myspace

Jučer - danas - sutra - Moj b(r)log - Blog.hr

Moj b(r)log

četvrtak, 02.03.2006.

Jučer - danas - sutra

Jučer: pre shpiza!!! Nisam bio u školi! Weeeee! Trebao sam ić na neki ultrazvuk vrata, jer imam neke dvije kvržice... ali nije ništa. Vjerojatno od mononukleoze koju sam imao na ljeto... ajoj... to je tek bilo tapija... dva tjedna u bolnici... i to dok se svi kupaju... ma užas. No dobro. Jučer. I čekam ja red, i čekam, i čekam, i čekam... i naravno mi dosadi. Odem ja do ove ribe u kabini koja je radila taj ultrazvuk i pitam je kad ču ja, jer sam bio naručen za 10:00, onda je bilo skoro 11. I ona mi kaže da je doktor bolestan i da če me nazvat kad ozdravi. A najsmiješniji dio je šta se nisam sjetio broja telefona, pa sam joj morao dat mob. Ma bruka! Aaaaaaaaaaaaa!

Prije nogo sam došao u bolnicu sam svratio do talijanske pozdravit Ninu, Nataly, Binu, Deana... i još neku ekipu. Trebali ste vidjet nininu facu kad me vidjela tamo. Samo je stala, nabacila neki freek smajl i ostala tako koju minutu i gledala. I gledala. I nije joj bilo jasno. A dobro.

Danas: A tapija. Šta da kažem. Buđenje, škola, doma, ručak... I komp. Sada štrebanje jer idući tjedan pišemo 5 kontrolni. Trebali smo 4 ali kako smo otišli zadnji put s kemije, pa je prebačeno, pa imamo 5. Ma kužite šta oču reć. I to bi bilo to za ''danas''.

Sutra: E, sutra je petak! A to znači Rojc!! A to znači cuga!!! Weeeeeeeeeeeee! Shpiza! Urokani klokani! Kako zabrijavam s tim klokanima!!! A čuj... pa klokani. Da. Baš.

Ok. Kao šta vidite, malo sam si preuredio blog, pa sad moram da idem. I popunite mi onu anketu u boxu desno, plizzz! Ajde pa se vidiamo. POZDRAF!!!

42! Ali... taj fucking gitarist!!! Oču gitarista!!!!!!!

P.S. Svi gitaristi koji oče da budu u buduće svijetsko poznatom bendu, neka odu u Popeye se prijavit, a ko oče s nama svirat nek mi ostavi broj moba na komentaru. Ajde adio. Pozraf! (opet)

<< Arhiva >>

Jučer - danas - sutra - Moj b(r)log - Blog.hr