< prosinac, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off






Linkovlje za mene, ali slobodno se poslužite
crazyauntpurl
Atrus
Iskra
Pituljica
Zrinka
Pinkeye's Twisted Jewelry
Rusulica
Maestra od Nesa
Djevojčica s knjižicama
Fuxa Felicity
Demona
Odjavna špica
Rahatli
Ta_____



i još
Ekviva
H-alter

Pollitika
Dave Barry
Gitak TV


Stripovi koje obožavam
Devil's Panties
Crap I Drew on My Lunch Break
Tentacle Monsters And The Women Who Love Them
Shortpacked!
Cyanide And Happiness
Pearls Before Swine
Piled Higher And Deeper
Calvin and Hobbes

Slika hostovana na Fotorola.com

11.12.2007., utorak

manje tipkanja, više pletenja

Je, je, znam, opet sam bila dosljedna u zapostavljanju bloga.
I mogla bih lagat i reć da je to zato što je posao pritisnuo, što je, ali je prava istina da sam blog u velikoj mjeri zamijenila Facebookom.
Da, et ego.
Mislim, znam ja, da je to jedna od onih stvari kojima ćemo se kroz koju godinu grohotom smijati, smišljajući isprike za to štosmo bili toliki idioti, i nadajući se da naša djeca nikad neće znati na kakve smo besmislene gluposti trošili vrijeme. Al ja, eto, volim bit dio besmislenih gluposti koje se pojave na netu, i moram se barem malo zakačit na svaku od njih. Odnedavno to zovem „njegovanje svog unutarnjeg Vida Strpića“, u čast čovjeku kojeg nikad nisam upoznala, ali sam mu zahvalna što je učinio da se osjećam manje geekom.
Uglavnom, instalirala sam 18 milijuna i 4 tisuće aplikacija, od čega mi je otprilike pola bilo zanimljivo 4 dana. Druga polovica mi nije bila zanimljiva ni 8 sekundi, i instalirala sam ih slučajno.
Uvijek me fascinira kad pregledam pozive na razne testove tipa „Koje si povrće?“ i skužim da mi istih troje ljudi šalje 112 poziva dnevno, što će reći da su oni tih 112 testova riješili, pa se pitam gdje to oni rade i kako se tamo dolazi. Na tom poslu bih stigla puno više plesti.
Sad sam u fazi jedne nove i drugačije FB aplikacije, koja se zove „očisti svoj profil“, a trik je u tome da se riješiš što više natovarenih gluposti. Poziv drugim članovima dijeli se radikalnom metodom, takozvanim „osobnim kontaktom“, pa me je tako na kavi u subotu inicirala Vanda. Uspjela sam maknuti skoro sve citate, likove iz serija koji me najbolje opisuju, čak i svog fluff frienda koji me navukao na kockanje, a kad sam jednim slučajnim klikom izbrisala Fun wall, osjećala sam se 10 kila lakše.
Ostavljam samo growing gifts, moj mali virtualni vrt, iz osjećaja krivnje što sam u stanu ubila jedan bršljan, a ni papričice se ne osjećaju baš najbolje. I, naravno, aplikaciju za razmjenu pletaćih i heklajućih uputa i mustri, budući da smo seka i ja potpuno pošašavile u tom pogledu.

I moram nać, jer sigurno ima, neka naljepnica za profil koja kaže nešto kao „život je prekratak da bismo ga tratili na stvari koje imaju smisla“.

- 16:38 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>