Svemirska plesačica

ponedjeljak, 25.06.2007.

...na moru smo svi lalalalalaaaaaa...

..ja i ti....na moru smo svi......


7sedam dana sprejanja s kompresorom skroz na skroz zajebanih recikliranih tapeta, koje izgledaju ko umjetna stjena za penjenje i koje su od papira. kako znamo papir upija puno previše tekućine. tako su i te tapete svaki dan upijale i upijale i upijale, a mi (ana i ja) smo sprejale i sprejale i sprejale....i nikako doć do rezultata. u jednom trenu mi je postalo malo kritično jer je nakon 6šest debelih slojeva snažne zelene još uvijek izbijala smeđa boja tapeta van. potrošile smo dvije pištolje, dva pištolja, i 20L boje. radile smo svaki dan od 10 do 8, ručale picu pepi sa mocarelom i maslinovim uljem, i ana je motala skank ko blesava. kad je ona motala ja sam sprejala. kad je ona sprejala ja sam pušila i tako redom. znoj mi smrdi po thcu, đaneri se okreću za mnom na ulici i smješkaju mi se (fermoni rade svoje. da je obrnuto samljela bih se i popušila) bauštelac sam postala. a pivo nakon rada da ne spominjem. američki san. odradiš dan i nakon toga se popneš na krov zgrade s hladnom pivom i umornim tjelom. ajme kako paše.
ana je otišla na more nakon 4četvrtog dana. ostala ja tako sama. petar, partner s kojim otvaramo sokbar je došao u petak navečer i pomogao koliko je mogao, ali njega su čekale ostale stvari za sredit za sokbar, papiri i sve one birokratske pizdarije za koje ja ne želim imati diplomatsku žicu.
tako da je djevojče, pošto više nemamo love za trošit na majstore razne, bilo primorano uzet pištolju u ruke i napravit posao.
enivej konačno jučer, u 19.00 sati posao je bio završen. napravila sam si šejk od višnjica i jogurta, litru toga, namotala pljugu, pustila aritu frenklin na saf glas i opustila kočnicu. sve je bilo najzelenije ikad i ekipe koje su prolazile pored zastale su da pitaju što se tu događa. mali prajvet afterđob parti. uz fino izvedeni strit pr. promocija samo takva. ko bi rekao da rad i konačni produkt tog rada pružaju takav osjećaj zadovoljstva.mislim radila sam ja i prije ali ovakav tempo i fizikaliju nisam nikad. ponosna na sebe jako!!!!!!!!
i tako mi je jučer uz aritu došlo da odem do darlinga smjesta. takvu bi me voljeo jako. poslala čak i poruku da bi ja malo uletjela. iako mi je bilo jasno da nemam kad pošto darling radi nonstop. da ne znam da radi sigurno bi pomislila da ima druge deklice uz mene. ovako. radim i ja pa mi nije panika. razumjem. al mi fali toplina i blizina jako puno. enivej nakon te ideje vođenja ljubavi shvatila da mogu da vodim ljubav na drugi način. s morem.
i pokušala nać nekog tko zna vozit auto da me odveze do najbližeg mora. svi bili za kurac u depresiji pa ništa iz toga. sve dok se nisam probudila, nakon nekog čudnog sna u kojem tuširam s vodom dlačice na tijelu i tako ih skidam. tuš depilacija. i bilo je i nekih likova u tom snu. uglavnom probudila se ja kad ono zvoni telefon s milim glasom jedne male indijanke koja pita jel biš ja išla u izolu malo se bacit u more.


....na moru smo svi....ja i ti....lalalalalalalalalalalalalalaaaaaa...na moru smo svi...na moru smo svi......

i sad sam friško obrijana jer tuš nije htio skinuti dlačice. ošišana, isfrizirana i spremna....za bacit se u more.



25.06.2007. u 11:53 • 3 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 04.06.2007.

Dragi mali VELIKI princ...

dragi, dragi maliki princ

vrijeme prolazi, uspjevam poloviti trenutke, čak i sebe u njima, na trenutak
sve one duboko potisnute boli iz davnina uspjele su se odraziti kroz tebe,
odražavajući istinu, točno onu koju sama nisam mogla vidjeti
time se pokrenula preobrazba čiji sam svjedok
vjerujem da osjećaš
sebe pamtim kad osjećam, čvrsto i predano
rijetki su za sad ovakvi trenuci
učim vlastiti jezik, sve sam ih htjela naučiti,jedino sam svoj zaboravila
tko zna kakvim ću jezicima sve moći pričati kad naučim vlastiti
pisati isto nije lako naučiti kad ne poznaješ jezik
funkcije prirode u svemu tome
neograničenost iz koje nije potrebno bježati u dubinu
finih elemenata počinjem bit svjesna, posvuda

04.06.2007. u 23:30 • 1 KomentaraPrint#

MENTA + ANANAS

MENTA I ANANAS ZALJUBLJENI PAR
KAD SE BUDU VJENČALI DOBILI BUJU DAR
MENTA BU DOBILA PRAVI VELIKI MUŽAR OD MRAMORA,
A ANANAS BU DOBIL SOKOVNIK


radim na tome da pamtim sebe čim više u svakom trenutku i današnji dan je jednostavno toliko previše u preračunima i izračunima u miligrame i mililitre da jedino pamtim sebe kako se naslanjam na balkonska vrata i pokušavam njima izmasirati bolna mi leđašca od sjedenja za lapatopom.naravno po svim zakonima fizike u kojima se tijela iste supstance vole a ona različite ne vole, vrata nisu bila od pomoći. isto tako ni duge mi ruke moje. popila sam brdo cedevite i kave sa slatkim vrhnjem koje se ovdje prodaje u malim slatkim tetrapakićima..ni to nije pomoglo.. napravila sam riblju paštetu s kaparama maslinovim uljem topljenim kozjim sirom i orasima....ispekla pogaču od raznorazne zobi s maslinama i svježim travama...ni to nije pomoglo.i na kraju mi je film krenuo pucati....pa se sjetila ja tako bloga. a kome ljepše (sa i) nego meni blogeru.
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................................................
gadbladidemmmmmmmmmm.......
i samo malo para za ovu pizdariju mislim uzeti....

tek sad kužim....
to neće biti dovoljno za poplatiti sve saune, kiropraktičare, bioenergičare i ostale larifari magičare....jerbo nakon ovoga meni treba godišnji dug dug godišnji bar da traje 2 dana.....
i moram prestat biti kampanjac....evo mi sad kampanje....

a ja još maštala o šampanjcu od jabuka i kruška s bergamotom i anisom....aha.....nakuracnabijem....



04.06.2007. u 16:48 • 0 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

O koridoru sjećanja

brojem brojim brojeći broj

Free Site Counter
Free Site Counter

u slučaju nužde, kreveljenja, cmizdrenja itd...

petropola@hotmail.com

u slučaju da me netko voli

petropola@index.hr