Maza iz Zagreba - Susretit će se u sredini

srijeda , 19.12.2018.

NINA & MAZA j.d.o.o.










Click here: Maza iz Zagreba






A ova zelenooka ljepotica si traži dom! Porodica Petrović bila je tipična jugoslovenska porodica iz. Arheološka istraživanja potvrdila su da je riječ o lokalitetu naseljenom još od brončanog doba, preko latenskog, antičkog do razdoblja visokog srednjeg vijeka, što je rezultiralo brojnim značajnim nalazima.



Maza iz Zagreba

Od čuvara do velike maze. Tajčić, kućni prijatelj, a možda i davni ljubavnik Snežane Nikolajević. Osim što sam gladna, malo me muči i probava, pa moram jesti manje obroke u toku dana više puta.



Maza iz Zagreba

Dežurne veterinarske ambulante - Iako je velika maza, Tuma također ima svoje posebne dane kada nije raposložen za druženje, a naš sagovornik odlično zna ocijeniti kada ovom afričkom lavu nije do zabave.



Maza iz Zagreba

U našim redovnim provjerama udomljenih životinja iz dumovečkog skloništa našli mnoge sretne kućne ljubimce i isto toliko sretnih obitelji! No, također smo zbog neprimjerenih uvjeta držanja, i oduzeli nekoliko udomljenih životinja, a nekima smo popravili uvjete koji nisu bili dobri. Mnoge nismo zatekli kod kuće ili nismo uspjeli doći u posjet, ali to ćemo zasigurno uskoro napraviti. Zahvaljujemo svima koji su pružili novi dom napuštenom psu ili maci i pozivamo vas da nam šaljete priče i fotografije iz obiteljskih albuma, a mi ćemo ih na ovim stranicama objavljivati i možda potaknuti još nekoga da u svoju obitelj dovede baš jednog napuštenog kućnog ljubimca! Ako ste odlučili nabaviti kućnog ljubimca, u skloništu vas uvijek čeka oko 170 pasa i jedan od njih može vam postati prijatelj za cijeli život. Još malo dobrih vijesti - ovaj puta pišu nam udomitelji malene Penny Lane... Najdraža igračka su joj papuče, jedina konkurencija su im čarape. Dobar je pas, ne boji se petardi ni opasnih bakica u liftu Bok svima! Zovem se Tia i 20. Moja me gazdarica uzela iz Vašeg azila kad sam imala samo 4 mjeseca. Kaže da joj je to najsretniji dan u životu jer ne može zamisliti život bez mene Kroz sve ove godine, gazdarica i ja, prošle smo svaaaašta i svugdje me je vodila... Zdravlje mi je zasad izvrsno... Odlučila je da to bude Flood - pas iz poplavljenog područja koji nije imao kamo i ostao je bez ikog svog. Brzo je Dali uvjerila svoje udomitelje da je to super plan i da će svima biti lijepo skupa Danas su Dali i Flood nerazdvojni, najbolji prijatelji! A plan je upalio ´na najjače´ ;.



ZAGREB: Tourist Postcard
Svaki dan je neka druga vrsta mesa, pa tako ovaj kralj životinja na svom meniju ima piletinu, junetinu, jaretinu, svinjetinu… Jedan dan u sedmici Tumi se ne servira hrana zbog čišćenja organizma. Nakon skoro tromjesečnog rada s timariteljem Tuma danas reaguje na određene komande. Za hitne intervencije 0 - 24 sata nazovite 098 279 170. Drugo groblje je paljevinsko s ukupno 14 grobova. Nezaboravni lik je i Vasa S. Ana Milin dizajnerica iz Zadra u svom je prepoznatljivom stilu predstavila kolekciju rock moderne djevojke koja živi u svom svijetu u kojem naprosto uživa. Ostaci kasnoantičkog naselja ruralnoga tipa definirani su, u najvećoj mjeri, na površini od cca 12. Projekti i edukacija Zaštitna arheološka istraživanja na trasi buduće autoceste A11 Zagreb-Sisak Muzej grada Zagreba odazvao se na pozivni natječaj Ministarstva kulture RH za provođenje zaštitnih arheoloških istraživanja na trasi buduće autoceste A11 - Zagreb-Sisak, kao institucija s velikim iskustvom koja je sposobna uspješno organizirati, voditi i logistički popratiti velike projekte. Nakon toga, za svaku uspješnu naredbu koju izvrše tigar, jaguar, vuk i lav Sabrija ih nagrađuje s komadima mesa. Značajno je i otkriće ostataka antičke ceste koja se smatra dijelom antičke via publica Emona-Siscia.

[Erotski gay filmovi|Domaćice : ZIMSKA SALATA OD BELE ROTKVE|Dara bubamara skandal]






Oznake: Dežurne, veterinarske, ambulante

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.