...BLAGICA JE ZAPRAVO TOŠINA LJUBAV???... - Toše = Anđeo - Blog.hr

nedjelja, 03.02.2008.

...BLAGICA JE ZAPRAVO TOŠINA LJUBAV???...

Nakon smrti tragično preminulog Toše Proeskog, njegova djevojka Andrijana Budimir završila je na nekoliko naslovnica, pričajući o svojoj i pjevačevoj intimi za vrijeme njegova života. No, mediji su se prisjetili još jedne Tošine djevojke - makedonske manekenke Blagice Micov, što se pokazalo kao dobar povod raspravama tko je doista bila pjevačeva prva i prava ljubav.




Blagica je, naime, Tošina ljubav iz srednjoškolskih dana. U vezi je s pjevačem bila od 1998. godine do početka 2002. Ponovno su se pomirili 2004., pa ponovno prekinuli 2006.

Micova se nije mogla nositi s Tošinim obožavateljicama

Uoči njihova posljednjeg prekida mediji su se raspisali o tome kako Blagica nije mogla podnijeti obožavateljice koje su Tošu slijedile u stopu. Srpski Svet tada je objavio kako se Micov teško mirila i sa činjenicom da je nakon njihovog raskida Toše imao vezu s Bojanom Tefčevom, "a posebno joj je smetala njegova romansa s rukometašicom Andrijanom Budimir". Kako je, naime, pisao list, Blagica nije vjerovala da je pjevačev odnos sa srpskom rukometašicom "samo prijateljski".

Andrijani Budimir mnogi su zamjerili što je nakon smrti tragično preminulog pjevača počela "prodavati" priču o njihovom zajedničkom životu, znajući da za Tošu i nakon njegove smrti vlada veliki interes medija. Govorila je kako je s Tošom planirala imati dijete te kako ju je mislio oženiti.

Je li veza s Andrijanom doista bila ozbiljna?



Za potvrdu ovih navoda dugo se čekalo na riječ Tošine menadžerice Ljiljane Petrović koja je, u duhu pravoslavnih običaja, pričekala da prođe četrdeset dana od pjevačeve smrti kako bi progovorila. U svojim prvim intervjuima demantirala je tako Andrijanine navode da je Toše s njom planirao brak, kazavši kako joj je pjevač rekao da mu je svjetska karijera na prvom mjestu te kako se ne namjerava oženiti sve do 32. godine.

Upitana o tome je li Andrijana doista bila njegova prva ljubav, Petrović je odgovorila kako je Toše "imao jednu tinejdžersku ljubav, koja mu se provlačila kroz cijeli život", misleći, pretpostavlja se, na Blagicu. Andrijana i Toše bili su, kako je tada kazala, zajedno "svega godinu dana i to davne 2002. godine". Ona je 2003. otišla igrati rukomet za "Podravku" i od tada se u njihovu odnosu ništa posebno nije događalo, tvrdila je Tošina menadžerica.

Petrović i Budimir nikada nisu skrivale da se ne vole. Andrijana je putem medija Tošinoj menadžerici zamjerala što im je zbog njegove karijere branila da se javno vole, dok Petrović takve insinuacije odbacuje, govoreći kako je Tošina želja bila javno ne obznaniti tu ljubav. Najnovije informacije kažu kako ljubav između Toše i Andrijane zbog čestih svađa netom prije smrti i nije najbolje funkcionirala. Neko vrijeme prije njegove smrti navodno nisu ni živjeli zajedno -kao što je Andrijana tvrdila.

Tajna romansa: Blagica je Tošina prtva i prava ljubav



Prije dvadesetak dana Blagica je došla u Kruševo. Na Tošinu grobu zapalila je svijeću na dan kad su se njih dvoje, prije deset godina, upoznali. Blagica je taj dan provela s Tošinim roditeljima u obiteljskoj kući. Ocu Nikoli na dar je donijela bocu pića, a djeci Tošine sestre Dori, Nikoli (4) i Kristijanu (10), donijela je igračke i slatkiše, ispričao nam je Tošin bratić Andrej. Dodao je da Blagica često dolazi na Tošin grob. Bliski prijatelj pokojnog pjevača, radijski voditelj Kiril (36), poznatiji kao DJ Erik Fox, rekao nam je da je manekenka Blagica Mičova bila prva prava Tošina ljubav.
- Djevojka i ja 2004. ljetovali smo s Tošom i Blagicom u Grčkoj. On je to ljeto bio najsretniji na svijetu - prisjeća se Erik.
Toše je, kaže Erik, nakon što je prekinuo vezu s Blagicom, s njom ostao u kontaktu. Pozivao ju je na svoje koncerte i slao joj karte. Tošina sestra Dori dodaje da je sve do posljednjeg dana Toše s Blagicom razmjenjivao SMS poruke, koje danas čuva u njegovu mobitelu. Na Tošin rođendan nazvali smo Blagicu, no njena sestra, koja se javila na mobitel, rekla je da ona nije u stanju razgovarati. Tošin prijatelj Erik demantirao je Andrijanu Budimir, koja tvrdi da je ona sve do Tošine pogibije živjela s njim u stanu.
- Mjesec i pol dana prije nego što je poginuo počele su svađe s Andrijanom. Toše joj rekao da je najbolje da se iseli - tvrdi Erik.
Toše je Blagicu upoznao 1998. godine. U ljubavnoj vezi bili su do početka 2002. Ponovno su se pomirili nakon njegova eurovizijskog nastupa 2004, a prekinuli su dvije godine poslije.

ANDRIJANA BUDIMIR SE U RUJNU ISELILA IZ TOŠINA STANA
Prije puta u Australiju Toše je rekao Andrijani da se iseli prije nego što se on vrati u Skoplje. Više nije mogao trpjeti svađe. Naš prijatelj Đole iz stana je iznio Andrijanine stvari, ispričao je Erik.
Priču je potvrdio i Georgij Georgijevski-Đole, koji je vozio kada je Toše poginuo. Kaže da je 18 dana prije Tošine smrti preselio Andrijanu iz Tošina stana u podstanarski stan u Skopju.

<< Arhiva >>

0