Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvguide

Marketing

CHARMED-ČAROBNICE

Shannon Doherty koja je glumila najstariju sestru Halliwell (Prue) u novim nastavcima zamjenjuje atraktivna Rose McGowan.
U natjecanju za ulogu nove čarobnice, Rose su konkurentice bile glumice Tiffany Amber Thiessen i Jeniffer Love Hewitt. Ipak, Rose McGowan je najviše 'očarala' producente serije i tako postala nova sestra, neiskusna vještica koja prvi put u životu mora dijeliti svakodnevicu sa sestrama. Dolaskom Paige koja je najmlađa, Piper (Holly Marie Combs) je postala najstarija, a Phoebe (Alyssa Milano) srednja sestra. Svi su se odnosi promijenili, a time je i radnja krenula u novom smjeru.
Zaštita nedužnih, pobjeda nad zlim i ispravljanje pogrešaka nisu prioritet svih u potrazi za smislom života. No, sestrama Halliwell takva su djela suđena i one opet s udruženim snagama i natprirodnim moćima napreduju u borbi protiv zlih sila.
"Potkraj prošle sezone počeli smo povezivati epizode više nego ikada dotad", primijetio je Kern, jedan od producenata serije. "Scenaristi su proučili mitologiju podzemnoga svijeta i našli način za uvlačenje Phoebe u Coleov (Julian McMahon) svijet. Brada Kerna je osobito razveselilo što je nagovorio svog starog prijatelja iz Pustolovina Brisco County Juniora Brucea Campella da gostuje u jednoj epizodi Čarobnica (Witch Way Now). Osim trajne borbe protiv zla, tri će junakinje imati i mnogo osobnih problema.


Post je objavljen 11.04.2007. u 10:30 sati.