Timemetropolis https://blog.dnevnik.hr/tempovelegrada

četvrtak, 18.10.2007.

Grudi-vječni predmet obožavanja

zujo rolleyes wave


Velike ili male, skrivene ili otkrivene, grudi su predmet divljenja koji ne
prestaje raspirivati mušku maštu, a o veličini ženskih grudi raspravlja se jednako kao i o veličini penisa.

Muškarci obožavaju sise u svim veličinama. Prema nekim statistikama, dva posto muškaraca voli male grudi. Malene dvojke voli četiri posto, a za solidnu trojku odlučilo se njih 32 posto. Četvorku pak preferira nešto veći broj muškaraca, njih 38 posto. S peticom bi bilo zadovoljno 19 posto muškaraca, a tri posto vrlo rado bi se izgubilo u šestici.

No, bez obzira na veličinu, svi će oni rado zuriti u par najprimamljivih ženskih atributa. Gledanje opravdava i jedno zanimljivo istraživanje s pomalo seksističkim zaključkom. Prema tom istraživanju, gledanje u ženske grudi blagotvorno utječe na zdravlje muškaraca, a može im čak produžiti život.

Muškarcima koji netremice promatraju ženske grudi snižava se krvni tlak i opasnost od srčanih oboljenja. Dakle, slobodno buljite. Bit ćete zdraviji i definitivo raspoloženiji.


Osim tog iznimnog utjecaja na zdravlje, ženske grudi podsvjesno su i podsjetnik na vrijeme kada su muškarci bezbrižno uživali, na majčinim prsima zaštićeni od cijelog svijeta. One su simbol plodnosti, ženstvenosti, erogena zona koja napaljuje muškarce i žene podjednako.

Talijanski seksolog Piero Lorenzoni tvrdi da veličina i oblik grudi ženama definira osobnost, baš kao i astrološki znakovi.

Lorenzoni je izradio cijelu kategorizaciju različitih tipova dojki, nazvavši ih prema voću, a na temelju njih muškarac može znati osnovne crte karaktera 'ponosne vlasnice'.

Grudi u obliku limuna označavaju ženu punu života i humora, ovalne grudi znak su romantike, vjernosti i inteligencije, a žene koje imaju grudi u obliku grejpa također nisu sklone dobrom seksu, kao ni one čije grudi sliče na naranče, a koje su sklone razgovorima i vezi.

Žene s malim grudima, s druge strane, opisao je kao duhovite i inteligentne žene koje su uvijek spremne za seks.

nut rolleyes belj

18.10.2007. u 16:06 • 25 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

  listopad, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

Blogovi vrijedni pažnje


Brain Pulse

Nino 777

Eurosmijeh

Pakistanac

Hitna Služba

Anđeo i Demon