Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tvguide

Marketing

DESPERATE HOUSEWIVES-KUĆANICE

'Ne odlazi sve u pranju' moto je nove sezone mega popularnih Kućanica u kojoj ćemo gledati i prvu hrvatsku kućanicu ponedjeljkom u 20.40h na Novoj TV.



Kućanice su apsolutne vladarice televizijskog etera i to su dokazale i s prve dvije sezone, a u trećoj one donose pregršt uzbudljivih zapleta, ali i raspleta. Nakon šest osvojenih Emmyja i dva Zlatna globusa, Kućanice skupljaju prave tantijeme, one u gledanosti. Nakon što smo se podsjetili što su Kućanice sve radile u drugoj sezoni, na Novu TV stiže najbolja sezona do sada! U najnovijim nastavcima koje će gledatelji moći gledati ponedjeljkom na Novoj TV, uz bok Kućanica Susan, Gaby, Bree, Lynette i Edie naći će se i prezgodni Kyle McLachlan i Hrvatica izabrana na castingu Nove TV. I Oprah Winfrey je kao velika obožavateljica Kućanica, također pozvana na set omiljene serije te zakoračila u Wisteria Lane. Oprah je napravila i ekskluzivni specijal koji se mogao vidjeti u njenom showu. Kraljica talk showa na 15 minuta je postala jedna od susjeda Susan, Gaby, Bree i Lynette te saznala neke njihove najveće tajne. No, uskoro će i gledatelji Nove TV imati priliku saznati koju pikanteriju iz uzbudljivih života tajanstvenih očajnih Kućanica. Novi nastavci Kućanica nastavljaju s pričom gdje je u drugoj sezoni i stala.

U prvom nastavku prilično je tmurno u ulici Wisteria - prošlo je samo šest mjeseci kako je stradao Mike. On je u komi, a Susan je uz njega, svakodnevno ga posjećuje i nada se njegovom brzom oporavku...No, u bolnici Susan upoznaje šarmantnog Iana kojeg glumi Dougrey Scoot. Hoće li Susan ipak prevariti Mikea? Bree se zaruči za Orsona, a Gabrielle i Carlos se razvode. Na kratko se ovaj par udružuje jer Xiao-Mei, surogat majka njihova djeteta koja je sada u osmom mjesecu trudnoće, odluči pobjeći... Lynette se jedva prilagođava s još jednim djetetom u obitelji, Tomovom izvanbračnom kćerkom, ali još teže se nosi s njenom majkom Norom.

U epizodama koje sljede vidjet ćemo zatim vjenčanje Bree i Orsona koje naravno neće proći sasvim glatko... Je li Orson ubio svoju prvu suprugu i sad je Bree njegova sljedeća žrtva? Edie počinje živeti sa svojim nećakom.

U trećoj sezoni u hit seriji u kojoj bi 'svi htjeli biti' pojavit će se i sljedeći glumci: Kiersten Warren (Dan nezavisnosti, JAG), u ulozi Nore, bivše Tomove ljubavnice; Dougray Scott kao Ian (Nemoguća misija !!, The Poet, Highlander ), Josh Henderson u ulozi Edienog nećaka Austina, Dixie Carter (Family Law, Designing Women ) u ulozi Orsonove majke Glorije, te u epizodnoj ulozi Hrvatica Astrid Šaramo, tridesetdvogodišnja Zagrepčanka prošavši na castingu Nove TV dobila je priliku kao hrvatska predstavnica otputovati u Ameriku i glumiti u omiljenoj seriji. Njena uloga nije govorna zbog strogih pravila američkog sindikata glumaca, no Astrid će se pojaviti dovoljno dugo u kadru, te će ju gledatelji kao nasmješenu bolničarku moći vidjeti u trinaestom nastavku serije.

'Kućanice' su prodane u 130 zemalja svijeta u kojima obaraju rekorde gledanosti nacionalnih TV postaja. U Australiji su 'Kućanice' najgledanija nova serija u TV povijesti, u Velikoj Britaniji najgledanija američka serija u posljednjih 10 godina, a nose i titulu serije za koju zna cijeli svijet. Glumice pune sve svjetske naslovnice i tabloide koji od početka prikazivanja serije pišu o svakoj i najmanjoj sitnici iz privatnog i poslovnog života najslavnijih TV kućanica. Pisalo se tako i o njihovoj svađi oko pozicije na fotografijama, ogromnim zahtjevima za honorarima, sadašnjim i bivšim dečkima i muževima, seksualnim preferencama itd.

Post je objavljen 10.04.2007. u 22:58 sati.