Prerasuda :D

27.07.2016.

Naime, volim uči u konzum i primijetiti pogled kao da je ušao ratni zločinac ili u najbolju ruku serijski silovatelj čerki i dobro usčuvanih gospođa.

Naime, u pitanju su prljave, odvratne tetovaže, ne one elegantne koje su hrvatskim majkama prihvatljive, u vidu leptira, kineskog simbola za juhu sa brokulom ili pak narodno i opće poznatog "trajbla xD" već bezobraznički konceptno oslikana ruka, eeeeeeej narode, nema tome kraja, to ide oddozdo pa do vrha i ko zna gdje to staje. Mora da će ukrast napolitanke lopina bjedna....

Iskreno ne držim do toga kako ću kome djelovati, stvarno se ne opterećujem time, veće opterećenje mi je sto ću kuhati da imam za dva dana jer radim dva posla, pa mi tlaka kuhat svaki. Jebe mi se hoću li zgodan u konzum ili iz kreveta krmeljav po 3 u 1 i litar mlijeka.

Inače nisam tip koji se obazire na druge, što rade, što nose, kakve su im dijagnoze... Ok priznam kad vidim djevojku u tajicama ko reklama za pik Vrbovec primi me smijeh, ne mogu si pomoć al' globalno stvarno ne osuđujem.

Ovo je neki kratki popis u jedno 4 mj. situacija kojih se mogu sjetiti.

Blagajna- momak što si to riso, oče i moja čer, rekla sam joj ja, glavu bi ti otkinila!!! Bože me sačuvaj!

Ja: Gospođo, ova vaša priča je tako dirljiva, uopće ne znam kako sa tom sotonom izlazite na kraj. Čuo sam da oče takve otić radit ko porno glumice i one nastrane hostese, vidite mene, žalim svake sekunde, moj život nije isti. Uvijek sam se nadao nečem plemenitom kao što je vaše zvanje al šansa ne postoji dok sam vaki' nakazan.

Blagajna- e e, mladost ludost, najradije bi ja da ti to njoj izgovoriš pa da čuje!

Ja: Gospođo i ja bi najradije, čisto da na temelju svih vaših strahova odradim jedan hatefuck za youtube i pošaljem vam link...A čerki ću reč da zahvali mami !

Blagajna: Šta trebam???

Ja: Ništa gospođo, hvala, đenja!

--------------------

Gđe (čitaj dvje) : Nego de mi rec' šta ti znači to??
Ja: Što to?
Gđa1: Pa to što si se išaro'
Ja: A tooo?!?!??! Ma htio sam samo krunicu i križ, al nisam gledo a čoek se zanio.... a vidite, na kraju ni krunice ni križa....
Gđa2: Pa meni je nekako lijepo!
Ja: Hvala na opservaciji, nego slobodno ja dalje il' imate još koju zanimljivu doskočicu?
Gđa1: A jel bolilo?
Ja: Ko' porod!!
Gđa1: Šta prpljaš ti, tib umro da si rađo!
Ja: Bože uzmi me i ne vračaj me nikad, molim te!

Izbor

26.07.2016.Biti ili ne biti

Već neko vrijeme sam sam.
Nije pitanje nemogućnosti nego osobnog odabira. Smorili me površni odnosi,
uvjerio sam sam sebe kako je normalno zdravo. Tako sam se našao u mučnom dugotrajnom odnosu u kojem ništa nije bilo normalno, a još manje zdravo. Nisam taj tip. Ne mogu se miriti nekim poluodnosima samo zato da bi me netko ili sam sebe smatrao normalnim.
Ne pije mi se kava i ne raspravlja mi se o susjedima i njihovim navikama.
Jebe mi se što žena u lokalnom supermarketu gaji mržnju prema svima zbog osobnih frustracija.
Ne želim da je pravilo zajednički godišnji odmor, nit da je normalno da me konstantno propituješ gdje sam i sa kim. Jebeno ne volim datumski sex proforme, jer bilo bi ok odraditi to jednom dnevno, il u dva dana.

Jebeno želim odlaziti od doma i osjetiti da me peče iznutra što odlazim od tebe, i želim onaj osjećaj da se želim što prije vratiti ali ok je raditi i druge stvari. Želim ti moči reći kako mi se netko svidio, a u biti znati da te ne bih mijenjao za ništa na svijetu. Želim tvoje mane, one su mi najdraže jer njih moram voljeti. Želim te gledati dok radiš nešto nespretno i otimati se potrebi da priskočim upomoć, no preslatka mi scena pa ne želim. Napasti te 5 puta dnevno iz potrebe i želje.

Želim svaki kut tvog bolesnog prljavog uma da vidim dal me možeš nadmašiti i osmijeh kada ti ispričam neku od svojih odvratnosti. U biti želim toliko voljeti da možeš biti slobodna......

Jubilarka

25.07.2016.

Ravno 10 god. od zadnje aktivnosti na ovim stranicama.
Toliko toga ostalo je ovdje.
Ovdje sam upoznao ljubav svog života :) Više je nema.
Ovdje sam upoznao najboljeg prijatelja, Još je tu.
Ovdje sam saznavao novitete, učio mnogo.
Iz povrijeđenosti prihvaćao nove partnere.
Od sreće pisao sranja za top 1o blogova.

Slatko kiselo iskustvo,
hajtmo sada, zreli, bolji, pametniji :)

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.