Ljubavna spajalica banja luka - Brzog datiranja

ponedjeljak , 24.12.2018.










Click here: Ljubavna spajalica banja luka






Pisma otkrivaju romantičnu priču. Upoznali su se u Njemačkoj, gdje su oboje radili, ona u restoranu, a on kao građevinski radnik. Prostitucijom je počela da se baviti sa 18 godina. Oni u poznijim godinama priznaju, i sami su rado pisali pisma.



ljubavna spajalica banja luka

Zaljubljena Ilaria, traži Marinka, čovjeka koji joj je 2014. Ubrzo je svako otišao na svoju stranu, Marinko u Banjaluku, a Ilaria u Italiju, gdje danas radi. Oni u poznijim godinama priznaju, i sami su rado pisali pisma.



ljubavna spajalica banja luka

- Dakle, ako neko od mene traži uslugu, ja to odradim i obrnuto.



ljubavna spajalica banja luka

Najjeftinije nude seks i za pet maraka, neke za 30 i 50, dok je banjalučki prosjek 100 maraka za sat. Takođe, seks se pruža i za nakit, odjeću, namještaj, automobil, posao i razne beneficije. Visoko obrazovanje i odlično poznavanje tri svjetska jezika joj, kako kaže, omogućavaju da radi u cijeloj bivšoj Jugoslaviji i sa inozemnim klijentima, koji je obično angažuju na više dana. Imam stalne klijente, biznismene, političare, ljekare, profesore, doktore nauka, a nekada su to bili i šoferi, studenti, srednjoškolci... Prostituciju shvatam kao umjetnost, jer treba svima ugoditi bez obzira na njihove razlike. Prostitucijom je počela da se baviti sa 18 godina. I danas ima takvih klijenata, ali stekla sam ime u poslu da ih mogu odbiti ili tražiti dokaz da nisu zaraženi nekim virusom, poput HIV-a. Na Zapadu je to većinom prihvaćeno, scena prostitucije je otvorenija i zna se tko što radi i kako radi. Ona tvrdi da je bavljenje eskortom i prostitucijom posao kao i svaki drugi. Dakle, ako neko od mene traži uslugu, ja to odradim i obrnuto.



Koncert Zeljka Samardzica 1.3gp
Romantična i smjela uskoro bi mogla pasti u zaborav. Jedno takvo dospjelo je u žižu javnosti. Moramo reći da su oba pisma napisana na lošem engleskom i na lošem njemačkom jeziku. Ubrzo je svako otišao na svoju stranu, Marinko u Banjaluku, a Ilaria u Italiju, gdje danas radi. Dakle, ako neko od mene traži uslugu, ja to odradim i obrnuto. Da li zaista prinčevi postoje i da li je Marinko bio iskren u ljubavi s ovom damom?

[Ženidba bega ljubovića|;10=:5 A@?A:5 A=0E5 2. 45>|Smokva erotika]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.