Caught in the trapula

< rujan, 2004 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Tokijske pričice
Meet Tokyo, part I
Japanci kao ekološki osvješteni radoholičari bez smisla za odijevanje i humor
Lude noći Roppongija
O balkanskim barbarima i gejšama
Organiziranost i pedantnost Japanaca
Stanovanje u Tokiju
Podstanarstvo
Vodič za razmjenu vizitki
Kako zbariti Japanku
Tokijska željeznica i metro

Places to go
Forum.hr
Nokaut forumi

BLOG.HR
Zanimljivi
Hal:UI
Ptica Trkachica
Marita
Jimblog
Plavuša sa Harvarda
The Flapper Girl
Big Mamma
Barbie Lobotomy
Zrinsko pismo
Jesus Quintana

Korisni
AUTOfreak
Hot
Direktor svemira

Simpa
Ane
Ida
Jordan
Bestijica
Bridge
Loptica skochica
Regina Elena

Trla baba lan
Plodovi zemlje
Drito Konj
Placebine halucinacije
Mentalne diareje
Jupiter
Soulfox
Love & marriage
T.R.A.S.H.

All over the world
Bushman
New York city
Eureka
The Last Broadcast
Laos

Designerski wow
Duchess
Rat design
My virtual lounge
Melted

Cool Recycle bin
Scorpy
Annie De Meni
Keks i smrad
Usagino igralište
Dax
Pixie

Opis bloga
Za obične besmrtnike.
Trapula mail

04.09.2004., subota

Blogerski tulum part I

Dojmovi sa jučerašnjeg blogerskog partyja još se nisu slegli. Umjesto tipičnog blogerskog sastanka odlučili smo se za partijanje i to se pokazalo kao pun pogodak. Susret je bio predviđen za ejt-handerd sati, ali su se visoke tenzije i isčekivanja osjećale preko cijelog dana.
S obzirom da sam naviknut na žensko društvo u neposrednoj blizini, na party sam se odlučio pojaviti u pratnji dvije dame. S lijeve strane stajala je ane, inteligentna i brbljava Dalmošica ugodne slike i prilike, koju sam odabrao zbog izvrsnih sugovorničkih sposobnosti. Desnuruku nježno je obavinula atraktivna i zanosna RealOne, plavuša vitkog stasa koja je bila logičan izbor radi pojačanog vizualnog efekta ovog bombastičnog pojavljivanja.
Blogerska ekipa počela se polako okupljati u dogovoreno vrijeme, a među prvima na mjesto zločina stigle su dvije žene, koje su sa svojom pratnjom mogle zauzeti cijeli lift. Brojne vrećice u rukama i dječica u pratnji, a tko to može biti nego BigMamma. Njeni koraci odjekivali su čitavim gradom, čiji žitelji nisu ostajali ravnodušni prema ovoj pojavi, a uz nju je ponosno koračala Cybergirl.
Hrvatske ino-blogere zastupale su 3 djevojke. Iz Austrije nam je stigla Jordan, vesela djevojka u čijoj je pratnji bila cijela ergela smajlića. xiola bleu odlučila je skoknuti na ovo druženje, jer joj je točanje nogu u Temzi postalo malo dosadno, a i Englezi ne slove za neke velike frajere. Eine schone Frau stigla nam je iz Njemačke, a to je upravo ljepuškasta blogerica koja je točno par dana bila u blogerskoj penziji - Bridge!
Na okupljalištu izenandio nas je svojom pojavom SadisticoShy, koji inače i djeluje iz prikrajka/mraka. Ženski su pogledi prostrijelili SS-a, no svi su se projektili odbijali od njegove stasite figure. Na uzici za sobom SS je vukao malu i ružnu, ali krvoločnu zvijer, a nemalo je naše iznenađenje bilo kada je rekao da je riječ o Scorpyju!
Sa mojim junačkim prsima sudarila se Marita, a mili joj se događaj zbio dok je, sa glavom u nebesima, žurila prema okupljalištu razmišljajući o bitku te Einsteinovoj genijalnosti. Niska mlada djevojka, štreberica po definiciji, počastila nas je zaraznim osmjehom.
Najglasniji upad u blogersku ekipicu očekivano su napravile dvije lajave Dalmošice, od kojih je jedna ipak lajavija. Sitna i dinamitna prilika odazivala se na ime Ptica Trkachica, dok je u nešto većoj težinskoj kategoriji na okupljanje stigla bestijica.
Već su se blogerske spike počele rasplamsavati, kada su svoju masku skinule i tri skitnice, koje su ležale od početka nedaleko od nas. U ulogu pijanih izgubljenih slučajeva lako su se uživili leb, Drito konj i Jimbo, inače poznati po svojim istančanim osjećajima za govornu ili pisanu riječ, ali i za čašicu vatrene vode.
I taman kad smo mislili krenuti prema mjestu zločina, metalni zvuci nečijih koraka privukli su nam pažnju. Čovjek-stroj, čudo tehnike i funkcionalnosti, high-tech kompjuterizirani bloger stupio je odlučno pred nas sa borgovskim glasom: "Ja sam Hal. Hal:UI".
Grupicu ljudi užurbano su stizale lobotomirana Barbie i Jesus Quintana, dok je za svima skakutala lopticaskocica.

Blogerski je narod krenuo prema mjestu na kojem se, nekoliko sati kasnije, dogodio nezapamćeni blogerski rusvaj, pijanka nad pijankama sa opscenim i eksplicitnim scenama.

... nastavak slijedi ...

- 09:44 - Komentari (32) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>