04.08.2007., subota

Izvrnut je svijet

neki dan sam otišao van, kao i svaki dan nakon kupanja, otišao na biljar. tamo sam zatekao klinku od 12-13 godina sa vodkom u ruci, minici, dekolteu i starkama. zavodila je jednog mog frenda, pokazivala mu svoju ravnu pozadinu naginjući se na biljarski stol. kasnije, kad je potrpala sve loptice, sjela je na stol i raširila noge preklinjajući ga da joj da još 5kn. U MINICI.
došla je cijela ekipa, ja sjedim u kutu, gledam svog patetičnog frenda, pijem pivo a ovaj ni malo ne kuži da sam ja uopće došao. naravno, napaljena konjina joj da 10 kn. mala je počela šefovat u kafiću i to je svima počelo ići na živce. pokupio sam se ubrzo da ne dođem u napast da ju bacim kroz onaj zatvoreni prozor il da joj ne zaguram biljarski štap tamo gdje ona stvar nije trebala stići, a vjerojatno je.
za kojih sat vremena, ja u parku, sve ok, kad dođe opet mala, sjedne mi u krilo na ljuljačci i pokušava me zbarit. moj drugi frend i ja ju uzmemo za noge i ruke, odnesemo do rive i bacimo u more da se opameti. mala pozove starog frendičinim mobitelom jer njen nije palio nakon kupanca. dođe mi stari i počne me natezat za uši jer sam ja "agresivac kakvog treba obrisati sa lica zemlje".
dok niije vidio svoju kćer u kakvom je stanju.. pijana, neobučena i vulgarna. zavalio joj je šamar pred svima a meni se ispričao. bio sam prezadovoljan ishodom cijele priče.
ima li to smisla? takve klinke ne bi trebale ni bit vani (da ne spominjem da je bio 1 sat) , a kamoli tako obučena, pijana itd. što se događa?? sve ih ćešće viđam takve. što žele postići?
nisam nikakav konzervativac, zna se za mene u kakvom sam stanju svaki vikend, ali ovo je izgubilo svaki smisao. sad ne budi nadrkan. najgore je to što je ta mala zavrtila mog (bivšeg) frenda.

UBIJ

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.