Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/termin

Marketing

5.Kolo 01.10.2014. MNK Kardiovaskulare - MNK Šegi bojna







5. Kolo Lige za prvaka Minken ponudilo je sraz dobro poznatih ekipa Kardiovaskularea i Šegi bojne.

Od samog poèetka utakmice Šegi bojna je preuzela kontrolu utakmice te je samo pitanje bilo s koliko razlike æe na kraju pobijediti. U odreðenim trenucima utakmice, bilo je i +7 za Šegi bojnu ali Kardiovaskulare je iskoristio opuštanje Šegi bojne te na kraju izgubio uz prihvatljiv zaostatak.

Na kraju je završilo +3 za Šegi bojnu te je sad u pobjedama 3:2 za Kardiovaskulare uz gol razliku +4.

Valja pohvaliti igru Šegija, koji je usprkos krvavom palcu odigrao jako dobru utakmicu te uz to nije pravio nikakve incidente.

Dada je u stilu Sivonjiæa promašio 100%-nu šansu. 10 cm od gola pogodio preèku vanjskim felšom. Protivi se svim zakonima fizike..

Zanimljiva situacija se dogodila na polovici Šegi bojne. Prema Dadinim rijeèima, u naguravanju sa Šimiæem, Dada je nadmudrio Šimiæa. Da pojasnimo gledateljima. Šimiæ se probao izboriti za poziciju ispred Dade (nekih 14 m od gola) pri èemu je gurao Dadu prema golu dok je Dada, probajuæi zadržat poziciju gurao Šimiæa od gola. Naguravanje je trajalo nekih 20 sekundi, odnosno 3-4 borbe za poziciju da bi prilikom zadnje borbe Šimiæ "upro ko sivonja" ne bi li Dadu pomakao , meðutim Dada se "salamski" izmaknuo te je Šimiæ nakon teturanja nazad, pao na guzicu u šestercu Šegi bojne. Dakle traèni put pada na guzicu je bio oko nekih 10 m. Šimiæ je pitao penal pravdajuæi se da ga je Dada štipao i otresao na pod . Penal je sigurno izveo ošteæeni Šimiæ.




Nakon utakmice pristupilo se nešto laganijoj formi druženja pri èemu je Perks manuo 3 èaja i otišao drito za Puringaj ka sanitarnom èvoru.

Takoðer raspravljalo se o Dadinim incidentima sa "debelim ljudima" pri èemu su se spominjali razni mesni proizvodi, meðu ostalima SALAMA.

Prièalo se malo i o politici, lagane teme meðutim.

Pojedinci su opet izrazili želju za kartanjem nebi li sa trona skinuli Franca i Daku. Daka i Franc su odbili izazov te poruèili ostalim kartaškim amaterima da meðusobno razigravaju mjesec dana te da se nakon toga jave profesorima Francu i Daki.


Borba za Minken se nastavlja. Novi investitor je provjereni poduzetnik, polivalentni igraè Gala. Sredstva su mu povjerena u nadi puta za Minken. Šansa je tu. Sad ili nikad.

Nikome nije bilo do izjave poslije utakmice, svi su jedva èekali konobara da donese okrjepu.

Kardiovaskulare: Mara, Gala, Šimiæ, Perks, K.Šimiæ, žara
Šegi bojna: >Dada, Daka, Puja, Franc, Šegi,Maba, Bagariæ, Goca

Igraè kola: Šegi
Golman kola: Franc














Post je objavljen 02.10.2014. u 09:50 sati.