Težak je put do zvijezda

petak, 12.05.2006.

7. DIO --- KO JE YUPI-O? (FINALE)

Yupi-O (u 23. stoljeću..)

E, pa dragi moji čitatelji (ako ih ima..), došao je kraj i ove duge priče. 7 likova iz ulice moje, a svaki poseban za sebe. Valjda ste zapamtili da se tribate čuvat Oskara da nebi šta peška, da se Malome triba javit i malo pričat s njime, pazit priko ceste kada Davor vozi svoj "batmobil", pustit Hansa da čini svoje monade jer se na kraju uvik isplati, Bepina je malo blesasta ali je i ona ljudsko biće ka i mi pa triba praštat i razumit Mishelov bijes na današnji svit jer misli dobro za svih nas...moš mislit! :)
Ali, osta je još jedan mali djelić ove velike puzzle kojeg triban napisat pa bar nešto sitno. Taj djelić je YUPI-O (J.Š. 23.. da, ima iste inicijale ka Hans!), osoba koja je postala nezamjenjiva zadnjih godinu dana. Ima standardnu minutažu i pruža solidni učinak, a najviše u skok igri. Sa svojih 203cm niko mu nije ravan.. Osim toga, on je jedini (možda?!) koji prati modu od svih nas! Da, da... Svaki petak je ubojita kombinacija bijelo+crno+plavo+zeleno i još mladenački šarm, svaka žena je njegova! Neven Ciganović je pička za njega... Nagovaramo ga da se okuša na modnoj pisti, ali govori da njegovo vrime još nije došlo.. Okej, pričekat ćemo još malo. I smatram da ima najbolju kolekciju cipelu na svitu! Svaki petak neke nove.. Ozbiljno! Nije šala.. A o ukusu da ne govorimo. Nema potrebe, suvišno je... Sa takvim stylingom (to je službeno najnovija hrvatska rič, koju su, naravno, hrvati izmislili skupa sa Story Super Sheize ekipom..), posjećuje otmjena okupljališta mladih, di jedno piće dođe popriličnu svotu novca koju ne more svako platit. To su npr, Night Club Balote, Ispri Doma Disco, Kavana Limeni, itd.. Tu se viđaju osobe poput Elija Piska, Vesne Piskarović, Žak "Buco" Hudeka, Ivane Kinder i sl. Sami hrvatski celebrity (još jedna prava pravcata hrvatska rič, datira još od slavena..) se tu okuplja. I u takvim mistima se samo pleše a naš kolega je dobar u tom sportu, svojim maestralnim i gracioznim pokretima očarava lica žena i mami poglede i ženskog i muškog roda. Da, glavni je! Svratite koji put i uvjerite se...
Bilo kako bilo, doša je kraj našim druženjima uz ovu štoriju o ekipi za snove, koji su generacije i generacije digli na noge i učinili ih ponosnim šta su kakvi jesu već, i naučili ih puno pametnih stvari kako živit život i uživat u svakom djeliću ovog zemaljskog života. Ali, ovo nije kraj! Ubrzo će slijedit nova serija o ranojutarnjim nebušljivama i pizdarijama, koju će sa mnom pisat dragi kolega Oskar koji je mnogo takvih scena i sam proživio! Reka je Smoje za kraj Malog mista:"Adio.......i nikad više!" Također!

- 00:57 - Komentari (6) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Jutarnje i svakodnevne nebušljive by OskarUndLeClerc...

    Koja je ura?











Link...

DODACI: