Erocke poze - Datiranje za seks

utorak , 25.12.2018.

EROTSKE PRIČE










Click here: Erocke poze






Poza će biti uzbudljivija, ako žena drži što stisnutije bokove. Kada bih uvece legla da spavam morala sam da trljam svoju pickicu do svrsavanja i to je bio moj ritual pred spavanja. Naš predlog je drugačiji jer je razlika u tome što je ovog puta položaj nogu zamenjen.





Brzo smo se uklopili i ostvarili kontakt. Naš predlog je drugačiji jer je razlika u tome što je ovog puta položaj nogu zamenjen.





EROTSKE PRIČE - Savet za muškarca u ovoj pozi je da se uhvati za naslon ili rukohvat.





Shvatite da je normalno da vam je ponekad i dosadno u spavaćoj sobi, ali preduzmite korake da to promemnite. Oboje ćete biti zadovoljni DRUGAČIJA MISIONARSKA POZA Misionarska poza je jedna od najčešćih poza u seksu. Naš predlog je drugačiji jer je razlika u tome što je ovog puta položaj nogu zamenjen. Žena leži na leđima i ima skupljene noge, a partner raširene ležeći vas zajaše. Ova poza je dobra za oboje, jer je ulazak puno uži nego u običnoj misionarskoj pozi, a time i nadražaj. Istina vaš partner će se namučiti više nego vi, ali ako se malo više oznoji, neće mu škoditi... Žena legne na leđa, a muškarac u polusedećem položaju jednu nogu podvuče ispod njenog boka. Drugu nogu prebaci preko drugog boka. U ovoj pozi oba partnera učestvuju ritmičkim kretnjama. Poza će biti uzbudljivija, ako žena drži što stisnutije bokove. NASLON Žena sedi na ivici naslona poželjno je što masivnije fotelje ili stolice. Nogama obgrli partnera koji kleči ispred nje. Savet za muškarca u ovoj pozi je da se uhvati za naslon ili rukohvat. To će mu omogućiti dublje prodiranje i veći užitak. PLES U KRILU U ovoj pozi žena kontroliše ritam seksa. Jedna od verzija ove poze je i da žena okrene leđa partneru i tako još pojačano stimuliše G-tačku.



Ispovest Medicinske Sestre / Kad sam videla koliki mu je.. 18+
Ova poza je dobra za oboje, jer je ulazak puno uži nego u običnoj misionarskoj pozi, a time i nadražaj. Žena leži na leđima i ima skupljene noge, a partner raširene ležeći vas zajaše. Jos kao mala sam zudila za seksom. NASLON Žena sedi na ivici naslona poželjno je što masivnije fotelje ili stolice. Nikome nisam nista govorila i to je bila tabu tema. Poza će biti uzbudljivija, ako žena drži što stisnutije bokove. Ranije objavljene erotske priče: Učitavanje stranice trajalo: 0. Desavalo mi se ponekad i po nekoliko puta preko dana da to radim.

[Dlakave stare babe|Osobni kontakti Varaždinska • Zagorski oglasnik|Dijaspora oglasnik]






Oznake: erotske, priče

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.