Komentari

uniformmmfetish.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • *..Deya..*

    *..Hej Lutko..*

    Ja verujem u horoskop ja kad god ga citam je upravu retko kad nije.. podesi se a meni je cudno jer bas toliko ljudi imaju isti znak pa nisu valjda svi isti !! eto cudno je to sve !!

    meni je isto smesno.. ja svaki put nadjem vagu.. Nikola je vaga.. a i neki drugi momci su bili koje su se meni svidjali ali ipak svaki test je reko da se neslazem bas tako dobro s vagom..bolje s onima koji rodjeni u 1 mesecu nemogu da se setim na nasem kako se zove taj znak.. a moj bivsi Belgijanac je bio taj znak i bas smo bili super zajedno.. nikakvi problemi nisu bili .. nije bilo varanja ni skoro nikad svadja.. jedina mana mu je bila sto je bio skrt.. a posle je puklo jer mi je viso bio ko naj prijatelj nego ljubav uopste nisam osecala neku pravu ljubav..nego prijateljtsvo zato nek ostanu vage hahaha !!!

    Tako curo ti pisi kad budes imala vremena.. ma taj mail pff razumem i ja tako juce sam odustala danas sam pokusavala dok nisam poslala...

    E ko je onaj flip na moj blog ko kaze da ima skroz novi blog pa da vidim?
    Pff videcu mozda nadjem koje hehe
    Cmok Cmok i cuvaj se !!

    Drago mi je da ces se videti s M.. Ja tek nikolu u petak mogu videti..
    Ajoj ti starcii a ko je D..? Onaj sto si ga prvo zvala V pa onda D.. ? Ili onaj novi D kojeg bi htela poljubiti? hehehe valjda si skontala

    Cmokic .. dejaa

    avatar

    29.01.2007. (23:20)    -   -   -   -  

  • uniform_fetish

    Hej srećo...ti nađeš vage,a ja uvijek,uvijek strijelce.I svaki dečko koji mi je privlačan,na kraju sam saznala da je strijelac.Neznam zašto je to uvijek tako,a rakovi i strijelci ne slažu se nikako!Tako svugdje piše,a i ja imam iskustva s time.Goran je bio tipičan strijelac,u početku je bio idealan,poslije sam skužila kakav je,sad kad se znamo skoro 3 godine,znam njegove vrline kojih ima malo i znam sve njegove mane. M je isto strijelac,ali on je meni totalno drukčija osoba.Nije tipičan strijelac.Moja sestra je isto strijelac i ona ima skroz iste osobine kao Goran.
    Neznam tko je Flip,booo....Ja sam sad trebala biti u školi,ali mi je baš loše,a jućer sam cijeli dan imala bolove u trbuhu,tako da idem sada odmarati...Cmmokić!

    avatar

    30.01.2007. (10:57)    -   -   -   -  

  • Bojan_FanGirl

    HEJJ SABY!!!

    da, ima istine u horoskopu, evo meni npr. u ljubavi najbolji rakovi, s njima mi uvijek najbolje se nađem, a i ribe...Dok npr. ne mogu smisliti blizance i vodenjake!!!Sve ovisi koliko si upućena u horoskope, ja sam to prije stalno čitala te karakteristike znakova i sl., ali prošlo me..Ono, dok bila mlađa..Tako da najviše znam o ribama i meni, najdražim rakovima koji mi najbolje pristaju u ljubavi...Ma, sve ti to ide tako...Hehehe...
    ****toliko od mene**** kissach... čitamo se :)) piši miiii

    avatar

    30.01.2007. (19:52)    -   -   -   -  

  • ::: lajfica :::

    horoskop? vjerujem samo kad je nešt dobro :). Ovan sam u horoskopu a igrom slučaja uvijek naletim na Bikove. Sad imam Ovna, malo promjene :). Al puno puta mi je horoskop bio točan. Al trudim se nevjerovat u to. Pusam te.

    avatar

    31.01.2007. (09:31)    -   -   -   -  

  • *..Deya..*

    Ej lutko

    poslacu ti sta sam ovde htela napisati preko mail jer mi ovo sranje sere da ne smem da saljem spama ali ja ne kontam sta je njima tacno spam??

    Ajde lutko cujemo se cmok i procitaj mail !!

    cus Deya

    avatar

    31.01.2007. (18:22)    -   -   -   -  

  • odeš li to mi je gore od

    Ne vjeruje baš u horoskop zašto što mala je vjerojatnost da je to istinito, nekada ono pogodi no to ja mislim da je puka slučajnost! Mislim gdje bi svijet stigao kada bi npr. u današnjem horoskopu da piše za Lavove: Danas vam se zvijezde smiješe u ljubavi i poslu (mislim to je za mene apsurdno, nikakve mi to nema logike) tako da baš ne vjerujem u horoskope premala je vjerojatnost da je to neka istina jer tko nama može tumačiti naš život, mislim nitko osim nas samih jer svatko je krojač svoje sreće i sudbine ja imam takvo stajališe u životu i neću ga se odreći. Eto pusa i navrati do mog bloga Ostavljam ti ovdje link : odeš li to mi je gore od ljubavi

    avatar

    02.02.2007. (11:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...