Prco i njegove budalaštine!!!!!!!!!!!!!
1.Optimizam ti je na vrhuncu,ne!!!!
2.Nabrijan si na vraga!!!
3.Životni moto:'Glavno da je pozitivno'
4.Kad se sjetim onih fora odmah mi je slabo!!!!!!!
5.Izgledaš koda te poplava izbacila
nolud





http:// cajanka.com/quiz/55928501/res/
target=_blank>www.cajanka.
com/quiz/55928501/res/

SIKE,BAČO,DRAŽEN

31.01.2007., srijeda

BRZI PAD VELIKIH!!!!!!!!!!!!!!

Baš kao i prije pola godine, čelična francuska obrana na čelu s fantastičnim Omeyerom ponovno je bila kobna za naše ambicije. Unatoč sedam pobjeda i samo jednog poraza, Pakleni će u borbu za peto mjesto.nopuknucu
Hrvatska - Francuska 18:21 (9:10)

Köln. KölnArena. Gledatelja: 19.000. Suci: Černega i Poladenko (Rusija).

HRVATSKA
Jerković, Alilović; Kaleb, Sulić 2, Balić 5, Lacković 3, Zrnić, Vori 2, Džomba 3 (2), Vuković, Dominiković, Špoljarić, Metličić 3, Vukić, Valčić. Izbornik: Lino Červar.

FRANCUSKA
Omeyer, Karaboue, Abalo 8, Guigou 3 (1), Dinart, Abati, B.Gille, Karabatić 5, Narcisse 3, Giraut, Burdet, Kempe, Fernandez 2, G.Gille. Izbornik: Claude Onesta.

ISKLJUČENJA: Hrvatska 10, Francuska 2 minute
SEDMERCI: Hrvatska 3 (2), Francuska
U četvrtfinalnom susretu Svjetskog rukometnog prvenstva Francuska je pobijedila Hrvatsku sa 21:18 (10:9). Francuska će u polufinalu igrati protiv Njemačke, dok će Hrvatska razigravati za plasman od petog do osmog mjesta. Prvo igramo sa Španjolcima.

Kockanje i (pre)pošten pristup nisu se isplatili. Upravo pobjedom protiv Furije Hrvati su za suparnika u četvrtzavršnici izabrali galske pijetlove, aktualne europske prvake, koji u prvom dijelu natjecanja nisu briljirali, ali su odigrali najbolje kada je bilo najpotrebnije.

- 00:32 - Komentari (7) - Isprintaj - #

28.01.2007., nedjelja

Prco is back!!!!!!!!!!!!!!

Evo prije nekih 1 i po šetali smo po vežici i na kraju završili u tc u igraonici!zujoNakon što smo potrošili pare na sranja u igraonici krenuli smo kući! I onda iz vedra neba Prco sa svojom novo-osmišljenom glupom izjavom: JEBEM TI MATER U PIČKU,KO JE IZMISLIO NEDJELJU!!!!!headbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangheadbangbangbangbangbang.Stvarno taj čovjek ima neki klik u glavi koji mu jednostavno pukne i eto.....
U subotu navečer ,negdje oko 7 sati našli smo se kod Prcota i pratili rezultate kako bi dobili pare na kladionici. Pošto nismo imali vina uzeli smo Mladenu Prskalu iz 'špajze' negdje oko litru i po domaćeg vina i zbog toga je Prco završio u kazni i ne smije ić u Benčić iduću subotuheadbang.Kakav luđak ,al ipak mu zahvaljujemo što je žrtvovao svoj život za nas .Nakon toga smo se išli javit ekipi u obližnjem parku(cule i ekipa) i onda na Vukasov rođendan u park iznad Benčića.Stvarno je bilo pun 'kufer' rulje.Nakon malo smijanja,opijanja i zezancije sa ekipom i dečkima sa kozale krenuli smo unutra.Tamo smo shvatili da je Colonia otkazala nastup ali to nas nije spriječilo da se zabavimo svjetski. Kući se otišlo negdje oko 2 i pol.



Hrvatska - Španjolska 29:28 (11:16)

Mannheim. SAP Arena. Gledatelja: 10.000. Suci: Lemme i Ullrich (Njemačka).

HRVATSKA
Jerković, Alilović; Kaleb, Sulić, Balić 5, Lacković 2, Zrnić, Vori 7, Džomba 6 (1), Vuković 3, Špoljarić, Metličić 3, Vukić 2, Valčić, Duvnjak 1.

ŠPANJOLSKA
Hombrados, Barrufet, Tomas, R.Garcia 6, Garralda, Chema, Romero 6 (1), J.Garcia 6 (1) Lozano 2, Parrondo, Tomas 4 (4), Garabaya 2, R.Enttrerios 2, Belaustegui.

ISKLJUČENJA: Hrvatska 6, Španjolska 2 minute
SEDMERCI: Hrvatska 1 (1), Španjolska 8 (6)

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 20:42 - Komentari (7) - Isprintaj - #

26.01.2007., petak

Pakleni odradili Mađarsku!!!

Mađari su ovaj put bili sve samo ne 'ljuti'. Ispadale su im lopte, promašivali su sedmerce, a rutinsku pobjedu 25:18 blagoslovio je prvi igrač susreta Dragan Jerković sa 17 obrana.
Hrvatska - Mađarska 25:18 (12:8)
Mannheim. SAP Arena. Gledatelja: 9.100. Suci:Kristič i Ljubič (Slovenija).

HRVATSKA
Jerković, Alilović; Kaleb 3, Sulić 3, Balić 3, Lacković 6, Zrnić 2, Vori, Džomba 2 (1), Vuković 3, Špoljarić, Metličić 2, Vukić 1, Valčić.

MAĐARSKA
Fazekas, Tatai; Ilyes, Csaszar, Diaz 1, Mocsai 1, Gal 5, G. Ivancsik 6 (2), T. Ivancsik 2, Tombor 2, Katzirz, Nagy 1, Herbert, Vadkerti.

SEDMERCI: Hrvatska 2 (1), Mađarska 5 (2)
ISKLJUČENJA: Hrvatska 6 min., Mađarska 8 min.

thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup thumbup
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 00:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

24.01.2007., srijeda

GAZE,GAZE I GAZE.....

Hrvatska je uspješno otvorila natjecanje u drugom krugu. U uobičajeno infarktnoj završnici tragičar je ispao Boesen. Junak utakmice po tko zna koji put je najbolji svjetski rukometaš.
Najbolji igrač utakmice bio je fenomenalni Ivano Balić, koji je zabio devet golova uz pregršt asista i izborenih sedmeraca. Pero Metličić je također bio pravi, vrlo je dobro branio Dragan Jerković, dok je Blaž Lacković još jednom podbacio. partythumbupsmokinthumbupsmokinparty thumbupparty smokinparty smokin smijeh smokin bang smokin yes

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sutra u 18:15 igramo protiv Mađara koji su također bez poraza!!!!!



- 22:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Dominiković čist k'o suza! Majku im jebem španjolsku!!

Španjolska podvala je izašla na vidjelo. Dodatnom provjerom je utvrđeno da Davorov uzorak uopće nije bio pozitivan. Odmah leti za Njemačku, ali neće moći igrati prije četvrtfinala. "Sretan sam. Što drugo reći. Pravda je na kraju pobijedila. No, ostala je gorčina da sam optužen za nešto što nisam napravio", kratko je prokomentirao Dominiković.

Kako sada stvari stoje, netko se poigrao sa živcima hrvatskog reprezentativca. Teško je sada upirati prstom u nekoga, ali sve smrdi na španjolsku podvalu. Namjernu ili nenamjernu, teško ćemo saznati.




- 21:55 - Komentari (1) - Isprintaj - #

22.01.2007., ponedjeljak

OSVETA ZA ŠVICARSKU !!!!!!!!!

Pohod na drugo svjetsko zlato se nastavlja. Konačnih 32:27 uz vrlo dobru obranu i nadahnut napad, Paklene su još malo približili statusu rukometnih Bogova. Balić, Vori, Džomba i Metličić fenomenalni.thumbupparty
Hrvatska - Rusija 32:27 (16:11)

Stuttgart. Porsche Arena. Gledatelja: 6.000. Suci: Bord i Buy (Francuska).

HRVATSKA
Losert, Jerković; Kaleb, Sulić, Balić 6, Lacković 3, Zrnić, Vori 5, Džomba 8 (4), Vuković 2, Špoljarić, Metličić 7, Vukić 1, Valčić.

RUSIJA
Kostigov, Titov; Filipov, Krivošlikov, Jevdokimov 1, Kajnarov, Rastvorcev 5, Kamanjin, Čipurin 1, Kokšarov 4 (3), Kovaljev 5, Igropulo 5, Ivanov 6, Mjagkov.
Igramo prebolesno dobro i bit ćemo svjetski prvaci!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 23:42 - Komentari (3) - Isprintaj - #

21.01.2007., nedjelja

SP NJEMAČKA!!!

Korejci su na trenutke izgledali izgubljeno, ispadale su im lopte, promašivali su gol i radili prekršaje u napadu. Golovi su pljuštali sa svih strana, cepelini, s gola na gol... za konačnih 41:23.
Sutra Pakleni igraju s Rusijom susret za prvo mjesto u skupini i dva boda koje će prenijeti u drugi krug. Ta utakmica počinje u 20 sati.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 19:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #

14.01.2007., nedjelja

Naslov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evo ljudi ,vjerovali ili ne ,sutra počinje škola! Neki optimisti i debili govore kako 'JEDVA ČEKAJU ŠKOLU PA DA SE MOGU ZAJEBAVAT SA FRENDOVIMA'headbangheadbang. i da im je već postalo polako dosadno(al će im bit žao.......).Sinoć su počele i maškare pa smo tako i mi bili,osim Bačića,u Benčiću i bilo je stvarno odlično.Jole je dobro pjevao i 'štimung' je bio odličan.Ovim putem zahvaljujem Sladiću na mnogim turama pića koje je donosio i zbog kojih smo bili onako rasplesaniparty.Treninzi su počeli ovaj tjedan.
Baziraju se na kondiciji i to je naravno dio rukometa koji svi volimo i zbog kojih tako sretno dolazimo,a tužno odlazimo na treninge.smijehAl šta je tu je.19.1 počinje SP rukometaša gdje ća nastupiti i naša najbolja vrsta koja će,nadamo se,osvojiti još jednu titulu svjetskog prvaka.To bi bilo sve,sretno vam bilo u školi i da dočekate ljeto bez ikakvih sranja i onda..................HRKLJUŠ!!smokin
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I još da ne zaboravim,svim ljudima koji su sinoć slavili Novu godinu sve najbolje,puno zdravlja,sreće i svega(sad mi je jasno zašto je Sladić bio onako dobar sinoć........)smijeh

- 22:09 - Komentari (4) - Isprintaj - #

08.01.2007., ponedjeljak

Put na tekmu Slovenija-Hrvatska!!!!!!!!!!!!!

Dana 7.1.2007 godine održavala se utakmica između Slovenije i Hrvatske u Kopru na tradicionalnom Croatia-Slovenia cupu.Prošle godine uz nas i Slovence sudjelovale su Mađarska i Njemačka a ove godine gosti su bili reprezentacija Bosne i Hercegovine te Grčka.U prve dvije utakmice na ovom turniru i Hrvatska i Slovenija upisale se po dvije pobjede tako da je ova utakmica odlučivala tko će zauzeti prvo mjesto u skupini.thumbup
Prije 5 dana nazvao sam prijeteljakiss koji živi u Trstu dali može ići kupiti karte i ostaviti ih u restoranu Jadranka na Kozini.Njemu je to bili usput zbog nekog posla tako da su nam karte bile osigurane još tamo u petak.smokin
Dogovor je bio da se u gradu nalazimo u 11 i 45(Sladić,Vukas,Mateo i ja).Odlazak u kladionicu,vraćanje na stanicu kod Slavice i dolazak prijevoza tj.mog starog.Krenuli smo oko 12 sati i putem se zabavljali i pričali razno razne dogodovštine.Na granici ni g od gužve kao što su najavljivali i pričali na vijestima.U Kopru,u potrazi za dvoranom se malo gubimo,no naša druga ekipa u Kopru(Cico,Valić,Dino i Barić) uputila nas je na pravi put pošto su oni od 9 ujutro švrljali Koprom i prošli svaki metar tog lijepog gradića.mah.Nakon obilaska dvorane oko 1 i 45 ulazimo u dvoranu gdje su se već zagrijavali Bosanci i Grci.Utakmica je završila neodlučeno no Grčka je zbog gol razlike završila na 3. mjestu ovog turnira.U pauzi između utakmica ,slikali smo se sa brojnim poznatim ličnostima iz sporta pa i iz novinarstva.Dvorana se punila iz minute u minutu i na sam početak tekme bilo je negdje između 3ooo i 3500 ljudi.Na početku utakmice dijelili su prigodne majice u sjećanje na ovaj zaista lijep događaj.Nas Hrvata bilo je negdje 500 međutim bili smo definitivno bolji što se navijanja tiče.Zapravo slovenci ga nisu ni imali jedino ona njihova polka koja je pokušavala prekinuti naše navijanje i ono njihovo staro,dosadno skandiranje 'Gremo slovenci'!headbangUtakmica je tekla onako kako smo i zamišljali.Tradicionalno loš početak i onda slijedi Ivano show i naravno da pobijeđujemo sa 3 razlike.Slovenci su se uspjeli približiti i izjednačiti u 39.minuti za 23-23 no više od toga nisu mogli.Ekipa iz Istre zapalila je baklju što je kod Slovenaca bilo pravo čudo.Mislili smo da će policajci koristiti silu međutim vidjeli smo par policajaca kojima je to bila prava atrakcija i koji su slikali i slimali taj dio naših navijača gdje je gorjela baklja.smijehpartyRezultat utakmice bio je 32 - 29 u našu korist.Najboljim golmanom ovog turnira proglašen je Škof(Slovenija),prvi strijalac turnira bio je Vedran Zrnić(Hrvatska), a najbolji 'igralec'
bio je ujedno i najbolji igrač na svijetu ,Ivano Balićhrvatska.Nakon završetka podjela medalja i nagrada neki naši igrači bacali su dresove.Izlazaći iz dvorane vidjeli smo:2 vatrogasna i nekoliko policijskih vozila(to su se valjda usrali zbog one baklje).Na povratku stali smo u 'Amigu',pizzeriji u Sloveniji,pojeli(zahvaljujem ekipi)partyi krenuli put grada na Kvarneru.Dolazak je bio negdje oko 21 sat.party
Evo i par slika!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 14:59 - Komentari (7) - Isprintaj - #

...Kopar u magli....

- 14:43 - Komentari (1) - Isprintaj - #

....dvorana 'Bonifika',grci na zagrijavanju u pozadini!!!

- 14:42 - Komentari (1) - Isprintaj - #

...Balić i ja...

- 14:41 - Komentari (2) - Isprintaj - #

....Božo Sušec i ja prenosimo utakmicu....

- 14:40 - Komentari (1) - Isprintaj - #

...Dominiković i ja.....

- 14:39 - Komentari (2) - Isprintaj - #

...trenuci prije utakmice....

- 14:38 - Komentari (1) - Isprintaj - #

.....Kocka i Vukas...

- 14:36 - Komentari (4) - Isprintaj - #

...Cico i ja...

- 14:34 - Komentari (1) - Isprintaj - #

...Balić i ekipa na djelu...

- 14:32 - Komentari (4) - Isprintaj - #

...na odlasku iz dvorane....

- 14:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

07.01.2007., nedjelja

HRVATSKA - SLOVENIJA 32-29!!!!!!!!!!!!

U utakmici odigranoj na ovom turniru naši reprezntativci su ponovno pobjedili.Slovenski reprezentativci su pružili dobar otpor našim igračima, no nisu uspjeli osim dobrog otpora učiniti više. yesyesbang

Ponovno su Lacković sa 8 golova i razigravač Balićthumbup sa 7 golova, odnijeli najveći teret u napadu, dok je obrana u pojedinim fazama utakmice podsjećala na "šampionske" dane.Pred trenerom Linom Červarom i reprezentativcima je završni dio priprema, i odluka tko će putovati u Njemačku.zaliven

P.S. Očekujte sutra slike sa utakmice i izvještaj!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 22:05 - Komentari (1) - Isprintaj - #

05.01.2007., petak

Croatia-Slovenia cup!!!!!!!!!!

Hrvatska muška rukometna reprezentacija u prvom je kolu pripremnog turnira Slovenia-Croatia Cup za Svjetsko prvenstvo u Puli svladala Grčku(koju trenira hrvatski stručnjak Goran Perkovac) sa 28:23 (13:11).Vrlo dobru utakmicu odigrao je naš najefikasniji igrač Igor Vori, stopostotan učinak imao je Drago Vuković, solidno je branio Mirko Alilović, dok su naši glavni aduti odigrali s kočnicom.....thumbupthumbuppartyU nedjelju se možda bude i išlo u Kopar na utakmicu Slovenija- Hrvatska!!!!blabla
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 22:31 - Komentari (3) - Isprintaj - #

03.01.2007., srijeda

:::::::::::::Test inteligencije::::::::

Da vidimo koliko nas ne poznajete.......................
Sa lijeve strane našeg bloga riješite tajenstveni test...................
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 14:10 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Post o Nenadu Sladiću!!!

Evo na nagovor predivnog i krasnog dečka imenom Nenad a prezimenom Sladić,morao sam napisati ovaj post. Zaprava nisam morao ali me je moljakao,moljaka o,moljakao,moljakao,moljakao,moljakao,moljakao, moljakao,moljakao i moljakao da ga predstavim i napišem nešto njemu pa da se dečko ne rasplače pišem sljedeće.Gosp.Joachim Boldsen, kako se on voli zvati,rođen je 1988.godine na području bivše Juge a najveći problem mu je taj što ga od rođenja svi sprdaju da ima kockastu glavubangJako mu je stalo do svoje stražnjice pa se čak slikao sam sebi na livadi ispred svoje kuće i poslao mi ovu sliku da ju stavimludludbangbangpartysmokin.Inače naizgled je miran momak no zapravo headbangheadbang. Najveći uzori su mu Joachim Boldsen,danski rukometaš,Jasson Marriner,poznati Headhunter(huligan Chelsea) i Neven Ciganović zbog istih skolonosti yes.Picigin igra očajno,stalno nešto kenja,voli prigovarati sucima i životni san mu je doživjeti orgazam na stablu šljivecerek!!!!A šta ćete....to je tako....thumbup.I to bi bilo to.Vjerujem da ,ko ga je barem jedanput sreo ,da će se složiti sa ovim istinitim činjenicama.
P.S. i ovaj šupak nije njegov!!! Njegov je malo,malo,malo odnosno puno veći!!!!
Evo Nenade!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 00:03 - Komentari (4) - Isprintaj - #

01.01.2007., ponedjeljak

2007!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ŽELIMO VAM SVE NAJBOLJE U PREDSTOJEĆOJ GODINI!! NEKA VAM SE ISPUNE SVE ŽELJE !!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JEBI MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- 22:29 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
myspace layout

myspace layout