Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teatarzivota

Marketing

Prerasuda :D





Naime, volim uči u konzum i primijetiti pogled kao da je ušao ratni zločinac ili u najbolju ruku serijski silovatelj čerki i dobro usčuvanih gospođa.

Naime, u pitanju su prljave, odvratne tetovaže, ne one elegantne koje su hrvatskim majkama prihvatljive, u vidu leptira, kineskog simbola za juhu sa brokulom ili pak narodno i opće poznatog "trajbla xD" već bezobraznički konceptno oslikana ruka, eeeeeeej narode, nema tome kraja, to ide oddozdo pa do vrha i ko zna gdje to staje. Mora da će ukrast napolitanke lopina bjedna....

Iskreno ne držim do toga kako ću kome djelovati, stvarno se ne opterećujem time, veće opterećenje mi je sto ću kuhati da imam za dva dana jer radim dva posla, pa mi tlaka kuhat svaki. Jebe mi se hoću li zgodan u konzum ili iz kreveta krmeljav po 3 u 1 i litar mlijeka.

Inače nisam tip koji se obazire na druge, što rade, što nose, kakve su im dijagnoze... Ok priznam kad vidim djevojku u tajicama ko reklama za pik Vrbovec primi me smijeh, ne mogu si pomoć al' globalno stvarno ne osuđujem.

Ovo je neki kratki popis u jedno 4 mj. situacija kojih se mogu sjetiti.

Blagajna- momak što si to riso, oče i moja čer, rekla sam joj ja, glavu bi ti otkinila!!! Bože me sačuvaj!

Ja: Gospođo, ova vaša priča je tako dirljiva, uopće ne znam kako sa tom sotonom izlazite na kraj. Čuo sam da oče takve otić radit ko porno glumice i one nastrane hostese, vidite mene, žalim svake sekunde, moj život nije isti. Uvijek sam se nadao nečem plemenitom kao što je vaše zvanje al šansa ne postoji dok sam vaki' nakazan.

Blagajna- e e, mladost ludost, najradije bi ja da ti to njoj izgovoriš pa da čuje!

Ja: Gospođo i ja bi najradije, čisto da na temelju svih vaših strahova odradim jedan hatefuck za youtube i pošaljem vam link...A čerki ću reč da zahvali mami !

Blagajna: Šta trebam???

Ja: Ništa gospođo, hvala, đenja!

--------------------

Gđe (čitaj dvje) : Nego de mi rec' šta ti znači to??
Ja: Što to?
Gđa1: Pa to što si se išaro'
Ja: A tooo?!?!??! Ma htio sam samo krunicu i križ, al nisam gledo a čoek se zanio.... a vidite, na kraju ni krunice ni križa....
Gđa2: Pa meni je nekako lijepo!
Ja: Hvala na opservaciji, nego slobodno ja dalje il' imate još koju zanimljivu doskočicu?
Gđa1: A jel bolilo?
Ja: Ko' porod!!
Gđa1: Šta prpljaš ti, tib umro da si rađo!
Ja: Bože uzmi me i ne vračaj me nikad, molim te!

Post je objavljen 27.07.2016. u 20:07 sati.