17

petak

kolovoz

2012

Pratite svakodnevne akcije i novosti na Facebook-u!

Tupperware proizvodi na Facebooku

16

četvrtak

kolovoz

2012

Tupperware akcija za kolovoz, 2012.

Evo i novog akcijskog letka za kolovoz, u skladu s ovim ljetnim vrućinama :)

S letka bih posebno izdvojila par proizvoda koji će vam pomoći u održavanju povrća i voća svježim:
Kao osnovni dar za domaćicu Tupperware party-a imamo mini Fridgesmart od 1 litre - mnogi već znaju za Fridgesmart proizvode i jedinstven način na koji održavaju namirnice dulje svježima: na samom spremniku nalaze se dva ventila koji omogućuju dovoljno cirkuliranje zraka za različite vrste povrća i voća (na svakom spremniku nalazi se piktogram). Ova veličina spremnika idealna je za čuvanje jagoda, borovnica, malina, šampinjona... svog onog povrća i voća za koje su vam svi drugi spremnici preveliki. Dno ove posude je valovito, tako da sva eventualna tekućina ne dolazi u dodir s namirnicama, što osim viška ili manjka protoka zraka, zna biti glavni uzrok preranog propadanja namirnica.

Na posebnoj akciji je i Dvostruka super svježina, ako imate Super svježinu iz glavnog kataloga, znate koliko je ona nezamjenjiva zbog posebne rešetke na dnu koja održava povrće svježim, a ovaj puta dolazi u super velikoj dimenziji 37x27 cm, visine cca 12 cm, zapremnine 10 litara. Za sve one koji se bore s premalim "ladicama" na dnu frižidera, ovo je spremnik u koji će vam zaista stati sve! No tu nije kraj njegovoj funkcionalnosti, možete ga koristiti i za prijenos ili mariniranje veće količine mesa za roštilj ili spremanje veće količine kolača za blagdane.

Još jedan nezamjenjiv proizvod - Super centrifuga - za sve koji vole jesti salatu (a vjerujem da ju sad preko ljeta jedete više nego ikad sretan ). Tajna ovog proizvoda je u dostupnosti čiste i isjeckane salate u svakom trenu - očistite dvije glavice salate čim se vratite iz kupovine i uz super centrifugu ne morate čistiti salatu gotovo cijeli tjedan. Salata se dobro opere i nareže te iscentrifugira i iscijedi u Super centrifugi, poklopi poklopcem, smjesti u hladnjak i sljedećih par dana po potrebi samo grabite salatu iz centrifuge kad ju želite pripremiti i začiniti.

Imamo ovaj mjesec još puno divnih proizvoda (izuzetno čvrst i kvalitetan Češnjak Express, Spremnici za zamrzavanje za smrzavanje juha i saftova kako bi si olakšali kuhanje, ekološka Krpa od mikrofibre, ljubičasta košarica Allegra, Flexi kamenica itd.) pa razgledajte letak, a za narudžbe mi se možete javiti na mail tupper.zg@gmail.com

Tupperware pokloni za domacice Fridgesmart, Turbo chef, Ultrapro

Tupperware akcija kolovoz 2012 krpa mikrofibra, Dvostruka super svjezina, spremnici za zamrzavanje, flexi kamenica, ljubicasta allegra kosarica

Tupperware akcija cesnjak express, centrifuga za salatu, Ultrapro, prizma  vrc

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.