Serije na tv-u

srijeda, 11.04.2007.

CHARMED-ČAROBNICE

Shannon Doherty koja je glumila najstariju sestru Halliwell (Prue) u novim nastavcima zamjenjuje atraktivna Rose McGowan.
U natjecanju za ulogu nove čarobnice, Rose su konkurentice bile glumice Tiffany Amber Thiessen i Jeniffer Love Hewitt. Ipak, Rose McGowan je najviše 'očarala' producente serije i tako postala nova sestra, neiskusna vještica koja prvi put u životu mora dijeliti svakodnevicu sa sestrama. Dolaskom Paige koja je najmlađa, Piper (Holly Marie Combs) je postala najstarija, a Phoebe (Alyssa Milano) srednja sestra. Svi su se odnosi promijenili, a time je i radnja krenula u novom smjeru.
Zaštita nedužnih, pobjeda nad zlim i ispravljanje pogrešaka nisu prioritet svih u potrazi za smislom života. No, sestrama Halliwell takva su djela suđena i one opet s udruženim snagama i natprirodnim moćima napreduju u borbi protiv zlih sila.
"Potkraj prošle sezone počeli smo povezivati epizode više nego ikada dotad", primijetio je Kern, jedan od producenata serije. "Scenaristi su proučili mitologiju podzemnoga svijeta i našli način za uvlačenje Phoebe u Coleov (Julian McMahon) svijet. Brada Kerna je osobito razveselilo što je nagovorio svog starog prijatelja iz Pustolovina Brisco County Juniora Brucea Campella da gostuje u jednoj epizodi Čarobnica (Witch Way Now). Osim trajne borbe protiv zla, tri će junakinje imati i mnogo osobnih problema.

11.04.2007. u 10:30 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)
Travanj 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

blog powered by NOVA TV
DNEVNIK.hr
www.dnevnik.hr
www.blog.hr
www.forum.hr


raspored emitiranja ovih serija

24
prikazivanje nove(šeste) szone je krajem 2007
UVOD U ANATOMIJU
ponedeljkom oko 21:59
KUĆANICE
ponedeljkom oko 22:54
ČAROBNICE
nedjeljom oko 10:22
PUNA KUĆA
od ponedeljka do petka oko 16:50
DR. HOUSE
nedjeljom oko 22:20

Top 5 meni najboljih serija

1. 24
2. Uvod u anatomiju
3. Kućanice
4. Dr. House
5. Čarobnice