Serije na tv-u

utorak, 10.04.2007.

DESPERATE HOUSEWIVES-KUĆANICE

'Ne odlazi sve u pranju' moto je nove sezone mega popularnih Kućanica u kojoj ćemo gledati i prvu hrvatsku kućanicu ponedjeljkom u 20.40h na Novoj TV.



Kućanice su apsolutne vladarice televizijskog etera i to su dokazale i s prve dvije sezone, a u trećoj one donose pregršt uzbudljivih zapleta, ali i raspleta. Nakon šest osvojenih Emmyja i dva Zlatna globusa, Kućanice skupljaju prave tantijeme, one u gledanosti. Nakon što smo se podsjetili što su Kućanice sve radile u drugoj sezoni, na Novu TV stiže najbolja sezona do sada! U najnovijim nastavcima koje će gledatelji moći gledati ponedjeljkom na Novoj TV, uz bok Kućanica Susan, Gaby, Bree, Lynette i Edie naći će se i prezgodni Kyle McLachlan i Hrvatica izabrana na castingu Nove TV. I Oprah Winfrey je kao velika obožavateljica Kućanica, također pozvana na set omiljene serije te zakoračila u Wisteria Lane. Oprah je napravila i ekskluzivni specijal koji se mogao vidjeti u njenom showu. Kraljica talk showa na 15 minuta je postala jedna od susjeda Susan, Gaby, Bree i Lynette te saznala neke njihove najveće tajne. No, uskoro će i gledatelji Nove TV imati priliku saznati koju pikanteriju iz uzbudljivih života tajanstvenih očajnih Kućanica. Novi nastavci Kućanica nastavljaju s pričom gdje je u drugoj sezoni i stala.

U prvom nastavku prilično je tmurno u ulici Wisteria - prošlo je samo šest mjeseci kako je stradao Mike. On je u komi, a Susan je uz njega, svakodnevno ga posjećuje i nada se njegovom brzom oporavku...No, u bolnici Susan upoznaje šarmantnog Iana kojeg glumi Dougrey Scoot. Hoće li Susan ipak prevariti Mikea? Bree se zaruči za Orsona, a Gabrielle i Carlos se razvode. Na kratko se ovaj par udružuje jer Xiao-Mei, surogat majka njihova djeteta koja je sada u osmom mjesecu trudnoće, odluči pobjeći... Lynette se jedva prilagođava s još jednim djetetom u obitelji, Tomovom izvanbračnom kćerkom, ali još teže se nosi s njenom majkom Norom.

U epizodama koje sljede vidjet ćemo zatim vjenčanje Bree i Orsona koje naravno neće proći sasvim glatko... Je li Orson ubio svoju prvu suprugu i sad je Bree njegova sljedeća žrtva? Edie počinje živeti sa svojim nećakom.

U trećoj sezoni u hit seriji u kojoj bi 'svi htjeli biti' pojavit će se i sljedeći glumci: Kiersten Warren (Dan nezavisnosti, JAG), u ulozi Nore, bivše Tomove ljubavnice; Dougray Scott kao Ian (Nemoguća misija !!, The Poet, Highlander ), Josh Henderson u ulozi Edienog nećaka Austina, Dixie Carter (Family Law, Designing Women ) u ulozi Orsonove majke Glorije, te u epizodnoj ulozi Hrvatica Astrid Šaramo, tridesetdvogodišnja Zagrepčanka prošavši na castingu Nove TV dobila je priliku kao hrvatska predstavnica otputovati u Ameriku i glumiti u omiljenoj seriji. Njena uloga nije govorna zbog strogih pravila američkog sindikata glumaca, no Astrid će se pojaviti dovoljno dugo u kadru, te će ju gledatelji kao nasmješenu bolničarku moći vidjeti u trinaestom nastavku serije.

'Kućanice' su prodane u 130 zemalja svijeta u kojima obaraju rekorde gledanosti nacionalnih TV postaja. U Australiji su 'Kućanice' najgledanija nova serija u TV povijesti, u Velikoj Britaniji najgledanija američka serija u posljednjih 10 godina, a nose i titulu serije za koju zna cijeli svijet. Glumice pune sve svjetske naslovnice i tabloide koji od početka prikazivanja serije pišu o svakoj i najmanjoj sitnici iz privatnog i poslovnog života najslavnijih TV kućanica. Pisalo se tako i o njihovoj svađi oko pozicije na fotografijama, ogromnim zahtjevima za honorarima, sadašnjim i bivšim dečkima i muževima, seksualnim preferencama itd.

10.04.2007. u 22:58 • 1 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



Listopad 2007 (1)
Kolovoz 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)
Travanj 2007 (10)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

blog powered by NOVA TV
DNEVNIK.hr
www.dnevnik.hr
www.blog.hr
www.forum.hr


raspored emitiranja ovih serija

24
prikazivanje nove(šeste) szone je krajem 2007
UVOD U ANATOMIJU
ponedeljkom oko 21:59
KUĆANICE
ponedeljkom oko 22:54
ČAROBNICE
nedjeljom oko 10:22
PUNA KUĆA
od ponedeljka do petka oko 16:50
DR. HOUSE
nedjeljom oko 22:20

Top 5 meni najboljih serija

1. 24
2. Uvod u anatomiju
3. Kućanice
4. Dr. House
5. Čarobnice