TYCHE

subota, 03.03.2007.

Jer ste Vi to trazili

Nakon mog objavljenog posta koji je bio tematski posvecen osjeckom Azilu za napustene pse, odgovaram na upite vezane za kontakt telefone i broj ziro racuna.
U ova teska vremena nije lako izdvojiti novcana sredstva, ali svaka je pomoc i u naravi dobro dosla - dakle radne rukavice, metle, sitnice i stvari koje vam vise ne trebaju a mogle bi koristiti za rad Sklonista, pred zimu su uvijek korisni komadi tepiha i stare dekice, klopa ... Neka vam ne bude tesko, koji ste blizu i u Osijeku, odvesti se tamo i pogledati malo kako stvari stoje. Ja sam imala dobra iskustva, uspjela sam navesti neke od skeptika koji su se najvise smijali mojim pricama o psima da se vikendom provezu kraj azila i prebace preko ograde viskove hrane koje su ostavljali cijeli tjedan u hladnjaku - tako je bilo i u mojoj firmi - cure i decki su poceli ostavljati ostatke dorucka na hladnom "da ih Anci ponese u Azil za vikend". Kolega iz firme je od ostataka dasaka kad je renovirao u dvoristu napravio kucicu za pse i odnio je u Azil. Moji su roditelji dali stare tepihe sa uzorkom iz ludih sezdesetih koji cisti stoje vec trideset godina na tavanu-psima ne smeta retro...i neki se od njih nisu predprosle zime smrzli. Gospodin Drago ce vam uvijek znati reci toplo hvala za svaku sitnicu koju donesete za njegove male sticenike.

Dakle :

Ovo je link koji vodi direktno na stranicu udruge Zivot

Udruga Zivot

udruga Život
član WSPA, RSPCA i SSN

Gornjodravska obala 84
31000 Osijek

Žiro račun: 2484008-1102158734 Raiffesen banka d.d.

Tel: + 385 (0)31 283-445
Fax: + 385 (0)31 284-415
Azil Nemetin: + 385 (0)31 586-222
E-mail: zivot@zivot.hr
Web: http://www.zivot.hr/

Ako budete Udrugu zvali telefonom, trazite gospodina Feila, ali uvijek je bolje zvati direktno Azil, trazite gospodina Dragu - koji je ujedno alfa i omega projekta Azila za napustene pse.

Ovako izgledaju kad ih nadu - neki od njih su toliko mrsavi da jedva hodaju, neke jednostavno niti ne donesu nego samo prebace preko ograde... Ali mislim da je i to bolje nego da ih ubiju.

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Ne mozemo spasiti svijet, ali mozemo popraviti malen djelic svijeta oko sebe - mozemo promijeniti nacin na koji ljudi razmisljaju - i najmanja pomoc potrebitima njima ZNACI razliku...


ostajte u dobru

- 18:59 - Komentari (5) - Isprintaj - #