Rotkva - Stvarne djevojke

srijeda , 26.12.2018.

Vaša privatnost










Click here: Rotkva






Osim toga, ovo slasno povrće direktno detoksicira, odnosno pročišćava krv. Sjediti ga sa rendanom šargarepom i preliti dresingom. Gde kupiti crnu rotkvu? Nega - Nakon što mlade biljke sklope redove pažljivo nožićem okopati zemljište oko njih, dobro zaliti i između redova postaviti slamu ili neki drugi organski materijal.



rotkva

Male je energetske vrednosti, svega 18 kilokalorija u 100 grama. Popularna je u pripremi različitih salata, no može se i pirjati, te dodavati mliječnim umacima i dipovima. Takodje ovaj sastojak čisti jetru od naslaga masti.



rotkva

Crna rotkva - Iz Egipta je rotkva stigla u staru Grčku. Koren je zadebljao, spolja crn, a iznutra beo.



rotkva

Međutim, ova rotkva je zaista jedna od najdelotvornijih vrsta povrća. Prvi put sam je uvela u ishranu kada sam počela sa makrobiotikom, a potom sam nastavila da je koristim kao dodatak jelima ili salatama. S obzirom da je sjajan eliminator masti i celulita, utiče na detoksikaciju jetre i zaista može biti od pomoći u slučaju potrebe da snizite holesterol, korigujete telesnu težinu, isčistite kožu i još mnogo toga. Ovonedeljni recept je veoma jednostavan, ali magičan, jer kombinacija dajkona i šargarepe može vam omogućiti da do leta izgledate nikad bolje. Sastojci: 15 cm dajkona, oguljenog 1 šaka 3 kašike ekstra devičanskog maslinovog ulja 1 kašika limunovog soka 1 kašičica crnog susama manji prstohvat soli Priprema: Oguljeni dajkon ljuštiti ljuštilicom kako biste napravili trakice kao na fotografiji. Sjediti ga sa rendanom šargarepom i preliti dresingom. Sve izmešati, a potom po vrhu posuti crni susam. Napomena: Ovo je količina sastojaka za dve osobe. Dajkon šargarepa salatu poslužite kao prilog. This entry was posted in , , ,.



Sok od rotkve
Ovi učinci protiv raka se uglavnom prepisuju 4-methylthio-3-butenyl isothiocyanate. Koktel sokova od rotkve, šargarepe i cvekle popravlja krvnu sliku i pročišćava telo. U ishrani se koristi zadebljali koren različite veličine i oblika od bele do ljubičaste boje. Seme crne rotkve upotrebljava se za lecenje gljivicnih oboljenja koze. Ovo drevno povrće dolazi iz Azije, gde se naročito koristi kao deo tradicionalne istočnjačke kuhinje. Mešovita sadnja ovih kultura sa salatom i spanaćem kao i sa paradajzom i kadificom može oterati buvača.

[Veza bez obaveza|Fotografije golih zena|Kurve iz bih]






Oznake: vaša, privatnost

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.