Komentari

tasmania2.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ~*~MissBoombox~*~

    Go for it man!

    takvih cmizdruša (gradske droljice) ima posvuda, i treba ih se opametiti... meni ni sa 15 ne bi palo na pamet raditi takve pizdarije..

    e, da sam vidla kak ste ju strpali u dubine... koji gušt, napravila bi dokumentarac lol

    avatar

    07.08.2007. (00:32)    -   -   -   -  

  • ~*~MissBoombox~*~

    i da.. ja te nisam kopsala u Stay heavy, majke mi došlo mi je to samo od sebe. :|

    avatar

    07.08.2007. (00:40)    -   -   -   -  

  • Tasmania (2.dio)

    nisam ti prigovorio zbog stay heavy, nego mi je drago što se širi taj pozdrav. to ti je bilo ono na jen dva tri hop u more na leđa

    avatar

    07.08.2007. (00:42)    -   -   -   -  

  • mistress of puppets

    e, mrzim takve kurve!!! vidla sam ih već PREVIŠE, pogotovo u mom bivšem razredu!! uskoro ću otvorit blog gdje ću objavit cijelu jednu bilježnicu, koja je zapravo dnevnik 4 kurvi, moje 2 frendice i ja smo im ga drpile, ha ha!!!!A KAJ JE NAJBOLJE, ONE SU TAKO GLUPE KAJ OPĆE NE ZNAJU DI JE TAJ DNEVNIK ZAVRŠIL!! HA HA HA!! e to samo dečki, dečki, dečki!!! kao da niš drugo ne postoji na svijetu!! najgore je kad dojdu u dekolteu i sve prištave, minicu i celulitne noge, velim ti, skoro sam svaki dan doma stigla slijepa!! ;) onda tam prije tjelesnog, u svlačionici jedna drugoj pokazuju di imaju strije i savjetuju kakve kreme da si kupe............. ISUSE FUUUUUJJJJJ!!! M-R-Z-I-M I-H!!! a jednom mi je jedna takva počela našt srati i pitala me "kaj imaš protiv mene" a ja joj velim "pa .... pogledaj se!!! to ti sve govori"
    baš super kaj ste ovu tak sredili, trebalo bi sve takve poredati i potamaniti, svijet bi bil puno ljepši!!
    i,da, imam 15 godina!!! ti?
    pa, ne znam, tak, jednostavno nemam msn!!
    al kad bum imala bum ti javila!!!!
    eto, malo se odužilo, heh! ;P
    ajd, pozzzzzzz
    metal up your asssssssss

    avatar

    10.08.2007. (23:58)    -   -   -   -  

  • mistress of puppets

    pa skužila sam ja odma da si ti onaj iz hellraisers-a, kak ne bi skužila!
    ajd čitamo se!!!
    e, samo jedno pitanje, kak to da znaš svirat tolko instrumenata, a imaš 16 god? od kad sviraš? i dal učiš sam ili uzimaš satove? ok, to su 3 pitanja, al jebi ga he he!!

    avatar

    11.08.2007. (15:38)    -   -   -   -  

  • ispovjedaonica...

    molila bih te da dođeš do mojeg bloga i pročitaš PRVI post.

    (možeš li svojim čitateljima spomenuti moj blog, jer je teško pokriti hrvatsku scenu blogova.mnnogi bi mmi se možda obratili a ne znaju da moj blog postoji.)

    unaprijed hvala. :D
    pozz

    avatar

    12.08.2007. (20:03)    -   -   -   -  

  • mistress of puppets

    pa ja sam isto samouka gitaristica... ok, gitaristica, to malo debilno zvuči, al... da! ja sam isto ko i ti prvo naučila osnovne akorde, al nema sumnje da je na električnoj zanimljivije svirat nek na ovoj! pa tak sam i mislila da je bas lakše svirat, a ne kak mi jedan ''frend'' stalno sere da je to nezamislivo teško!! ja bih isto htjela znat odsvirat nešt na bubnjevima, al jednostavno nemam di naučit! ;) upravo smo frendica i ja svirale jednu gitaru!! ha ha!! ona je bila zadužena za akorde a ja za ritam!!! rasturale smo whiskey in the jar!! he he he!!! no dobro, bilo je tu i tamo malih greškica, al sve je to za ljude!!
    i mislim da ak sam učiš gitaru, najbolje naučiš jer možeš svirat kaj ti je volja, a ne kaj ti neko drugi odredi, a sve kaj ti je potrebno za to možeš naći na netu!
    a ovo za moj flying V... jednostavno sam nju zagledala i nisam se više mogla odljepiti od nje!! a velka mi je želja još da kupim gibsonovg explorera!! htjela sam takvu kupit al ju nisam nigdje našla!! a možda neki drugi put!!
    ajd pozzzzzzzzzz

    avatar

    13.08.2007. (01:38)    -   -   -   -  

  • mistress of puppets

    i dal sviraš bas sa prstima il trzalicom?? ko ti je do sad bil najbolji basist u MetallicI??
    sory kaj je onaj prije komentar napisan tak da ga ni sama baš ne razumijem, al frendica mi je stalno spuštala neke fore tak da sam se trgala od smijeha... pa je sve malo zmuljano... heh... ;) !
    i slažem se, sve se solaže mogu naučit, pa čak i hendrixove, naravno, ak vježbaš!!
    ajd... nadam se da nisam već naporna sa svim tim pitanjima... ak jesam sory!! :ł

    avatar

    13.08.2007. (13:36)    -   -   -   -  

  • mistress of puppets

    meni je robert zakon tip i prejebeni basist, al... ne znam... ipak, jason je bil tolko godina s njima i sve to, kaj su sve prošli...možda bu s vremenom i robert takav!! a bob rock me jako razljutil kad je rekel da on smrti cliffa su samo james, kirk i lars prava metallica!!možda je bob htio zamijenit jasona... ha, kaj misliš?? ma ne.... šala! ipak, cliff je legenda!! e već bu 21 godina od smrti... moglo bi se reć da bu njegova smrt postala punoljetna i u americi! hm, da! a zamisli da kirk i cliff nisu zamijenili ležajeve te noći u busu kad je bila nesreća...

    avatar

    13.08.2007. (14:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...