02

četvrtak

listopad

2014

5.Kolo 01.10.2014. MNK Kardiovaskulare - MNK Šegi bojna







5. Kolo Lige za prvaka Minken ponudilo je sraz dobro poznatih ekipa Kardiovaskularea i Šegi bojne.

Od samog početka utakmice Šegi bojna je preuzela kontrolu utakmice te je samo pitanje bilo s koliko razlike će na kraju pobijediti. U određenim trenucima utakmice, bilo je i +7 za Šegi bojnu ali Kardiovaskulare je iskoristio opuštanje Šegi bojne te na kraju izgubio uz prihvatljiv zaostatak.

Na kraju je završilo +3 za Šegi bojnu te je sad u pobjedama 3:2 za Kardiovaskulare uz gol razliku +4.

Valja pohvaliti igru Šegija, koji je usprkos krvavom palcu odigrao jako dobru utakmicu te uz to nije pravio nikakve incidente.

Dada je u stilu Sivonjića promašio 100%-nu šansu. 10 cm od gola pogodio prečku vanjskim felšom. Protivi se svim zakonima fizike..

Zanimljiva situacija se dogodila na polovici Šegi bojne. Prema Dadinim riječima, u naguravanju sa Šimićem, Dada je nadmudrio Šimića. Da pojasnimo gledateljima. Šimić se probao izboriti za poziciju ispred Dade (nekih 14 m od gola) pri čemu je gurao Dadu prema golu dok je Dada, probajući zadržat poziciju gurao Šimića od gola. Naguravanje je trajalo nekih 20 sekundi, odnosno 3-4 borbe za poziciju da bi prilikom zadnje borbe Šimić "upro ko sivonja" ne bi li Dadu pomakao , međutim Dada se "salamski" izmaknuo te je Šimić nakon teturanja nazad, pao na guzicu u šestercu Šegi bojne. Dakle tračni put pada na guzicu je bio oko nekih 10 m. Šimić je pitao penal pravdajući se da ga je Dada štipao i otresao na pod . Penal je sigurno izveo oštećeni Šimić.




Nakon utakmice pristupilo se nešto laganijoj formi druženja pri čemu je Perks manuo 3 čaja i otišao drito za Puringaj ka sanitarnom čvoru.

Također raspravljalo se o Dadinim incidentima sa "debelim ljudima" pri čemu su se spominjali razni mesni proizvodi, među ostalima SALAMA.

Pričalo se malo i o politici, lagane teme međutim.

Pojedinci su opet izrazili želju za kartanjem nebi li sa trona skinuli Franca i Daku. Daka i Franc su odbili izazov te poručili ostalim kartaškim amaterima da međusobno razigravaju mjesec dana te da se nakon toga jave profesorima Francu i Daki.


Borba za Minken se nastavlja. Novi investitor je provjereni poduzetnik, polivalentni igrač Gala. Sredstva su mu povjerena u nadi puta za Minken. Šansa je tu. Sad ili nikad.

Nikome nije bilo do izjave poslije utakmice, svi su jedva čekali konobara da donese okrjepu.

Kardiovaskulare: Mara, Gala, Šimić, Perks, K.Šimić, žara
Šegi bojna: >Dada, Daka, Puja, Franc, Šegi,Maba, Bagarić, Goca

Igrač kola: Šegi
Golman kola: Franc












<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.