GOSPINA LJUBAV

petak, 26.06.2009.

Vidjelica Ivanka Ivanković Elez imala je redovito godišnje ukazanje 25. lipnja 2009. Prema svjedočanstvu vidjelaca Vicka, Marija i Ivan imaju svakodnevna ukazanja, dok Mirjana, Ivanka i Jakov ukazanje imaju jedanput godišnje.

Prigodom posljednjeg svakodnevnog ukazanja 7. svibnja 1985. Gospa je Ivanki, povjerivši joj posljednju, 10. tajnu, kazala da će tijekom cijelog svog života imati ukazanje jedanput u godini i to na obljetnicu ukazanja. Tako je bilo i ove godine. Ukazanje, koje je trajalo 10 minuta, Ivanka je imala u svojoj obiteljskoj kući. Ukazanju je bila nazočna samo Ivankina obitelj, muž i troje djece.



Nakon ukazanja vidjelica Ivanka je rekla:
„Gospa je ostala sa mnom 10 minuta, govorila mi je o 10. tajni.

Gospa je rekla:
' Draga djeco, pozivam vas da budete apostoli mira. Mir, mir, mir.'

www.medjugorje.hr

- 01:13 - Komentari (3) - Isprintaj - #

Poruka, 25. lipnja 2009.



“Draga djeco! Radujte se sa mnom, obraćajte se u radosti i zahvaljujte Bogu na daru moje prisutnosti među vama. Molite da bi u vašim srcima Bog bio u središtu vašeg života i svojim životom svjedočite, dječice, da bi svako stvorenje osjetilo Božju ljubav. Budite moje ispružene ruke za svako stvorenje kako bi se približilo Bogu ljubavi. Ja vas blagoslivljam mojim majčinskim blagoslovom. Hvala vam što ste se odazvali mome pozivu.”

- 01:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 05.06.2009.

Gospina poruka 2.6.2009.

Draga djeco! Moja ljubav traži vašu potpunu i bezuvjetnu ljubav koja vas neće ostaviti istima, već koja će vas mjenjati i učiti pouzdanju u moga Sina. Jer, djeco moja, svojom ljubavlju ja vas spasavam i pravim istinskim svjedocima dobrote moga Sina. Zato djeco moja ne bojte se svjedočiti ljubav u ime moga Sina. Hvala vam. Kada je Gospa odlazila Mirjana je vidjela Križ i u Križu srce oko kojeg je bila trnova kruna.

- 17:48 - Komentari (2) - Isprintaj - #