Skrivena kamera na plaži - Pronađite djevojku

utorak , 18.12.2018.










Click here: Skrivena kamera na plaži






Zakačili su lažnu zmiju za sebe i vukli je vičući po plaži. Moramo priznati da ni mi nebi ostali ravnodušni kod ovakve, pomalo opake skrivene kamere.



skrivena kamera na plaži

Moramo priznati da ni mi nebi ostali ravnodušni kod ovakve, pomalo opake skrivene kamere. Jadni kupači nisu niti znali šta ih je zadesilo samo su počeli panično bježati i vrištati. Moramo priznati da ni mi nebi ostali ravnodušni kod ovakve, pomalo opake skrivene kamere.



skrivena kamera na plaži

- Pogledajte i druge skrivene kamere koje prenosimo na našem sajtu u kategoriji. Neki su ipak na kraju ovu šalu uzeli samo sa smješkom na licu, dok su se drugi gromoglasno ljutili, pogledajte reakcije skrivene kamere u ovom zabavnom video klipu.



skrivena kamera na plaži

- -B> A>2A5< ?@>AB>, !LN70=, 72>;8< ?@0245 2K9B8 70 MB8 AB5=K. K A:065< <8@C, GB> C  5ABL :>A>1=K9 27;><0BL ;N1>9 :>4, :@><5 «&8D@>2>9 :@5?>AB8», -  2A5 1@>AOBAO 4>AB020BL «&8D@>2CN :@5?>ABL»… =5 7=0O, GB> 4;O =0A MB> ?@>945==K9 MB0?.


!B@0B<>@ :82=C;: - !>25@H5==>.  - >28A;0 ?@>4>;68B5;L=0O ?0C70.



Skrivena kamera -Kuronja
Neki su ipak na kraju ovu šalu uzeli samo sa smješkom na licu, dok su se drugi gromoglasno ljutili, pogledajte reakcije skrivene kamere u ovom zabavnom video klipu. Ekipa iz Miami-a snimila je zaista neobičnu i kreativnu skrivenu kameru. Od starijih gospođa i gospodina do mladih i atraktivnih cura svi su redom bježali od lažne zmije :. Jadni kupači nisu niti znali šta ih je zadesilo samo su počeli panično bježati i vrištati. Moramo priznati da ni mi nebi ostali ravnodušni kod ovakve, pomalo opake skrivene kamere. Zakačili su lažnu zmiju za sebe i vukli je vičući po plaži. Pogledajte i druge skrivene kamere koje prenosimo na našem sajtu u kategoriji.

[Gole kurve|Erotski oglasi zena|Plavi oglasnik domace zivotinje i divljac]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.