Parovi maca - Pronađite djevojku

četvrtak , 20.12.2018.

Zabava










Click here: Parovi maca






Promo Kad je u studiju pojavio Aki Marković, kojeg je modelsica optužila za nasilje I javnosti ispričala da je izgubila bebu zbog njegovih batina, Ružica Veljković je već bila u vili, pa se bivši ljubavnici nisu sreli na snimanju. Maca i Gastoz Foto: Youtube Screenshot Pre nego što su se zatvorili u wc, Maca i Gastoz su se svađali. Miki Đuričić bio je veliki Deda Mraz.



parovi maca

Najbolje televizijske kanale iz Slovenije, Crne Gore, Hrvatske, BiH, Makedonije i Srbije smestili smo u naš BALKAN IPTV PLAYER BOX. Jedino da odemo do wc-a i možda ću da ti oprostim nešto. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na. Jedino da odemo do wc-a i možda ću da ti oprostim nešto.



parovi maca

Zabava - Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja.



parovi maca

Snimanje novogodišnjeg programa, bio je odličan povod da se učesnici rijalitija Parovi opuste posle gotovo četiri meseca izolacije u luksuznoj vili. Istina je da su oni svakodnevno gosti u emisijama na Hepi televiziji, ali je ovo prvi put da su se našli na snimanju u studiju. Inače, Ana Bekuta I Milutin Mrkonjić su insitirali da uđu u vilu I borave sa učesnicima rijalitija neko vreme, u pauzi snimanja novogodišnjeg programa. Promo - Volim da dođem da ih vidim, meni su svi dragi. Milutin je pitao producente možemo li da ih pozdravimo u vili i dozvoljeno nam je - rekla je Ana Bekuta. Na bini su se smenjivali: Vera Matović, Joca Stefanović, Angel Dimov, Ljupka Stević, ali i Nemanja Nikolić, Era Ojdanić, Cana, Olja Karleuša, Indi... Nešto kasnije stigao je Haris Džinović, Snežana Đurišić, Biljana Sečivanović. Ispred bine đuskali su Zmaj, Vesna Rivas, Sladja Petrusic, Gastoz i Zorica, Tijana Ajfon! Maca Diskrecija je vinom polivala grudi, ponašala se baš kao da se sve dešava u - novogodišnjoj noći. Ružica Veljković je zaboravila na obećanje,koje je dala ocu - da neće više da pije, pa je posegla za čašom vinom. Promo Kad je u studiju pojavio Aki Marković, kojeg je modelsica optužila za nasilje I javnosti ispričala da je izgubila bebu zbog njegovih batina, Ružica Veljković je već bila u vili, pa se bivši ljubavnici nisu sreli na snimanju. Susret je izbegnut za dlaku. Miki Đuričić bio je veliki Deda Mraz. S druge stranem Miljana Kulić i Tijana Ajfon su veče preplakale, jer se na snimanju nisu pojavili njihovi omiljeni pevači - Mišel Gvozdenović i Marko Bulat. Kad su čule da oni nisu među pevačima, bile su veoma razočarane. Starleta nije krila da se razočarana, jer nije videla Marka Bulata, sa kojim je godinama bila u vezi i koji se oženio dok je ona boravila u rijalitiju Parovi, u prošloj sezoni. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja. Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer. Sugestije ili primedbe možete da šaljete na.



Maca skinula gacice - Parovi (25.6.2016.)
Na bini su se smenjivali: Vera Matović, Joca Stefanović, Angel Dimov, Ljupka Stević, ali i Nemanja Nikolić, Era Ojdanić, Cana, Olja Karleuša, Indi... Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu. Susret je izbegnut za dlaku. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Maca Diskrecija je vinom polivala grudi, ponašala se baš kao da se sve dešava u - novogodišnjoj noći. Miki Đuričić bio je veliki Deda Mraz. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Pored toga morate imati na vašem računaru instalirane sljedeće programe: Balkan TV je web stranica koja svojim korisnicima pruža mogućnost da gledaju najbolje TV kanale.

[Oglasnik zena trazi muskarca|Igre chat balkan|Maza iz Zagreba]






Oznake: zabava

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.