Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trapula

Marketing

Blogerski tulum part I

Dojmovi sa jučerašnjeg blogerskog partyja još se nisu slegli. Umjesto tipičnog blogerskog sastanka odlučili smo se za partijanje i to se pokazalo kao pun pogodak. Susret je bio predviđen za ejt-handerd sati, ali su se visoke tenzije i isčekivanja osjećale preko cijelog dana.
S obzirom da sam naviknut na žensko društvo u neposrednoj blizini, na party sam se odlučio pojaviti u pratnji dvije dame. S lijeve strane stajala je ane, inteligentna i brbljava Dalmošica ugodne slike i prilike, koju sam odabrao zbog izvrsnih sugovorničkih sposobnosti. Desnuruku nježno je obavinula atraktivna i zanosna RealOne, plavuša vitkog stasa koja je bila logičan izbor radi pojačanog vizualnog efekta ovog bombastičnog pojavljivanja.
Blogerska ekipa počela se polako okupljati u dogovoreno vrijeme, a među prvima na mjesto zločina stigle su dvije žene, koje su sa svojom pratnjom mogle zauzeti cijeli lift. Brojne vrećice u rukama i dječica u pratnji, a tko to može biti nego BigMamma. Njeni koraci odjekivali su čitavim gradom, čiji žitelji nisu ostajali ravnodušni prema ovoj pojavi, a uz nju je ponosno koračala Cybergirl.
Hrvatske ino-blogere zastupale su 3 djevojke. Iz Austrije nam je stigla Jordan, vesela djevojka u čijoj je pratnji bila cijela ergela smajlića. xiola bleu odlučila je skoknuti na ovo druženje, jer joj je točanje nogu u Temzi postalo malo dosadno, a i Englezi ne slove za neke velike frajere. Eine schone Frau stigla nam je iz Njemačke, a to je upravo ljepuškasta blogerica koja je točno par dana bila u blogerskoj penziji - Bridge!
Na okupljalištu izenandio nas je svojom pojavom SadisticoShy, koji inače i djeluje iz prikrajka/mraka. Ženski su pogledi prostrijelili SS-a, no svi su se projektili odbijali od njegove stasite figure. Na uzici za sobom SS je vukao malu i ružnu, ali krvoločnu zvijer, a nemalo je naše iznenađenje bilo kada je rekao da je riječ o Scorpyju!
Sa mojim junačkim prsima sudarila se Marita, a mili joj se događaj zbio dok je, sa glavom u nebesima, žurila prema okupljalištu razmišljajući o bitku te Einsteinovoj genijalnosti. Niska mlada djevojka, štreberica po definiciji, počastila nas je zaraznim osmjehom.
Najglasniji upad u blogersku ekipicu očekivano su napravile dvije lajave Dalmošice, od kojih je jedna ipak lajavija. Sitna i dinamitna prilika odazivala se na ime Ptica Trkachica, dok je u nešto većoj težinskoj kategoriji na okupljanje stigla bestijica.
Već su se blogerske spike počele rasplamsavati, kada su svoju masku skinule i tri skitnice, koje su ležale od početka nedaleko od nas. U ulogu pijanih izgubljenih slučajeva lako su se uživili leb, Drito konj i Jimbo, inače poznati po svojim istančanim osjećajima za govornu ili pisanu riječ, ali i za čašicu vatrene vode.
I taman kad smo mislili krenuti prema mjestu zločina, metalni zvuci nečijih koraka privukli su nam pažnju. Čovjek-stroj, čudo tehnike i funkcionalnosti, high-tech kompjuterizirani bloger stupio je odlučno pred nas sa borgovskim glasom: "Ja sam Hal. Hal:UI".
Grupicu ljudi užurbano su stizale lobotomirana Barbie i Jesus Quintana, dok je za svima skakutala lopticaskocica.

Blogerski je narod krenuo prema mjestu na kojem se, nekoliko sati kasnije, dogodio nezapamćeni blogerski rusvaj, pijanka nad pijankama sa opscenim i eksplicitnim scenama.

... nastavak slijedi ...


Post je objavljen 04.09.2004. u 09:44 sati.