Beskrajna ljubav 72 epizoda sa prevodom - Stranica za upoznavanje

četvrtak , 27.12.2018.










Click here: Beskrajna ljubav 72 epizoda sa prevodom






Ali da li ce Emir pustiti Kemala i Nihan da uživaju u svom životu sa svojom Deniz? Kemal je jedno od troje dece iz porodice srednje klase koja živi u susedstvu. Ali da li ce Emir pustiti Kemala i Nihan da uživaju u svom životu sa svojom Deniz? Nakon tog dana, Kemalov svet se okreće naglavačke i on gubi kontrolu.



beskrajna ljubav 72 epizoda sa prevodom

Hilal je ovaj put također nesigurna, svasta se moze ocekivati i od nje. Da li će Emir ovaj put uzeti Deniz kako bi se osvetio Nihan i Kemalu, hoce li je kidnapovati? Iako mu je bilo krivo sto ga je izdala i udala se za Emira, Kemalu biva tesko kada je vidi u kakvom je stanju zbog gubitka bebe.



beskrajna ljubav 72 epizoda sa prevodom

- Emir dolazi u bolnicu po Zejnep da zajedno odu iz države.



beskrajna ljubav 72 epizoda sa prevodom

Emirov plaćenik je spremio lažni policijski auto kojim odlaze zajedno sa Emirom kao zamena za patrolu ispred Kemalove i Nihanine kuće. Emir ulazi u kuću i odlazi u Denizinu sobu. Emir malo provodi vremena sa Deniz i odlazi zajedno sa svojim ljudima. Emir dolazi u bolnicu po Zejnep da zajedno odu iz države. Emir poziva Zejnep da izadje u dvorište. Zejnep izlazi u dvorište bolnice, ali pre toga je pozvala Kemala i ostavila uključenu vezu. Policajac ispred bolnice ne uspeva da zaustavi Emira. Kemal poziva Hakana i govori mu da Emir beži. Kemal govori Hakanu da je Zejnep sa Emirom i da ima uključenu vezu. Hakan govori da mogu da prate Zejnepin telefon i tako dodju do Emira. Emir na plaži pronalazi Zejnepin telefon koji je na vezi sa Kemalom. Emir telefonom obaveštava Kemala da ga nikad neće uhvatiti. Kemal i Nihan zajedno sa Deniz uživaju u medenom mesecu na plaži. Kemal i Nihan dolaze na sud zbog utvrdjivanja očinstva nad Deniz. Sud potvrdjuje da je Denizin otac 99,9% Kemal Sojdere. Emir nije pobegao iz zemlje već je izigrao policiju i ostao u državi. Emir je sa svojim plaćenikom ispred Kemalove i Nihanine kuće. Emir je čekao da Kemal i Nihan odu iz kuće ostavivši Deniz sa Zejnep samu. Emir ulazi u kuću. Posle kraće rasprave sa Zejnep Emir je uspavljuje. Emir uzima Deniz u ruke. Pošto su Kemal i Nihan u bioskopu, Emirov plaćenik uključuje Emira na veliko platno kako bi ga Kemal i Nihan videli. Emir sa Deniz u rukama se pojavljuje na platnu. Emir pozdravlja Kemala i Nihan, govori im da se ne boje jer neće nikom naškoditi, bar za sad. Emir odlazi sa Deniz i Zejnep vodi sa sobom.



Kara Sevda 73. Bölüm
Jedno drugome govore kako su sretni jer su jedno pored drugoga. Nakon sto dobije pasos u ruke odlucuje se da krece u akciju. Emirov plaćenik je spremio lažni policijski auto kojim odlaze zajedno sa Emirom kao zamena za patrolu ispred Kemalove i Nihanine kuće. Iako mu je bilo krivo sto ga je izdala i udala se za Emira, Kemalu biva tesko kada je vidi u kakvom je stanju zbog gubitka bebe. Emir telefonom obaveštava Kemala da ga nikad neće uhvatiti.

[Kako upoznati prijatelje u srednjoj|Oglasnik poznanstva zagreb|Sexs adresar]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.