Da li sam trudna ako sam dobila menstruaciju - Susret s djevojkom

srijeda , 26.12.2018.

dali mogu bit trudna ako sam imala menstruaciju?










Click here: Da li sam trudna ako sam dobila menstruaciju






Mislim , moguće je da je to menga ali mi je ipak malo ćudna................... Ali do tad bi volila kad bi mi bar neko mogao ublažiti ovu nervozu u isčekivanju.



da li sam trudna ako sam dobila menstruaciju

Zato se svakoj spolno aktivnoj ženi generativne dobi preporuča učiniti tzv. Hvala puno odgovor članu RE: Lažna menstruacija 19. Al sad me vise brine ne znam da li je moguce zacece tad u menstruaciji?



da li sam trudna ako sam dobila menstruaciju

Odgovaramo na pitanja o začeću i trudnoći - Ta čežnja obuhvata i slatku i slanu hranu.



da li sam trudna ako sam dobila menstruaciju

Kada sam zelela bebu isla sam svaki dan po test i posle par dana su me pitali sa li se plasim da sam trudna ili je prevelika zelja. Naravno zelja je bila neopisiva,ali su mi rekli da minimum mora da prodje 12 dana tj. Imala sam zasticeni 20. Inace odnos sam imala dan posle menstruacije. Mestruaciju dobijam svakih 29-30 dana. Posle tablete nakon 7 dana sam imala krvarenje koje je trajalo 6-7 dana koliko mi traje i kada imam menstruaciju. Ocekivala sam nestruaciju 26. Nisam radila test za trudnocu. Ali imala sam ovih dana dosta nekih problema pa sam bila pod stresom i pila sam antibiotike,jer sam bila bolesna. Dali sam trudna ili mi kasni zbog stresa?? Molim Vas da mi odgovorite sto prije.



Ovulacija
Evo nekoliko osnovnih informacija koje bi svaka žena trebalo da zna pre nego što donese odluku. Toliko mi je važna ova odluka da sam prvi put o njoj slobodno pričala sa drugima. Da nisam abortirala, prošla bih kroz 9 meseci pakla sa roditeljima, dečkom, prijateljima, poslom, finansijskom situacijom i celim svojim životom. Od tada nisam imala odnose. Muz i ja vec 10 mjeseci pokusavamo da je zatrudnim, ali nista. Uopšte ne morate da osećate ono što drugi od vas očekuju. Ako sumnjate da ste trudni, iako je test negativan, bilo bi dobro da odete na ginekološki pregled ili da ponovite test na trudnoću. U periodu od 2. Nakon zavrsetka proslo je jedno 7 dana i meni se na gacicama pojavio samo mali braonkasti trag i to je bilo to, na trenutak sam se zabrinula sta je to moglo da znaci. Tada nisam bila spremna za to. Mislim, imale su simptome trudnoce ali obzirom na menstruaciju nisu obracale paznju.

[Sex erotski filmovi|Veze i poznanstva split|Očajne cure: U selu nam fale dečki, a mi bi se malo ljubile]






Oznake: Krvarite, a, nije, menstruacija, To, možeš, da, bude, jako, opasno!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.