Kako upoznati prijatelje u srednjoj - Pronađite djevojku

srijeda , 26.12.2018.

Usamljeni ste? Prizovite i zadržite nove prijatelje










Click here: Kako upoznati prijatelje u srednjoj






Pridjite bez treme jer devojke mrze tremu. No, svi smo mi od krvi i mesa i niko nije bezgriješan. Znate li sta je ljubav?



kako upoznati prijatelje u srednjoj

To naravno ne mora biti pravilo, pa je najbolje da sami ispitate za sebe i vidite šta vam odgovara zavisno od toga šta i sami tražite. Dakle, gdje god se nalazili pokušajte započeti razgovor s ljudima — u knjižari dok kupujete knjige, u redu za dućan, za vrijeme vožnje autobusom… Ako se izložite na otvoreno, istina jest da ćete mnogo puta biti odbijeni a možda će vas i ljudi ponekad pomalo čudno gledati jer je u današnjem društvu normalnije namršteno gledati dolje u pod nego se podružiti s drugim čovjekom u kojoj god situaciji — ali isto tako možete i sresti svoju najbolju prijateljicu ili svog anđela čuvara ja sam jednu od svojih najboljih prijateljica upoznala u WC-u jednog kafića za vrijeme popodnevne kave s kolegama s posla. Ovako ćete upoznati puno ljudi, a i usput ćete pomagati onima kojima je to potrebno. Eventualno preko brata, sestre, druga, drugarice da upoznas neko drustvo, mada meni se to nije desilo.



kako upoznati prijatelje u srednjoj

Kako upoznati i sprijateljiti „novog“ i „starog“ kunića? - U školskoj dobi djeca smatraju prijateljem dijete s kojim se osjećaju ugodno i s kojim mogu razmjenjivati osjećaje i tajne.



kako upoznati prijatelje u srednjoj

Sada, nakon godinu dana, kada sam upisala faks i samo me 3 tjedna dijele od početka ostatka mog života, osvrćem se na proteklu godinu i vrijeme provedeno s ljudima koje neću tako skoro vidjeti. Za početak, obećavat ćete ljudima da ćete se stalno družiti i ostati u kontaktu, ići na kave barem jednom mjesečno kad ste u gradu... Velik dio vas neće uspjeti upisati željeni fakultet, neki ga uopće neće, dok će se neki razasuti po svim dijelovima Lijepe Naše i izvan nje. Prijatelje s kojima ste dijelili 4 godine svog života, sada ćete viđati samo za praznike, i to u izlascima. Nadalje, vrlo ste uznemireni zbog mature i mislite da već zaostajete s pripremama. U mom slučaju, nadobudno sam počela listati knjige prošlih razreda već u listopadu. U ožujku sam se jedva mogla prisjetiti 65% prošlog gradiva. Matura je standardizirani ispit za koji je dovoljno proći ispitni katalog i upoznati se s onim što se od vas očekuje, a zatim takve tipove zadataka proći kroz već provedene ispite. Pa, čast izuzecima koji od malih nogu znaju što upisati i što biti u životu. Ja nisam bila jedna od njih i tek sam u veljači sa sigurnošću mogla odabrati prioritet na postani-student. Nemojte se osjećati beskorisno, ako isprve ne uspijete u svom naumu ili niste dosljedni tuđim očekivanjima. Uživajte u zadnjoj godini bez 'odraslih' obaveza, u kojoj ćete definitivno imati vremena na pretek, bilo za prijatelje ili za učenje. Pokažite se i dokažite u najboljem svjetlu, rado ćete se prisjećati profesora, a s nekima se družiti i nakon srednje škole.



Otvorite se za nova prijateljstva+darivanje knjige - Ana Bučević
Dakle, ako se povučeš u sebe i počneš izbjegavati druge ljude, bit će ti još teže. Sta bi sa njima stvarno ne znam kao da su vremenom poludele. Ako je tako, nekom od njih predložite da se nađete na kavi i ispričate. Kažu mi da je glazba preglasna gdje god se ode, da dečki samo promatraju, da su neaktivni, a još uvijek nije običaj da cure prve prilaze, a kad to i učine, dečki na to ne gledaju blagonaklono —- objašnjava apsurdnu situaciju prof. Neki nastavnici zahtevaju posebnu opremu za svoje časove, tako da bi bilo dobro da se informišete o tome i postarate se da imate sve što vam je potrebno za čas od samog početka. A u konačnici, i ne odlascima u društvo koje nam možda nije idealno nećemo ni biti u mogućnosti upoznavati nove ljude. Međutim, trebamo prijateljima i voljenima oko nas i stoga neophodno je znati o tome kako upoznavati nove ljude.

[Prvi dejt ispovesti|Telenor Crna Gora (@TelenorCrnaGora) on Twitter|Dijaspora oglasi njemačka licni]






Oznake: kako, upoznati, i, sprijateljiti, „novog“, „starog“, kunića?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.