Erotske priče 650 - Brzog datiranja

četvrtak , 20.12.2018.

Erotske-sex-price.blogspot.rs










Click here: Erotske priče 650






Klinci su poslije večere udarali po play stationu, Nina je pjevuckajući nešto uredovala po kuhinji a ja sam se ugodno zavalio u fotelju na terasi družeći se s bocom dobrog crnjaka. Jebao sam je i opazio sam sokove. Author Posted on Kad me žena nazvala sjedio sam zatvoren u svom uredu mudro glumeći da nešto važno radim.



erotske priče 650

Klinci su haračili po autu i ubacivali svoje diskove u player kad se Nina spustila u vrt noseći putne torbe, koje sam ja preuzeo. Skidao sam ju brazo,na podu u tren oka bili smo goli,gledao sam ju kao zelju,izgledala je bas onako kako sam mislio.



erotske priče 650

Erotske Priče - Decembra osamdeset i neke godine, u auto shkoli, posmatrao sam lica prisutnih i zakljuchio da sam sa svojih 21 najstariji. Znam ja kako to kod nas ide, ali ipak priđem na njegovu stranu.



erotske priče 650

Kad bi saznala, verovatno ne bi htela da se druži sa mnom više nikad. Mislim da sam zaljubljena u njega. Nikad se zadovoljenije nisam osetio u životu. Bio je tako ukusan. Još uvek se povremeno viđamo. Ali i pored toga se osećam usamljenim. Otkad je to počelo naše druženje više nije isto. Prošlo je osam godina od tada, ona nema pojma, a on beži iz kuće svaki put kad me vidi. Ne znam da li da mu priznam to. Definitivno se potrudila da to bude iskustvo za pamćenje. Nekoliko meseci sam se viđao sa majkom svog prijatelja. Najbolja milfara sa kojom sam ikad imao seks do sada.



Spavao sam sa snajkom, a i tata je! ISPOVEST
Gledao sam u njene rasirene noge,kao slucajno ruka mi je pala izmedju njih. Kada je neko pozvonio na vrat,bila je to Katarina koja je molila da udje na trenutak da uzme svoj mobilni koji je kako tvrdi zaboravila. Uzeo sam joj ruku i stavio sebi na dignuti kurac. Legli smo na krevet, kurac je i dalje bio zabijen u njeno dupe. Celav, negde izmedju 35 i 40 godina, nije bio preterano visok i uvek kezulano obucen. Kad sam došao kod njih klinci su već bili u vrtu, i čekali me pa sam dvoje dvanaestogodišnjih blizanaca imao na vratu prije nego sam uspio izići iz auta. Za desetak minuta sam bio nazad kod kuće jer kad smo kupovali kuću nismo htjeli bit u gužvi uz more nego smo kupili kuću u brdu s velikom okućnicom pa smo bili izolirani od susjeda. Rekla mi je da dodjem kasnije, jer joj je kuma tu pa ne mogu od nje. Pritsnuo sam je o dno ledja. Legao sam na nju i stavio ga u picku,ulazio je polako,mic po mic.

[Erotske price masaza|Ljubomora|Oglasi Dugopolje Osobni kontakti ]






Oznake: erotske, priče

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.