derišta, ali...ove 2 frendice, kužiš..uvjek ona jednna otprati drugu do pola puta do doma....ko mene prati doma? nije da mi toliko smeta ali ipak!!!! Jebiga, osječam se zanemareno...i idu negdje i kažu mi idemo nešto raspravljat, isključuju me iz svega...pun mi je kurac toga. Najbo lje bit sam...untouchable
- 23:07 - K@#0%! (5) - i don't know what 2 say - ...

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>