Crna Gora Kumbor Apartmani privatni smeštaj Kumbor apartmani 2018 cene - Stranica za upoznavanje

utorak , 18.12.2018.

Crna Gora Apartmani - Kompletna ponuda










Click here: Crna Gora Kumbor Apartmani privatni smeštaj Kumbor apartmani 2018 cene






Svi studiji i apartmani su sa kupatilom, TV-om, telefonom, klimom, kompletno opremljenom kuhinjom i balkonom, a većina ima pogled na more. Svaki apartman posjeduje Odvojene spavace sobe, kupatilo,kuhinja,trpezarija,dnevna soba, terasa sa pogledom na more. Opis: Sadrži recepciju, kao i parking. Svaki apartman 25m2 ima sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, kompletno opremljenu kuhinju i tri ležaja sa mogućnošću ubacivanja četvrtog.



Crna Gora Kumbor Apartmani privatni smeštaj Kumbor apartmani 2018 cene

U našoj širokoj ponudi za letovanje u Crnoj Gori, možete pronaći veoma povoljan smeštaj, i to u mestima: Budva, Bečići, , Rafailovići, Pržno, Petrovac, Čanj, Sutomore, Sušanj, Bar, Dobre vode, Ulcinj, Njivive, Igalo, Herceg Novi, Kumbor, Prčanj, Kotor, Tivat... Barovi i restorani u kojima se sluzie jela mediteranske i crnogorske kuhinje nalaze se na samo 50m od apartmana Đonović. Apartman je potpuno zaseban.



Crna Gora Kumbor Apartmani privatni smeštaj Kumbor apartmani 2018 cene

HERCEG NOVI. CRNA GORA - LETOVANJE - Opis: Sve sobe, studii i apartmani imaju terasu, TWC, WiFi konekciju, TV, klimu i frižider a studii i apartmani imaju i kuhinju opremljenu sudovima i escajgom po broju osoba. Kako bismo bili sigurni da pravimo pravedno poređenje, uvek koristimo iste uslove rezervacije plan obroka, pravila otkazivanja rezervacije i vrsta jedinice.



Crna Gora Kumbor Apartmani privatni smeštaj Kumbor apartmani 2018 cene

U tihom, i malo više privatnijem dijelu opštine Herceg Novog, izmedju Meljina i Bijele, nalazi se Kumbor. Za one koji jos nisu iskusili čari ovog prelijepog primorskog mjesta, želimo da vas pozovemo da provedete jednu relaksirajucu sezonu sa nama! Kumbor je izvezen uz samu Jadransku magistralu duž divne obale Jadrana. Mjesto je protkano mediteranskim kućicama i vilama, kafićima i restoranima koji su nanizani po samim plažama. Smještaj Božić se nalazi preko puta Hotela Xanadu, ispod magistrale, odmah iznad pješčanih plažica koje su razdvojene uzajamno sa malim betonskim mulima. Mula su pogodna za pristajanje brodića sa kojima možete da se otisnete na jednu od mnogobrojnih, uzbudljivih tura po zalivu i obližnjim ostrvima. Raspored vožnji će vam biti omogućeni odmah nakon smještaja u jednom od naših aranžmana. Kombinacija plaza od pijeska i betona upotpunjava doživljaje na vodi za sve generacije. Kuća je nove gradnje i svi apartmani su okrenuti ka moru, tako da možete uživati u predivnim zalascima sunca, ili uz jutarnju kafu posmatrati jedrenjake kako ulaze u Bokokotorski zaliv. Ovaj mali raj pruža sve sto možete zamisliti tokom vašeg ljetnjeg odmora, ali po veoma pristupačnim cijenama. U sklopu smještaja omogućen je besplatan Wireless internet. Cijene su veoma privlačne za budžet skoro svake familije, zato nazovite brojeve koji su prikazani.



MELJINE NEKAD I SAD
Početkom avgusta Sutomore ostvaruje preko 10. Većina je sa pogledom na more. Svi imaju terase sa pogledom na more, opremljeni su veoma kvalitetnim nameštajem, lcd televizorima, klimom, najsavremenijim sanitarijama, čajnom kuhinjom i sefovima. U okviru komplekasa nalazi se ogromno dvorište, auto-kamp uređen po najsavremenijim standardima, kafe-restoran sa bogatom ponudom svih vrsta specialiteta, dječiji park i parking za sve goste. Dve sobe su odvojene od ostalog dela kuće i koriste jedno kupatilo. Smještajni objekat je udaljen oko 20 km od Aerodroma Tivat uz korišćenje trajekta i 30 km od Aerodroma Dubrovnik. Opis: Vila se sastoji iz dvokrevetnih, trokrevetnih i četvorokrevetnih studija. Crnogorski gradovi protkani arhitekturom raznih perioda oduzimaju dah i na trenutak vraćaju u vreme kada su nastajali.

[Petite 18 years old, nude, passionate, horny girls. Free hot porn|Žena traži ženu za avanturu|Sudbinski susreti forum]






Oznake: smještaj, u, Kumboru, blizu, plaže

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.