Kako znati jeste li srodne duše? - Stvarne djevojke

ponedjeljak , 24.12.2018.

Jeste li upoznali svoju srodnu dušu?










Click here: Kako znati jeste li srodne duše?






Zato mogu opstati za cijeli život. Pažnju ne treba da usmjerite na problem, već na stanje koje želite da se razvije. Ako osjećate kao da se trebate javiti, zaustavite se.



Kako znati jeste li srodne duše?

O slavlju u Zagrebu piše i Sky News pod naslovom: Herojski doček u Zagrebu unatoč porazu u finalu, a sve je također popraćeno fotografijama s Trga bana Jelačića. Srodna duša i danas ostaje enigma.



Kako znati jeste li srodne duše?

Duše blizanaca – najviša razina ljubavi neraskidive povezanosti - Zato mogu opstati za cijeli život.



Kako znati jeste li srodne duše?

Ideja je jednostavna — negdje na svijetu postoji ta jedna osoba, savršena baš za vas, a ljubav će odmah zaiskriti i nikada se više nećete razdvojiti. No, u to je malo teško povjerovati, zar ne? No, kako znati da ste pronašli baš svoju srodnu dušu? Srodne duše mogu čitati jedna drugu kao otvorenu knjigu. Fizička privlačnost je doslovce opipljiva. Kemija između vas dvoje doslovce se može fizički osjetiti, a elektricitet između vas ne događa se samo na seksualnoj razini. Gotovo u svakoj prilici držite se za ruke i dodirujete, čak i nakon nekoliko godina veze. Od prvog dana osjećate se potpuno opušteno jedno pred drugim. Srodne duše s lakoćom se prepoznaju i bez straha od osude pokazat će svoje pravo lice već pri prvom susretu. Srodne duše vrlo često imaju osjećaj da se odavno poznaju te žele ugoditi jedna drugoj. U društvu ljubavi svog života, mnogi se znatno lakše opuste i dopuste sebi da budu ranjivi. Ljubav vašeg života izaziva vas kao nitko drugi. Veza sa srodnom dušom, usprkos svemu što mnogi pretpostavljaju, nije uvijek med i mlijeko. Možda se tako ne čini na prvi pogled, no imate iste ciljeve. Veza sa srodnom dušom ne mora značiti da nužno uvijek imate iste stavove, no krajnji ciljevi i ambicije su vam isti. Srodne duše uglavnom dijele iste vrline i vrijednosti te na svijet gledaju kroz sličan objektiv. Vas dvoje ste dvije individue, no prema svijetu nastupate kao jedno. Srodne duše ponašaju se kao da su dva dijela cjeline, a vanjski utjecaji, bez obzira na sve, ne mogu im uništiti vezu.



o ljubavi i srodnoj duši...- Ana Bučević
Bilo mi je baš dobro! Dakle, ponavljam - ne šalje nam Bog ispite koje nijesmo u stanju da riješimo. PATOLOŠKO LAGANJE — može biti umjereno ili pretjerano; u umjerenoj formi oni će biti lukavi, prepredeni, prevejani, tajanstveni i bistri; u eksteremnoj formi, oni će biti varalice, lažovi, podmukli, beskrupulozni, manipulativni i nepošteni. Pouzdan je, vjeran i, naravno, posesivan. Teško je dati odgovor na to pitanje. Kako je snalažljiv, spretan i duhovit, svoj nepresušni entuzijazam obavezno prenosi i na druge. Svjesna sam sada o čemu se radi.

[Prvi odnos|Kako zaraditi novac online forum|Oglasnik cure za vezu]






Oznake: duše, blizanaca, &, najviša, razina, ljubavi, neraskidive, povezanosti

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.