Prco i njegove budalaštine!!!!!!!!!!!!!
1.Optimizam ti je na vrhuncu,ne!!!!
2.Nabrijan si na vraga!!!
3.Životni moto:'Glavno da je pozitivno'
4.Kad se sjetim onih fora odmah mi je slabo!!!!!!!
5.Izgledaš koda te poplava izbacila
nolud





http:// cajanka.com/quiz/55928501/res/
target=_blank>www.cajanka.
com/quiz/55928501/res/

SIKE,BAČO,DRAŽEN

20.02.2007., utorak

....vikend...

... već drugog dana nakon karnevala u glavi se još osjeća pritisak nastao zbog konzumiranja štetnih tvari u krv i mozak... No ,počnimo redom otkud nas sjećanje služi. U subotu ujutro otišli smo do kladionice i ispušio sam 50 kuna tek tako.Ne mogu vjerovat da 3 'sigurna' para ispuše i to gadno.Al nema veze....headbang Navečer oko 6 i pol krenuli smo na utakmicu Rijeka-Dinamo.Smjestili smo se ispod stijena i gledali kako propada hrvatski nogomet. Igrači Rijeke su se borili do zadnje minute ali jednostavno smeće i govno od suca nije dopuštao Rijeci da se rezultatski približi Dinamu. Sramota ispod stijena,ne igrom već sramotnim suđenjem.Rezultat je bio 3-2 za Dinamo. BBB-i su jedino bili za pohvalu pošto ih je došlo 'brdo',negdje oko 2500.Armada uvijek glasna i raspjevana svih 90 minuta sa lijepom koreografijom na početku tekmethumbup Nakon utakmice uputili smo se do grada da vidimo kako teku pripreme za Karneval. Međutim,vidjeli smo tek jednu jadnu grupu koja je svirala pred oko10 najvjernijih fanova iz čitavog svijeta na nedovršenoj bini ispred robne kuće. Doma smo došli negdje oko ponoći.
A onda u nedjelju .......... partypartypartypartypartyparty .U 9 sati ujutro našli smo se Dražen i ja ispred zgrade i uputili se prema gradu .Pitate se zašto smo tako rano krenuli,e pa odgovor je vrlo jednostavan . Zato jer smo debili. Bačić je nažalost morao ići u Rovinj na utakmicu 3.lige tako da nije mogao ići s nama. Oko 9 i pol stižemo u grad i oblačimo maske .Radimo jedan đir da vidimo šta se događa u gradu te nas putem slikaju ,snimaju,intervjuiraju itd. Oko 11 sati počinjemo sa party i usput jedemo čevape koji su se pekli na našim alegorijskim kolima. Obilazimo još jedanput sve pristigle grupe i okolne kafiće i oko 1 i pol došli smo na red za kretanje u povorku. Putem čista uživancija i zajebancija. Međutim nailazimo na veliki problem kada nam nekoliko metara ispred glavne bine eksplodira motor na 'Stojadinu'.Iskreno nisam ni primijetio(putem se toliko popilo da sam se i ja zapalio vjerojatno ne bi osjetio).Nakon povorke ostalo se prvo na rivi gdje se jelo i naravno partyOko 6 coctails bend je krenuo sa svojim 'maškaranim pjesmama'. Nakon toga išli smo vidjeti zbivanja na Korzu.Srela se i ekipa sa Kozale i Zameta.I s njima se malo party. Na Koblerovom se puštao techno ali je sve bilo puno 'Ahrima i Mehmetija'tako da smo se odlučili za povratak na Rivu i uživali u domaćim pjesmama. Nekako smo krenuli doma i pitanje s čim došli svojim kućama negdje oko ponoć. U ponedjeljak kažu da sam bio u školi....boooooo????? Utorka se malo bolje sjećam ali ni to nije bistro.... Tek sam sad malo došao k sebi i uspio napisati sve ovo.
P.S. O slikama nema govora jer mislim da sam imao aparat ili bi ga izgubio ili bi sve slike bile u banani.
Danas se vratilo ono od subote.Diglo se nešto para na ligi prvaka.
Stvarno lijep i nazaboravan vikend koji sam ja ipak zaboravio. Sutra igramo 3.ligu sa Crikvenicom i nadamo se pobjedi.U subotu idemo u Trogir čemu se veselimo ali meni osobno nije drago jer bi volio otići prijatelju Sladiću na maturalnu.A jebiga......
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



- 23:15 - Komentari (10) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
myspace layout

myspace layout