Caught in the trapula

< kolovoz, 2004 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Tokijske pričice
Meet Tokyo, part I
Japanci kao ekološki osvješteni radoholičari bez smisla za odijevanje i humor
Lude noći Roppongija
O balkanskim barbarima i gejšama
Organiziranost i pedantnost Japanaca
Stanovanje u Tokiju
Podstanarstvo
Vodič za razmjenu vizitki
Kako zbariti Japanku
Tokijska željeznica i metro

Places to go
Forum.hr
Nokaut forumi

BLOG.HR
Zanimljivi
Hal:UI
Ptica Trkachica
Marita
Jimblog
Plavuša sa Harvarda
The Flapper Girl
Big Mamma
Barbie Lobotomy
Zrinsko pismo
Jesus Quintana

Korisni
AUTOfreak
Hot
Direktor svemira

Simpa
Ane
Ida
Jordan
Bestijica
Bridge
Loptica skochica
Regina Elena

Trla baba lan
Plodovi zemlje
Drito Konj
Placebine halucinacije
Mentalne diareje
Jupiter
Soulfox
Love & marriage
T.R.A.S.H.

All over the world
Bushman
New York city
Eureka
The Last Broadcast
Laos

Designerski wow
Duchess
Rat design
My virtual lounge
Melted

Cool Recycle bin
Scorpy
Annie De Meni
Keks i smrad
Usagino igralište
Dax
Pixie

Opis bloga
Za obične besmrtnike.
Trapula mail

25.08.2004., srijeda

Što ženama treba?

Ako želite imate uspješnu vezu/brak, potrebno je da ženi omogućite neke stvari. Popis nije individualno primjenjiv, te se može značajno proširivati!

Ženi treba pažnja i poštivanje
Na nedostatak pažnje žene reagiraju većinom burno. Upamtite da žena živi od osjećaja da vam je najvažnije biće na svijetu. Ne smije se osjećati ugroženom jer će je to povrijediti, a Vama će stvoriti razne teškoće. Uz dužnu pažnju ženi valja i poštovati, kao suprugu/curu, ali i kao ženu. Malo poštovanja vraća se mnogostruko.

Ženi treba čokolada
Jedna od najvažnijih namirnica kojom se lakše preživljava burni PMS period. Dakle, kupite joj omiljenu čokoladu, ali ne sa posvetom "za PMS" jer onda ćete i Vi i čokolada završiti kroz prozor.

Ženi treba pohvala i zahvala
Žena radi puno "nevidljivih" stvari u kući, za koje neće biti plaćena niti će joj društveni rejting biti veći. Mislim, sva sreća da žena radi te "nevidljive" stvari u što ubrajam raznorazna čišćenja i pospremanja, kuhanja, peglanja, pranja itd. Vrlo je važno da primjetite svježe opranu kadu ili WC i da je pohvalite zbog toga. I ujedno pokušajte svim snagama u prvom sljedećem mokrenju ne zapišati WC.

Ženi treba osjećaj da je lijepa
Ne zaboravite sa vremena na vrijeme primijetiti kako vam je cura/žena lijepa. Pa i onda kada se probudi krmeljava i nikakva.

Ženi treba čvrsta ruka
U kući mora postojati vođa čopora. Iako se većina stvari rješava zajednički, postoje momenti u kojima valja lupiti šakom u stolom i pokazati tko je vođa čopora. Neke to seksualno uzbuđuje tako valja biti na oprezu.

Ženi treba novaca
Ženi treba novaca! Ona mora zadovoljiti svoj potrošački apetit, tako da nastojte biti tolerantni glede njenih izleta u trgovinu i mačevanja kreditnom karticom. Ako pretjera bacite je na kruh i paštetu cijeli mjesec.

Ženi treba mikrofon
S obzirom da svaka žena voli da sa vremena na vrijeme iskazuje svoje glasovne mogućnosti, ja mislim da im je najbolje kupiti mikrofon. Tako će uštedjeti na svojim decibelima, a Vi se nabavite čepiće za uši i značajno odobravajte klimanjem glave dok miting ne završi.

Ženi treba perilica suđa
Jedna od čestih stavki zajedničkog života jest obveza pranja suđa.Da bi se izbjegla natezanja oko toga, najbolje je kupiti perilicu za suđe.

Ženi treba sportska aktivnost
Nagovorite ženu da se babi bilo kojim oblikom sportske aktivnosti. Ima više dobrih razloga za to, ali najvažniji su:
1. ispuhati će se i izgubiti forcu (snagu)
2. Izaći će iz kuće i poboljšati raspoloženje
3. Neće je biti doma u to vrijeme pa možete raditi štogod hoćete

Ženi trebaju šetnje
Ženu je, kao ljupkog kućnog ljubimca, vrlo važno redovno šetati vani. Ako nije tako onda doista nastaju sranja po kući.

Ženi treba pomoćnik
Ženi je potreban pomoć u kući, ne zbog oga što ne stigne sve odraditi, već zbog osjećaja da nije jedina koja doprinosi zajednici. Ako u kuhinju ulazite sa križom i češnjakom zbog straha od raznoraznog, onda se barem iskažite na okućnici ili nekom drugom segmentu.

Ženi treba pimpek
On je neizostavan i pobrinite se da ga dobija u redovitim porcijama. Njegova je moć velika, iz žene može isjerati razne bubice i vragove, a uz to ju pretvara u umiljatu životinjicu. Ono što bi najdraže radili svojoj ljubavnici uradite ženi i biti će kao violina.

Ženi treba vreća za boks
Kada je žena u PMS-u onda mora po nečemu udarati. "Il' me ženi il' tambur kupi, ja u nešto udarati moram". Ako je pak bračna zajednica već zapečaćena, ma i ako nije, izvrsna kućna investicija je vreća za boks. Omogućite joj da svoje frustracije iskali na njoj i uvjerite je da je baš upravo vreća dežurni krivac za sve.

Ženi treba kuća bez svekrve
Ovo nisam probao, ali prema iskustvima drugih čini se da je smjesa žena+svekrva eksplozivna, te da dva elementa ne smiju biti previše zajedno. Treći element (muškarac) naoko djeluje pomirujuće, ali zapravo ništa ne može spriječiti sveopću eksploziju.

Ženi treba njen auto
Ako financijske mogućnosti dopuštaju, dobro je ženi omogućiti da vozi svoj auto. Tada će razbijati vlastiti auto, iako žena nije skoro nikad kriva - kriv je onaj koji je došao iz "pogrešnog" smjera (iz kojeg je vozilo tisuće njih", zatim je kriva zgrada što se je pomaknula taman kad je krenula u rikverc.

Ženi treba telefon
Žena mora mlit na telefon. Čak i ako komentira sapunicu sa prijateljicom to je posve normalno. Bit je u laprdanju i nabijanju računa. Svatko mora imati neki hobi, a ženi je to ćakula.

Ženi treba sapunica
Sapunica odmara dušu i tijelo. A da ne pričamo o porastu adrenalina uzrokovanom izrazito napetim scnama. Tu su i srcedrapateljni prizori i likovi koji od 400 epizoda plaču u 350.
Ma neka gleda i sapunicu ...

Ženi treba blog
Internet ima posebnu draž - žena može chatati i upražnjavati svoj omiljeni hobi, a može i otvoriti blog i tu isprazniti negativnu energiju. Dakle, blog u biti ima istu funkciju kao vreća za boks, samo što je na njemu fizička aktivnost svedena na nulu. Međutim, osim iscjeliteljskih karakteristika, blog ima i brojne druge kvalitete, tako da ćete ženi omogućiti svijet u kojem će se izraziti na sebi osebujan način ...

- 08:46 - Komentari (28) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>