Težak je put do zvijezda

ponedjeljak, 22.05.2006.

IZGUBLJENI 12. DIO --- HRVAT ZVAN STAKLENI

Stakleni

Nakon nekog vrimena i nereda na mom blogu, napokon je nađen novi 12 dio i sad ćete da ga čujete.. Normalno, opet je Oskar ima prste u ovom nadimku iako nije baš leglo sa stvarnim karatkerom te osobe. Sa ovim nadimkom ispa bi da je neki lapan, mekani ili nježni..ali Oskar je to predložija kad je bia sport u pitanju. Da, to je riječ o STAKLENOM (M.M. 22), naš najtrofejniji sportaš! Dobar je u basketu, ima san čast i igrat s njim..a kod baluna nisan informiran jer nisan ima prilike ga gledat ili čak igrat s njim, ali sudeći po Oskarovoj reakciji, nije baš... Možda i zna igrat, ali je sklon ozljedama..tako da mu je preporučeno da prekine sa aktivnostima, isto ka i Le Clercu... Bidni svit!
Ali, kod karaktera, pravi je neki zlikovac iz crtanih filmova. Ne kažen da je nonstop takav, ali zna bit stvarno zločest...koji put. Kad bi ga vidili, pripali biste se! Pari batman, cili u crno i ja ga izbjegavan u mračnim područjima i tamnim prostorima. Neko neuk bi reka da je darker, ali daleko od toga..to je nepoznanica, ka i njegov rođendan. Niko nezna tu informaciju...čak ni on sam! Stari "As" Ban je za njega car, zbog pisme ali i zbog tjelesne konstrukcije. Oboje vole zapivat, popit i pojist.. (ništa novo, jel..)
On je ujedno i najbolji vozač u ovon dijelu Evrope a u svitu je među prvih 10! Nije šala... On i njegov Klijo (šta mislite koje je boje..) su nepobjedivi duo na svim stazama i po bilo kojim uvjetima. Okuša se u profesionalce, ali Ferrari je reka da je malo prebrz za njih.. Njihova greška! Ima i provokativne tablice, tako da mu fali jedno slovo da bi tvorilo ime jedne "zloglasne" države. Greška policije a ne njega..
Dobro, ja mislin da san sve spomenija, ako nisan, Oskar će reagirat pa će me obavijestit na vrime... Eto, živila Roma i čitamo se dalje!

- 16:32 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Jutarnje i svakodnevne nebušljive by OskarUndLeClerc...

    Koja je ura?











Link...

DODACI: