Komentari

toplinamedjugorja.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • sewen2

    Hoćemo li ikada saznati te tajne?

    avatar

    26.06.2009. (01:39)    -   -   -   -  

  • Međugorski glas

    Ne znam odakle potječu izvori informacija kojima se služe osobe koje pišu o Međugorju, ali bi svakako želio ispraviti navode koje si prenijela sa stranice www.krscanin.bloger.hr.
    Objava zadnje, dakle desete međugorske tajne, povezana je s prestankom Gospinih svakodnevnih ukazanja dotičnom vidiocu/vidjelici. Ivanka, Mirjana i Jakov primili su svih deset tajna, dok je Vicki, Ivanu i Mariji Gospa do sada objavila devet tajna. Dakle, svi vidioci još uvijek ne znaja svih deset tajna.
    Mirjana ne bilježi nikakve tajne na pergamentu, već su one na njemu već ispisane, ali očima svijeta nevidljive. Kad dođe vrijeme objavljivanja prve tajne, moći će je pročitati samo fra Petar Ljubičić, a poslije njezina oživotvorenja i svaki smrtnik. Tako će biti sve do objavljivanja zadnje, desete tajne.
    O trećoj tajni, neuništivom znaku koji će se pojaviti na Brdu ukazanja, puno se priča i šuška jer je to jedina tajna o kojoj su, svakako, uz Gospino dopuštenje, vidioci javno progovorili. Ako netko želi o znaku nešto više doznati, neka prouči garabandalska ukazanja iz 1961. godine pa će, ako mu se otvore oči, nešto više naslutiti i doznati o Gospinu obećanju.
    U svakom slučaju, budemo li pasivno čekali tajne koje su, predmnijevam, već pred vratima desetljeća koje slijedi, od toga nećemo imati nikakvih plodova. Već danas moramo početi s promjenama svjetonazora, molitvom ispraviti izokrenutu i mutnu dioptriju i prihvatiti snagu i istinu radosne vijesti, prikloniti se nauku Isusovu i odbaciti zablude i laži svijeta, ponizno se prepustiti glazbi Gospinih riječi iz kojih će nas svjetlost Duha Svetoga voditi obraćeničkim putem. Na taj način možemo mijenjati ono što dolazi, skratiti bremenite dane, ublažiti nasrtaje tame koja će se do kraja povampiriti.
    Situacija je veoma ozbiljna i ne bismo se trebali služiti znatiželjom, dezinformacijama i senzacijama. Prihvatimo se krunice i postanimo vjerna Gospina dječica!

    avatar

    26.06.2009. (19:13)    -   -   -   -  

  • cvijetic

    Unaprijed moja isprika svima zbog krivih informacija koje sam prenjela, iskreno niti ja nisam znala , pa sam to pronasla i objavila, ali evo ispravljam se.
    Hvala na ovome sto ste napisali! Neka vas prati Gospin blagoslov!

    avatar

    27.06.2009. (15:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...