myspace

Weeeeeeeeee! - Moj b(r)log - Blog.hr

Moj b(r)log

četvrtak, 16.03.2006.

Weeeeeeeeee!

A, evo, jedan ''weeeeeeeee!'' bez razloga. Mrzim davat naslove postovima...

Meni ljepo! Danas nismo imali ni 4. ni 6. sat! Valjda su učitelji bolesni, il nešto. Da. A sutra još bolje! Nemam ništa! Nema škole! a sada ''Weeeeeeeeeeeeeee!'' s razlogom! Balerina (moj razrednik, za one koji neznaju) je oslibodio mene i Danila od škole jer bi trebali ić na neko natjecanje iz šaha, ali neidemo, a on nas svejedno pustio! Mislim, je on idiot, ali nekad... ma on je idiot, kad se sve pogleda. Ali moram doć na zadnji sat, jer pišemo tehnički, a na tehničkom je jako, jako, jako, jako lako prepisivat. Več sam si isprintao šalabahtere (mrzim tu riječ!).

Sutra grem na natjecanje u Lepoglavu!!! Joj! Bit će shpiza!! Idu i neke dvije ribe koje još nikad nisu bile na natjecanju, pa čemo ih ja i Deni ''malo'' zajebavat... a moramo... na bi bili mi ako nećemo... Ali tri dana neprestalne zajebancije!! Pre ludo!

A dobro. Šta se tiče proba, još nije bilo ništa. Najvjerojatnije ni nečemo ič na koncert, jer nečemo imat dvije stvari. Ma ko ga jebe!!! Bacat čemo se ispred pozornice, ako ne na njoj! Uglavnom. To je... 27. Ajde POZDRAF!


Biologijom protiv kemije!!!

<< Arhiva >>

Weeeeeeeeee! - Moj b(r)log - Blog.hr