Oralni sex slike - Susretit će se u sredini

utorak , 08.01.2019.

15 zapovijedi savršenog oralnog seksa kojim ćete ga s










Click here: Oralni sex slike






Ipak analni je definitivno stvar koju morate da probate više puta kako biste shvatili da li vam odgovara. Ali, ako volite da ga tako zadovoljavate, onda bi dobro bilo da to i pokažete - nežno stenjite i uzdišite dok ste dole, to će ga izludeti.





Vidji kupis vama po sladoled najvise preporucujem rumenko zbog lizanja. Zgrabite ga za guzove, povucite mu gaće dolje i počnite ga oralno zadovoljavati u tom položaju — naglavačke.





15 zapovijedi savršenog oralnog seksa kojim ćete ga s - U naše vreme pojedine zemlje još uvek krivično gone čin analnog seksa između odraslih osoba među kojima postoji pristanak, idući čak dotle da traže izricanje. Shodno tome, predstavlja plodno tle za seksualno prenosive bolesti, pogotovo.





Drži ih u jednoj ruci i povremeno ih malo stisne. Istovremeno stimuliranje penisa i testisa totalno me uzbuđuje i zbog toga je orgazam još jači. Uhvati me s obje ruke dok jezikom lagano kruži po meni. Kada to radi osjećam se nevjerojatno, ne može bolje od toga. Osjećaj hladnog jezika je nevjerojatan i totalno pojača čitavo iskustvo. Jednom sam ležao na leđima, a moja cura se približila mom međunožju i jednostavno gledala moj penis. Provela je dobru minutu mirno ga gledajući, a onda je počela usnama kružiti oko njega i dahtati bez da me je uopće dotaknula. Iščekivanje me je ubilo i zbog toga je trenutak kada je stvarno krenula s akcijom bio fenomenalan. Zato obožavam kada moja cura prione poslu s osmijehom na licu i entuzijazmom. Tako je već napravila pola posla, totalno opustila atmosferu i ludo me napalila, a svi eventualni neugodnjaci odmah se zaborave ako se oboje smijemo. Osjećaj kada jezikom prelazi preko mene je nevjerojatan, pogotovo kada njime lagano kruži. To me najviše uzbuđuje kod oralnog seksa. Osjećaj hladnog jezika na mom penisu je nevjerojatan i totalno pojača čitavo iskustvo. To me najviše napali. Onaj osjećaj kada osjetim toplinu njezinog jezika i stisak njezine ruke. Apsolutno nevjerojatno, dvostruka senzacija.



ORALNI SEX / ODNOS U ISLAMU
I jako je intenzivan osećaj. Devojka B: Ne, ali ja nisam doživela ni isključivo na osnovu vaginalne penetracije. Ste se nam že pridružili na naši? Čak i ako vam čudno zvuče. Koliko dugo, kojim tempom i kojom tehnikom zavisi od vas i vaše kreativnosti. Za nju: Zamolite ga da pojača pritisak Mnoge žene ne mogu da dostignu orgazam za vreme oralnog seksa, zato što je muškarac suviše nežan. Kada osetite da je porastao dva do tri puta više od svoje normalne veličine — spremna je! Vse ženske, ki so sodelovale v njeni raziskavi, so bile stare od 18 do 25 let.

[Pornici sa milfarama|Haljina košulja|Jebaljke]






Oznake: 15, zapovijedi, savršenog, oralnog, seksa, Kojim, ćete, ga, s

Nekretnine crna gora bijelo polje - Brzog datiranja

prodaja kuce u Bijelom Polju,Sutivan










Click here: Nekretnine crna gora bijelo polje






Održan sastanak Radne grupe za praćenje realizacije projekta valorizacije Đalovića pećine Danas je održan konstitutivni sastanak Radne grupe za praćenje realizacije projekta valorizacije Đalovića pećine. Odlukom o pristupanju izradi Statuta Opštine Bijelo Polje, predviđeno je da Skupština opštine formira Komisija za izradu Statuta Opštine Bijelo Polje, koja će biti zadužena da izradi nacrt Statuta Opštine Bijelo Polje. FB SHARE: Dobitnicu prve nagrade na VI Međunarodnoj NIS olimpijadi koja je održana u Novom Sadu Irenu Madžgalj i njenog brata Novaka, najboljeg studenta Saobraćajnog fakulteta, primio je danas predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović. Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om.



nekretnine crna gora bijelo polje

Oglas će biti aktivan narednih 15 dana od prijema vašeg sms-a. Javna rasprava povodom Elaborata o procjeni uticaja na životnu sredinu za postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda Potkrajci Danas je u sali Skupštine opštine Bijelo Polje održana javna rasprava, povodom Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda Potkrajci. Odlukom o pristupanju izradi Statuta Opštine Bijelo Polje, predviđeno je da Skupština opštine formira Komisija za izradu Statuta Opštine Bijelo Polje, koja će biti zadužena da izradi nacrt Statuta Opštine Bijelo Polje.



nekretnine crna gora bijelo polje

Rasovo, Bijelo Polje, placevi na prodaju - Plac je na ravnom zemljistu ima put i mogucnost prikljucka na struju, vodu i kanalizaciju. Nacrt navedenog dokumenta je objavljen na web sajtu Opštine uz poziv svim zainteresovanim subjektima da dostave predloge, sugestije i primjedbe u pisanoj ili elektronskoj formi.



nekretnine crna gora bijelo polje

FB SHARE: Dobitnicu prve nagrade na VI Međunarodnoj NIS olimpijadi koja je održana u Novom Sadu Irenu Madžgalj i njenog brata Novaka, najboljeg studenta Saobraćajnog fakulteta, primio je danas predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović. Najljepša Crnogorka kod Predsjednika Opštine Misicu Crne Gore za 2018. Održan sastanak Radne grupe za praćenje realizacije projekta valorizacije Đalovića pećine Danas je održan konstitutivni sastanak Radne grupe za praćenje realizacije projekta valorizacije Đalovića pećine. U skladu sa obavezama iz navedene Odluke Komisija je izradila nacrt Poslovnika Skupštine opštine Bijelo Polje i isti stavila na javnu raspravu do 11. Nacrt navedenog dokumenta je objavljen na web sajtu Opštine uz poziv svim zainteresovanim subjektima da dostave predloge, sugestije i primjedbe u pisanoj ili elektronskoj formi. Odlukom o pristupanju izradi Statuta Opštine Bijelo Polje, predviđeno je da Skupština opštine formira Komisija za izradu Statuta Opštine Bijelo Polje, koja će biti zadužena da izradi nacrt Statuta Opštine Bijelo Polje. U skladu sa obavezama iz navedene Odluke Komisija je izradila nacrt Statuta Opštine Bijelo Polje i isti stavila na javnu raspravu do 11. Nacrt navedenog dokumenta je objavljen na web sajtu Opštine uz poziv svim zainteresovanim subjektima da dostave predloge, sugestije i primjedbe u pisanoj ili elektronskoj formi. Na osnovu Programa mjera za podsticaj ruralnog i održivog razvoja za 2018. Rok za legalizaciju objekata do 15. YU grupa i Alen Islamović 22. Javna rasprava povodom Elaborata o procjeni uticaja na životnu sredinu za postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda Potkrajci Danas je u sali Skupštine opštine Bijelo Polje održana javna rasprava, povodom Elaborata procjene uticaja na životnu sredinu za postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda Potkrajci.



CRNA GORA - POŽAR U CRNOJ GORI FABRICI U BIJELOM POLJU NANIO MILIONSKU ŠTETU 30. 04. 2018.
Međutim, prodaja je stala i uprkos velikom padu cena, došlo se u situaciju da je u ponudi oko 10. Kategorija Postavljen 17-07-2012 Naslov Rasovo, Bijelo Polje, placevi na prodaju Mesto Rasovo, Bijelo Polje Država Crna Gora Oglašava Vlasnik Tekst oglasa Prodajem placeve u Rasovu, Bijelo Polje, 3500e po aru, 6 placeva po 4 ara, moze i zajedno za nizu cenu, nalaze se izmedju starog i novog puta, 1km pre skole iz pravca grada, nedaleko od perionice Quatro. Najviše ih je u Budvi oko 4500 stanova. Ova akcija je jednokratna i može se ponoviti više puta dnevno. Na osnovu Programa mjera za podsticaj ruralnog i održivog razvoja za 2018. Da pomerite oglas na prvo mesto u PREMIUM PONUDI Cene: mts: 183. U godinama za nama, u stanove u Crnoj Gori je investirano oko dve milijarde evra a taj novac je uglavnom išao u potrošnju što je jedan od faktora koji su uticali da su cene svih proizvoda i usluga sada među najvećim u regionu. Cene SMS servisa su izražene sa uračunatim PDV-om.

[Dara bubamara sex slike|Gole amaterske fotografije|Skrivena kamera jebacina]






Oznake: prodajem, stan, u, BUDVI

Tražim ljubav 1 - Pronađite djevojku

Usamljena sam i treba mi pod hitno netko.










Click here: Tražim ljubav 1






Snežana Filipović - Samo tebi pripadam04. Ošamućen, ustao sam i otišao bez reči. Licno preuzimanje ukoliko je moguce ili slanje preporucenom postom ili Post ekspresom nakon uplate na racun.



Tražim ljubav 1

Jasno se sećam tog poslednjeg trenutka sreće. Kako bi kontaktirali korisnicu na broj 888999 pošaljite poruku sadržaja OK5 GOSPODA NENA Cijena poruke iznosi 3.



Tražim ljubav 1

Usamljena sam i treba mi pod hitno netko. - Made in Serbia Novo, neotpakovano, u celofanu! Razlog je jednostavan — da čitaoci ne lutaju, da osveste da je jedini siguran put koji ih vodi u dobrom pravcu, ka ozdravljenju i dalje ka isceljenju, put na kome će se okrenuti ka sebi, pogledati u sebe i osetiti ljubav.



Tražim ljubav 1

Živimo u instant dobu. Jedemo brzu hranu, pa se onda bacamo na iste takve dijete, čitamo laku literaturu, informacije dobijamo odmah. Ništa nam u 21. Pa ako je sve već instant, zašto ne bi bila i ljubav? Zaljubljujemo se brzinom svetlosti i kao da sutra ne postoji, sve vreme provodimo skupa. Nismo se ni okrenuli, a već počinjemo da pravimo planove za zajednički život. A onda jednako brzo kao što smo počeli, prekinemo. I ne patimo dugo, nego se opet sa jednakom strašću bacimo na novu ljubav. Haotično, impulsivno, bez razmišljanja, jer takva je ljubav, zar ne? Nekad u očaju jer su svi oko nas u paru, uplovimo u novu priču ne zato što je dobra za nas nego jer želimo da i mi živimo bajku. Nekad nas ponese brzina kojom se sve oko nas dešava, pa uletimo i u superbrzi ljubavni voz. Nekad iz želje da što pre pronađemo onog pravog, uđemo u vezu sa nekim ko je daleko od toga, čime se zapravo samo još više udaljavamo od cilja. Ponekad žurimo da bismo ostvarili nametnuti imperativ da se do 30. Šta god bili razlozi, rezultat je isti. Kao alav čovek koji samo jede, a nikako da se zasiti, hrlimo ka nečem novom, nikad zadovoljni. Međutim, ovaj tip ljubavi po svojoj prirodi nije trajan. Upravo nas usamljenost često gura u zagrljaj osobe koja nije za nas. Pre nego što pohrlimo ka novoj vezi treba da razmislimo da li sa potencijalnim partnerom delimo iste vrednosti, ciljeve, vizije veze i života, a onda da, korak po korak, gradimo odnos. Sve to staje u jednostavan savet mudrijih da je sporije, ipak, bolje. Da bismo neko umeće usvojili, treba da savladamo dva koraka, teorijski i praktičan. Da bi neko bio dobar doktor, prvo treba da upozna delove tela, a onda da izvežba praksu u tom polju. Tako je i u ljubavi. Treći korak, možda i najvažniji, jeste da nam to bude prioritet. Ne smemo da dozvolimo da nam bilo šta na svetu bude važnije od ovog umeća, ni novac, ni moć, ni uspeh, ni prestiž. Tako da, da, sporije je bolje - kaže psihoterapeut. Da je i u seksu sporije bolje pokazuje studija Univerziteta u Kornelu u kojoj je učestvovalo 600 bračnih i vanbračnih parova. Ispostavilo se da su parovi koji su seks imali u prvih mesec dana rekli da im je manje zadovoljstvo vezom. Za žene, mada ne i za muškarce, što kasnije dođe seks, veće je zadovoljstvo vezom. Usporavanje za žene znači da imaju vremena da obrate pažnju na druge stvari koje mogu da poboljšaju odnos, poput emotivne bliskosti i posvećenosti. Ne znači da će oni koji prebrzo ulete u vezu obavezno neslavno završiti, ali su pod većim rizikom. Znači, pri ulasku u instant veze rizik je, ako je to prava reč, da se taj odnos neće ostvariti, niti biti trajan - kaže Đorđevićeva.



Čakija Noris
Licno preuzimanje ukoliko je moguce ili slanje preporucenom postom ili Post ekspresom nakon uplate na racun. Ništa nije onako kako izgleda 14. Trebalo je da se venčamo za tri nedelje. I od tada ne prestajem da je tražim. Šefćet Hamidović Ringo - Pjesma velikanu16. Ispostavilo se da su parovi koji su seks imali u prvih mesec dana rekli da im je manje zadovoljstvo vezom. Samo tebe želim ja 4. Moj si život 2. Naravno da ću je voleti, šta god da je uradila. Podjednako je namenjena pacijentima i članovima porodice, zdravima i bolesnima, starima i mladima, profesionalcima koji rade i bave se ljudima. Jasno se sećam tog poslednjeg trenutka sreće. Leti visoko kao orlovi 10.

[Vrele gume • Pogledaj temu|Dominacija split|Slatke cure slike]






Oznake: Usamljena, sam, i, treba, mi, POD, hitno, netko

Dodatna zarada - Susret s djevojkom

Kako da zaradite u trgovini – dodatna prodaja, dodatna zarada!










Click here: Dodatna zarada






Ovo ce Vam dati jasnu temu koju trebate da uspratite u tekstu. Kao što sam već spomenuo sa ovom vrstom zarade kod kuće se bavim više od godinu dana i vrlo sam zadovoljan sa mogućnostima zarade. Šta znači PAMETAN rad i kako to možete zarađivati novac bez mnogo rada?



dodatna zarada

Moguce je zaraditi od 30 do 90 dolara svaki dan ukljucujuci i vikende Moguca je i veca zarada, ali za iskusnije i spretnije korisnike Ovo je jedinstvena prilika za sve koji zele dodatnu zaradu, ili cak i glavni izvor prihoda Ako ste zainteresirani za posao, javite se ili na mail ili viber i dobijete sve potrebne informacije. Ta je osoba zadužena za osmišljavanje i vođenje komunikacije na društvenim mrežama uglavnom se radi o Facebooku za potrebe nekog brenda, ali i poznate osobe. Rad sam da vam ostavim email kako bi me kontaktirali radi eventualnog posla.



dodatna zarada

Honorarni poslovi kod stranih poslodavaca - PROBAJTE! - Prodajte osiguranje Ako ste dobar prodavac ili ste spremni da naučite kako da postanete dobar prodavac i umete sa ljudima, možete prodavati osiguranja životna, penziona, zdravstvena, itd. Radim kao majmun i radim za dzabe, a vi ako hocete da me platite svakao je bolje za mene, onda pocetak recenice nece vaziti.



dodatna zarada

Jedna od tehnika koja može da vam pomogne da vaši kupci kupe i ono što nisu planirali je dobar raspored grupa proizvoda u vašim prodavnicama i pravilno korišćenje određenih lokacija u vašoj radnji. Sigurno ste šetajući po komšiluku primetili veliki broj malih prodavnica koje se zatvaraju, ali isto tako i određen broj novih prodavnica koje zauzimaju njihova mesta. U neke ćete verovatno ući iz čiste radoznalosti, a ukoliko se potrudite i odete još jedan korak dalje, počnete da brojite broj zgrada, stanova i kuća biće Vam teško da nađete opravdanost njihovog poslovanja. Da li zaista svi u tom poslu dobro zadađuju? Razlika između pobednika i gubitnika Naravno da ne. Kao i u svakom poslu danas samo najbolji uspevaju da opstanu. Po čemu se onda razlikuju pobednici od gubitnika i da li to znači da u nekom delu našeg posla moramo biti 100% bolji od konkurencije kako bi pobedili? Naprotiv, pravi put je biti 1% bolji u 100 delova. Pa da počnemo od prvog. Prema rezultatima istraživanja koja su sprovedena kako u Evropi, tako i kod nas, skoro polovina obavljenih kupovina nije strogo planirana od strane kupaca. Primena određenih aktivnosti koje mogu da utiču na odluku o kupovini zapravo može da utiče na polovinu kupovina Vaših kupaca. Dobar raspored grupa proizvoda Jedna od tehnika koja može da Vam pomogne da Vaši kupci kupe i ono što nisu planirali je dobar raspored grupa proizvoda u Vašim prodavnicama i pravilno korišćenje određenih lokacija u Vašoj radnji. Postoje veoma jednostavna pravila koja nam govore o tome koliko pozicija neke kategorije asortimana utiče na dodatnu prodaju tih artikala. Da li ste razmišljali o tome? Zašto je toliko važna pozicija nekog artikla? Prostim jezikom rečeno, zapao Vam je za oko proizvod zbog koga prvobitno niste ni došli u prodavnicu. Ukoliko je taj proizvod adekvatno izložen, te sve potrebne podatke o proizvodu možete da vidite za 5 sekundi — shvatate da ste baš njega zaboravili da stavite na spisak. I eto, kupovina je obavljena, kupac zadovoljan, a Vi ste ostvarili dodatnu zaradu. Definisanje pozicije grupa artikala u radnji Verovatno ste se često susretali sa terminom layout raspored. Taj termin upravo označava poziciju određene grupe artikala u Vašoj prodavnici. Prisetite se na osnovu čega ste mlečne proizvode ili sokove u Vašoj prodavnici postavili tu gde se nalaze. Da li je bio slučaj da je pozicija mlečnih proizvoda određena na osnovu lokacija utičnica za frižidere? Ako je tako — Vi verovatno niste obratili pažnju koliko dobar layout može da doprinese uvećanju prosečnog računa Vaših kupaca i uvećanju Vaše zarade. Dobar layout zavisi u mnogome od izgleda prostorije u kojoj se nalazi Vaš prodajni objekat. U svakoj prostoriji postoje A, B i C lokacije koje su određene time koliko kupaca će proći određenim putem kroz Vašu radnju. Put kojim se kupci kreću kroz radnju se naziva tok kretanja kupaca ili sve popularnije customer flow slika 1. Kako kretanje kupaca i ABC lokacije mogu da rade za Vas i uvećanje vašeg profita? Nacrtajte kako izgleda plan Vaše prodavnice. Ucrtajte putanje kojima se obično Vaši kupci kreću kroz objekat. Pre nego što ucrtate putanju, posmatrajte kretanje kupaca nekoliko dana. Kada ste odredili najčešći tok kretanja kupaca odredite lokacije pored kojih prolazi najveći broj kupaca A lokacije kao i mesta gde kupci ne prolaze tako često C lokacije. Kada odredite A, B i C lokacije Vaše prodavnice razmislite kojim asortimanom C lokacije možete da pretvorite u B ili A lokacije slika 2. Različite kategorije svežih namirnica u Vašoj radnji možete da pozicionirate tako da zajedno formiraju jednu liniju uz zid. Kupci veoma često imaju tendenciju kretanja periferijom prodavnice i na ovaj način će sigurno proći i pored dela radnje rezervisanog za kategoriju svežih proizvoda. Artikle koji se lako kradu pozicionirajte u blizini kase ili iza kase. Nemojte da zaboravite da i boje zidova i plafona, osvetljenje i temperatura utiču na ponašanje kupaca pri kupovini. Pravilo magičnog trougla Pravilo magičnog trougla je veoma jednostavan način da odlučite gde ćete da pozicionirate određene kategorije artikala slika3. Kada kupac uđe u prodavnicu trebalo bi odmah da vidi jednu od kategorija namirnica koje su mu potrebne svaki dan. Nakon toga njegovu pažnju na drugom kraju treba da privuku namirnice koje se upotrebljavaju redovno u domaćinstvu kao na primer pića, slatkiši itd. Tek na kraju kretanja kupaca idealno bi bilo postaviti proizvode koji utiču na impulsnu kupovinu i doprinose uvećanju Vašeg profita. Naravno, koliki prostor ćete odrediti za koju grupu namirnica zavisi od toga gde se nalazi Vaša prodavnica i ko su Vaši kupci. Na slici 4 možete videti primer A i C lokacija u jednoj radnji. C lokaciju možete pomoću određenog asortimana da pretvorite u A ili B lokaciju. Dovoljno je, na primer da na mestu najslabije frekvencije kupaca postavite hleb. Autor teksta je , rukovodilac za odnose sa trgovinama Tekst je preuzet iz časopisa , uz odobrenje časopisa i Autora. Nikola, mislim da se to ne može... U koliko u čeliji sa IF napišem napr b na n gdje n treba biti potencija ili indeks, u... Ilija, napravi tabelu sa nutritivnim vrijednostima po jedinici mjere npr. Znajuci coveka, otisao je jer su mu sa ekpertizom koju ima i dalje sva vrata otvorena, a verujem da...



People String dodatna zarada preko interneta
Probaj , nije prevara. Ako imate i jedno i drugo, onda Vam ostaje samo da pronađete kompaniju koja ostvaruje dobit, kupite njene akcije, i ubirajte prihode. Na internetu ima više sličnih servisa no je najpopularniji i najveći, a samim time i jedini koji trebate. Da se ne ponavljam šta je to , sve detaljno možete pročitati ovdje u prethodnim postovima. KORISTITE SNAGU INTERNETA I MULTI-LEVEL MARKETINGA! Danas kad imate Skype, besplatnu audio, video komunikaciju i konferencijske razgovore, sve granice u kancelarijskom poslovanju se brišu. Htela bi da te upoznam i podelim sa tobom ono sto ja znam i u sta sam ja upucena. Sve što treba je otići na razne newsgrupe i poslati članak, kad Vam uđe u štos, trebaće Vam oko 10 sekundi za svaku newsgrupu. Javite se na goo. I opremu koja ne mora biti pretjerana ni skupa? Nakon odradjene registracije, dobićete moju poruku dobrodošlice sa detaljnim uputstvima za start, a klikom na moju sliku me možete dodati i za facebook prijatelja.

[Nema sveta bez interneta|Erotske price klub|Phone date]






Oznake: Honorarni, poslovi, kod, stranih, poslodavaca, &, PROBAJTE

Jaka kemija izmedu dvoje ljudi - Pravi datiranje

Dakle, je li to ljubav ili strast?










Click here: Jaka kemija izmedu dvoje ljudi






Ima, otud, uvijek optimista koji vjeruju da bi se svijet mogao uputiti ka zlatnom dobu samo ako bi se ljudima reklo koji je pravi put. Ja stalno mislim da sam gotov i da necu dugo. Ako ipak uđu u brak, ovakve osobe su sklone da imaju paralelne veze ne bi li dostigle ponovo svoju ljubavnu opijenost. Mislis da je bolje u kaficu ili teretani?!



jaka kemija izmedu dvoje ljudi

Sad kad čitam sve vaše postove našla sam se skoro u svakom. Žgaravicu mi je najviše izazivala konzervirana hrana, tijesta i kolači zbog praška za pecivo, svo kiselo voće i uopšte sva kisela hrana. Neki razočarani tužilac optužio ga je 1621.



jaka kemija izmedu dvoje ljudi

Net.hr - Varijable povezane s romantičnom privlačnosti primjerice, naš odnos mogao bi dovesti do razvitka romantičnih osjećaja su pet puta češće navođene kao primjeri negativnih aspekata nego pozitivnih.



jaka kemija izmedu dvoje ljudi

Privlačnost između dvoje ljudi nastaje na mnogim razinama. Međutim, seksualna privlačnost ili 'kemija' je nešto na što ne možemo utjecati, ona nije racionalna. Često se seksualna privlačnost povezuje s , ali osoba koja nas privlači na prvi pogled uopće nam se ne mora svidjeti kad je bolje upoznamo. Ponekad nam prijateljica opisuje muškarca koji bi bio savršen za nas, ali pri susretu ne osjećamo ništa. Zašto u društvu nekih ljudi osjetimo toplinu u trbuhu, poželimo im biti blizu, a najčešće ne možemo objasniti razlog takvih osjećaja? Seksualna privlačnost između dvoje ljudi može biti iznimno jaka i pojaviti se potpuno neočekivano i neobjašnjivo. Ponekad se javlja odmah, a nestaje kad bolje upoznamo osobu. Često nam se sviđa sve na osobi, ali nedostaje ono nešto, iskra, kemija i ta osoba nam može biti samo prijatelj. Jedino zajedničko svim nabrojenim situacijama je da se kemija ne može odglumiti. Neka istraživanja pokazuju da partneri koji imaju jako različit genetski materijal, zapravo imaju različite navike u svakodnevnom životu. Ali znanstvenici tvrde da ljudi moraju slijediti svoje prirodne instinkte, kojih često nisu svjesni. Intuicija ljudima pomaže u opasnostima, a seksualni instinkt bira partnere koji nam biološki odgovaraju. Kad upoznamo osobu koja nas privlači, naše tijelo šalje signale kojima želimo pokazati osobi da nam se sviđa, a želimo se i mi svidjeti njoj. Ali što je zapravo razlog seksualne privlačnosti između dvoje ljudi? Neka istraživanja pokazuju da je naš glasjedan od faktora koje koristimo pri susretu s osobom koja nas seksualno privlači. Muškarci i žene govore dubljim tonom kad razgovaraju s osobom suprotnog spola koja ih zanima. Iako su ljudi vizualna bića i ono što vide je važno kod upoznavanja, istraživanja pokazuju da je i zvuk jednako važan. Glas može pokazati mnoge socijalne i biološke značajke koje mogu biti privlačne ili potpuno neprivlačne, pokazalo je istraživanje koje je vodila Susan Hughes, prof. Prema riječima Hughes, istraživanje je pokazalo da oba spola koriste niži ton glasa i pokazuju višu razinu uzbuđenosti kad razgovaraju s privlačnijom osobom suprotnog spola. Iako se smatralo da će žene htjeti zvučati što ženstvenije, ipak, dublji glas zvuči zavodljivije i privlačnije. Glas je jedan od faktora koji odlučuju hoće li muškarac biti privlačan ženi, istraživao je antropolog David Puts. Dublji muški glas je privlačniji ženama, a istraživanja pokazuju da je to još više izraženo kod žena u fertilnoj fazi, odnosno u vrijeme ovulacije. Prema drugim istraživanjima, žena na osnovu mirisa može odlučiti je li muškarac pravi za nju. Žene su osjetljive na muške feromone koji se nalaze u svježem znoju. Međutim, postoji razlika između feromona androstenona i androstenola. Androstenol je svježe proizveden miris koji je privlačan ženama, a androstenon je miris koji je u doticaju s kisikom, manje svjež i ne izaziva toliku privlačnost kako mnogi muškarci vjeruju. U vrijeme ovulacije, osjetilo mirisa je na vrhuncu, a to je vrijeme kad je najveća mogućnost da žena zatrudni. Ona udiše set gena, pod nazivom MHC, koji su njoj komplementarni i različiti od njezinih vlastitih. Par s velikim brojem različitih gena potomstvu pruža najbolje šanse za preživljavanje. Seksualna privlačnost nema samo fizičko objašnjenje dvaju tijela koje se magnetski privlače u potrazi za kompatibilnošću. Za većinu žena muška osobnost ima glavnu ulogu u stvaranju kemije, a u tome posebnu ulogu ima smisao za humor. Međutim, postoji razlika između nasmijavanja drugih i smijanja tuđim šalama koja se ističe između spolovima. Muškarci ženu s dobrim smislom za humor definiraju onu koja se smije njihovim šalama, a suprotno tome, žene privlače muškarci koji nasmijavaju njih. Istraživanja pokazuju da je ženama ovo važna muška osobina u svim odnosima, od kratkih avantura do dugogodišnje veze. Smijeh izaziva pozitivno raspoloženje, a pokazuje i samopouzdanje i inteligenciju.



Esoteric Agenda - Best Quality with Subtitles in 13 Languages
Prava ljubav moze imati svoja iskusenja, ali je jasno da to nisu iskusenja koja dolaze od zaljubljenih, vec iz okoline. Pileće meso se može i peći na keramičkoj tavi na kap dvije ulja, pa kad malo dobije boju podlijeva se sa malo juhe dok ne omekša. Nexium tablete su me preporodile bar onaj period dok sam ih pio a sad za dalje vidjecemo sta ce biti. Ispoljavas svoju nervozu ovdje cijelo vrijeme, razbacujes se sa sovinizmom, nemas ni 'a' od argumenata. Necu duljiti, ali njeno pitanje je kako pronaci i kako zadrzati ljubav. Danas, on kaze da retko izlazi. Ali, ne može se otkriti svoje pravo ja a da se ne otkrije reainost u svijetu oko tog Ja. Postane čovjek kreativan i zavolio sam kuhanje XD.

[Slike najljepših cura|Zene traze ljubavnike|Auto oglasi split]






Oznake: net.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.