11

utorak

rujan

2012

Tupperware Lollitups kalupi za sladoled

Uvijek spreman sladoled, a u njegovoj izradi mogu sudjelovati i djeca. Uz to i odličan poklon obitelji s djecom!

Tupperware kalupi za sladoled, recept za sladoled

10

ponedjeljak

rujan

2012

Spremni za jesen! Tupperware akcija za rujan, 2012.

Školska godina je počela, nadam se da ste lagano već uhvatili jesenske ritmove.
Tupperware je i ove godine pripremio mnoštvo korisnih proizvoda u rujanskoj akciji, izdvojila bih favorite:

Set Univerzalnih spremnika (popularno nazvanih "Koke" sretan) - tri spremnika s dvostruko hermetičkim poklopcem, u tri odlične dimenzije - bilo da radite reda u smočnici, bilo da u njima nosite užinu, uistinu prigodni za svaku priliku, a motivi su preslatki! Visina najvećeg spremnika je oko 15 cm.

Bočica za sport s dudicom - za one koji ne znaju, ova bočica ima tajni pretinac, odnosno čašicu ispod boce u koju možete spremiti raznorazne sitnice poput ključeva!

Za sve koji su tražili bočicu koja drži toplinu - tu je Sportska bočica s poklopcem u plavo ljubičastoj boji, ima dvostruko debele stijenke pa drži temperaturu tekućine do cca 2 sata.

Mr. Čupko - simpatičan "ručnik" za klince koji se uče pranju rukica i higijeni - izrađen od Tupperware mikrofibre koja upija do 5 puta tekućine svoje težine, djeci pranje ruku postaje zabavno i nezaobilazno jer znaju da ruke brišu u svog Mr. Čupka.

Višenamjenske posude (od 1, 1,5 i 2 litre) koje su u katalogu u plavoj boji, sada dolaze u setu ljubičastih, fuksija i rozih boja i po akcijskoj cijeni.

Za domaćice Tupperware party-a ovaj mjesec posebni darovi: svi znamo za bezvremenske Tupperware zdjele s plavim poklopcem i plavom crtom, ovaj mjesec obnovite svoju kolekciju s prekrasnom verzijom u crvenoj boji.

Cijeli akcijski letak možete pogledati ispod ovog teksta, a kao uvijek na e-mail tupper.zg@gmail.com možete mi se javiti sa svim pitanjima i narudžbama.

Tupperware akcija rujan univerzalni spremnici koke i pilici bocica za sport zuta i ljubicasta spremnik za uzinu zdravko mr cupko rucnik za djecu

Tupperware akcija rujan spremnici Basic silikonska lopatica za tortu mini ljubicasto kuhalo za rizu visenamjenske zdjele mikrofibra krpice

Tupperware pokloni prozirne posude za serviranje salate i francuske

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.