< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Svibanj 2007 (4)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (7)
Veljača 2007 (9)
Siječanj 2007 (8)
Prosinac 2006 (8)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Image Hosted by ImageShack.us

"Zar nema izlaza? Zar je usamljenost univerzalna? Zar je nemir životna činjenica? Zar je bolje to prihvatiti nego neprestano tražiti pogrešna rješenja? Brak nije lijek za usamljenost. Djeca odrastu i odu. Ljubavnici nisu lijek za sve. Seks nije konačno rješenje. Ako ste život pretvorili u dugu bolest, onda je smrt jedini lijek..."

Friendster images


Uniform_fetish

Ima 17 godina,živi u Puli,u horoskopu je rak.Jaaako je osjećajna i osjetljiva,lako ju je povrijediti.Ponekad je arogantna jer se boji da ne bude povrijeđena.Mirnog karaktera,ali kad se osjeti neshvaćenom i nevoljenom postaje bijesna i agresivna.Trudi se suosjećati s drugim ljudima. Nije osobito ambiciozna,ali kad nešto stvarno želi,to i napravi. Vjeruje u Boga. Najsretnija je kada je okružena dobrim ljudima. Ponekad je zavidna i ljubomorna. Trudi se zdravo živjeti. Od kad zna za sebe obožava loptu! Košarku,nogomet,a najviše odbojku.Voli svoju obitelj...Svoje prijatelje: Snježanu, Damira, Adrijanu,Ivana,Igora, Andreu, Marka, Anu, Aleksandru, Ninu, Moniku... Voli ljubav.Voli dobre dečke,najviše jednoga.Voli dobro društvo, izlaziti, pjevati, plesati, voziti se...Voli popiti,pogotovo kad je tužna. Voli muziku,najviše narodnjake, posebno Šaku.Voli svoj grad i domovinu...Voli čitati.Voli ljeto i more...Voli prekapati po prošlosti i uspomenama.Voli cvijeće... Voli aute,motore,ali najviše autobuse... Pali se na uniformirane muškarce...Ne voli zločeste ljude,u svakom pogledu...Ne voli školu,ali drži se onoga "Što se mora nije teško" Ne voli gledati tv... Ne voli biti kod kuće zato većinu vremena provodi vani. Ne voli jako putovati,ali kad joj krene loše,poželi pobjeći negdje daleko...Ne voli puno spavati jer misli da je to gubljenje vremena...Ponekad mašta,ali trudi se živjeti u realitetu... Još uvijek traži samu sebe...


Čitam:

..*Blesava si mala*.. Deya kiss

...beba se vraća :).. Ivana yes

Valentina namcor

*Ines the Lajfica :)* rolleyes

Kulerica wink

Cugerica party

Bojan_FanGirl Snježa smijeh

Ribica thumbup

Nickel*girl* nut

*Enych* naughty

Zanimljiva cura zujo

Ninić kiss

MeMyself&I Super blog thumbup

temple of love wink

ja,13 i ... eek

tina thumbup


Šako Polumenta kiss -Otkud ti pravo

Otkud ti pravo da me bolom nagradiš
po mome srcu ruže tuge sadiš
,po kojem zakonu to meni sudiš
kad sve uzimaš,a ništa ne nudiš.
Nemaš ti prava da mi snove uništiš
na mome nebu zvijezde nade gasiš
,nisi mi ti ni zrno sreće donijela
da bi planinu od mene ponijela.
A priznajem, bio sam kod očiju slijep
i nije mi padalo to na pamet
da sa mnom si samo iz koristi
bio sam lud od ljubavi.
Nisi ti neko zbog
kog mi vrijedi umrijeti
niti poslednju suzu u bolu pustiti
,nisi ti žena ta što bi ruku pružila
kad bi me ranjenog
na svom pragu vidjela.

Meni jedna od najdražih pjesama:
Asim Bajrić-Sine moj
Navik'o si nekad da me nema ,da odem negdje na dan,dva,kad se s puta kući vratim umoran
ti mi kažeš,ma nema te godina sine moj,sine moj.Gorka je kora hljeba što te hrani iz kafane
težak je ovaj život što ga živim da preživim. Gorak je svaki korak što ga pređem preko praga
tvoje oči svijetle u noći dok se tebi,sine,kući vraćam...ja pjevam i kad mi se plače.
Navik'o si,nisam ko svi drugi,i kad me trebaš,baš tad me nema, a kad dođe subota na nedjelju
svi su sa ocem,a mene nema,sine moj,sine moj...
Friendster imagesJovana-U tvome telefonu
Zamolila sam te bar hiljadu puta,ne dolazi sa njom ni na deset minuta,na ista ona mesta gde izlazimo
ti i ja al' ne vredi. Evo te sa njom par metara dalje kao da mi to dajes na znanje da jedino je ona ta kojom pred zakonom si rekao da. Znas da nisam takva da pred svima stavim svoje ruke oko tvoga vrata,ali cimacu te cele noci s porukama iz inata.
U tvome telefonu moga imena nema,moj je broj a musko je ime,da te ne provali zena.I kad ti poruke pisem,pisem u muskom rodu,da tako budem ti blize,kad s tobom biti ne mogu. Govorio si mi da volis me ludo,da ti je sa njom ko sa najboljim drugom,da srce ti je tamo uvek tamo gde sam ja al' ne vredi.

Oženjen
Zazvoni telefon,na ekranu broj je tvoj. O, da li se sada rađa novi život moj,umrla sam onog dana kada ode ti,mislila sam da te više neću videti. Sve me boli, zašto nisi moj,svoje srce ti si dao njoj,nemam snage da se borim,ti si ipak njen,lep muškarac,dobar otac,srećno oženjen.Tvoje srce,tvoja duša, ja znam, njena je,da dobije što poželi na sve spremna je,
koliko je mrzim toliko joj se divim,da sa tobom što i ona bar jednom doživim.

Zar i Bog što nebom hoda,vladar carstva nebeskog,zar i on je muškog roda okrutnog...
29.01.2007., ponedjeljak
Vjerujete li u horoskop??!

U dnevni,tjedni i mjesečni horoskop uopće NE VJERUJEM.Usprkos tome mislim da ima nešto u tim znakovima,samo nije mi jasno zašto ljudi koji su rođeni primjerice u srpnju nemaju iste osobine kao oni rođeni u prosincu rolleyes Pa svi smo mi ljudi!Nešto sam švrljala po netu i čitala o osobinama svakog znaka i gdje god pročitam nešto o rakovima (ja sam yes ) shvatim da je to stvarno tako kako piše.Skroz sam se našla u tom opisu,ono 100%.Baš me zanima na temelju čega se došlo do toga.Radije bi da sam se rodila u nekom drugom mjesecu smijeh jer bi voljela da neke osobine koje imam,nemam.

Rak je najosjetljiviji znak zodijaka.Nisu oholi,ali se katkad tako drže da ostave dojam neranjivog.Paze na što troše novac iako nisu škrti.Ne daju se nagovoriti na uzaludno trošenje i vrlo su razumni kod kupnje.Ispod njihove romantične fasade krije se uzvišena seksualnost.Budući da su sramežljivi,ne pokazuju svoju pravu narav barem do trena potpunog stjecanja povjerenja u partnera.I polako postaju požudni... Zavide obično neosjetljivim osobama jer misle da one manje pate.Zapravo,zavide onima koji se hvataju u koštac sa životom i bore se za svoju budućnost.I onima koji su imali dobru obitelj koja ih je maksimalno štitila.Životna razočaranja nastoje nadoknaditi vrlo ukusnim jelima što nekad graniči s proždrljivošću.Kada se osjećaju zapostavljenima,nevoljenima i neshvaćenima,razljute se,naglo promijene raspoloženje pa postaju agresivni i bijesni.Iznad svega ih ljuti kad netko omalovažava njihovu obitelj,porijeklo ili domovinu.Iako imaju mogućnosti za društveni uspijeh radije ostaju dugo skriveni u sjeni i sanjare otvorenih očiju.Jer su pomalo lijeni za prve radove i borbu...Općenito uzevši oni su uglavnom smeteni,zbunjeni i proturječni ljudi.Najbolje se osjećaju u zavičaju i kod kuće.Mjestu svog djetinjstva i uspomena ostaju vjerni ma gdje se nalazili.Imaju jako razvijenu intuiciju.Veza s majkom vrlo je jaka pa ponekad imaju problema u razvoju koji se očituju u preosjetljivosti,depresivinim raspoloženjima,ali i emocionalnoj tiraniji.Osloboditi se tih ovisnosti jedan je od najtežih Rakovih zadaća.Oni uvijek ostaju iste osobe.Nepromjenjivi su u svojoj promjenjivosti.Rakove ćete lako prepoznati po veselom i zaraznom smijehu ako se nalaze u veselom raspoloženju.Razočarani životom neće se upustiti ni u kakav rizik jer ih porazi mogu uništiti i baciti ih u takvu depresiju da će im trebati vječnost za oporavak.Ponašanje raka je mirno i sramežljivo:njegov je interes potaknut jedino ako se radi o nečemu što se njega osobno tiče.Ipak,usprkos svojoj sramežljivosti rak je sposoban za nenadane napade u kojima će pokazati svu lukavost i sposobnost,koja je tim opasnija jer je neočekivana.Rakovima je jako potrebna ljubav,nježnost i prijateljstvo.Oni su se sposobni poistovjetiti s radostima i bolom svojih bližnjih.Naročito žene ovog znaka pripadaju u duševno najzahtjevnije ljude zodijaka.Često su sklone misliti da ih nitko ne razumije.Nikome kao njima nije toliko potrebna ljubav da bi uopće mogli opstati.Okrenuti su prošlosti i vole prekapati po svojim uspomenama.

Big kissss od uniformfetisharke kiss


- 17:02 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.