myspace

Happy, happy, happy!!! - Moj b(r)log - Blog.hr

Moj b(r)log

utorak, 28.03.2006.

Happy, happy, happy!!!

Ljudi moji, vjerovali ili ne taj se dan bliži!!! A taj je dan subota!!! A ta subota 01.04.2006.!!! A tada je Popeye!!! Weeeeeee! Ako bude trebalo idem kroz balkon! To če mi bit drugi put da idem na njihov koncert. Ustvari prvi, jer kad sam ih zadnji put čuo uživo je bio humanitarni koncert ''Za Raleta'' pa su oni imali par pjesama. Onda su bili Pavel Jazbec crew, i AntiTodor, i... ne znam više, samo na njima sam bio.

U mom prvom ''bolesnom'' postu rekao sam da se vjerojatno neko šali samnom odozgora, a sad sam siguran u to. Šta se desilo. Bolilo me uho pa sam išao kod doktorice i rekla mi je da moram stavljat 3%-tni hidrogen u uho. I jesam. Ja legnem i tata mi to kapne u uho, sve to prođe i šta se desi? Moj dragi tata zaboravio mi reč da bi se trebao okrenut da taj hidrogen iscuri van sa tim bakterijama. I sad sam ja malo nagluh na desno uho! ŽNJ! To če proć, al jako smeta! To je isto kao ono kad u busu ti bude pritisak u ušima pa ne čuješ. Isto samo šta meni i malo zuji. A dobro.

Ful je shpiza ona Tinina igrica na blogu njenom. Neki tetris. Valjda ču si i ja stavit neku. Ako budem bit će na kraju zadnjeg boxa.

Ajde dobro. Pa se čitamo, i s nekima vidimo. POZDRAF!!!

P.S. Najverovatnije se vračam sutra u školu. Ako ne onda prekosutra. Adio!


Pingvini


JOŠ SAMO 4 DANA DO POPEYE-a!!!

<< Arhiva >>

Happy, happy, happy!!! - Moj b(r)log - Blog.hr