Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tancnessscalar

Marketing

Tražim ljubav 1 - Pronađite djevojku

Usamljena sam i treba mi pod hitno netko.










Click here: Tražim ljubav 1






Snežana Filipović - Samo tebi pripadam04. Ošamućen, ustao sam i otišao bez reči. Licno preuzimanje ukoliko je moguce ili slanje preporucenom postom ili Post ekspresom nakon uplate na racun.



Tražim ljubav 1

Jasno se sećam tog poslednjeg trenutka sreće. Kako bi kontaktirali korisnicu na broj 888999 pošaljite poruku sadržaja OK5 GOSPODA NENA Cijena poruke iznosi 3.



Tražim ljubav 1

Usamljena sam i treba mi pod hitno netko. - Made in Serbia Novo, neotpakovano, u celofanu! Razlog je jednostavan — da čitaoci ne lutaju, da osveste da je jedini siguran put koji ih vodi u dobrom pravcu, ka ozdravljenju i dalje ka isceljenju, put na kome će se okrenuti ka sebi, pogledati u sebe i osetiti ljubav.



Tražim ljubav 1

Živimo u instant dobu. Jedemo brzu hranu, pa se onda bacamo na iste takve dijete, čitamo laku literaturu, informacije dobijamo odmah. Ništa nam u 21. Pa ako je sve već instant, zašto ne bi bila i ljubav? Zaljubljujemo se brzinom svetlosti i kao da sutra ne postoji, sve vreme provodimo skupa. Nismo se ni okrenuli, a već počinjemo da pravimo planove za zajednički život. A onda jednako brzo kao što smo počeli, prekinemo. I ne patimo dugo, nego se opet sa jednakom strašću bacimo na novu ljubav. Haotično, impulsivno, bez razmišljanja, jer takva je ljubav, zar ne? Nekad u očaju jer su svi oko nas u paru, uplovimo u novu priču ne zato što je dobra za nas nego jer želimo da i mi živimo bajku. Nekad nas ponese brzina kojom se sve oko nas dešava, pa uletimo i u superbrzi ljubavni voz. Nekad iz želje da što pre pronađemo onog pravog, uđemo u vezu sa nekim ko je daleko od toga, čime se zapravo samo još više udaljavamo od cilja. Ponekad žurimo da bismo ostvarili nametnuti imperativ da se do 30. Šta god bili razlozi, rezultat je isti. Kao alav čovek koji samo jede, a nikako da se zasiti, hrlimo ka nečem novom, nikad zadovoljni. Međutim, ovaj tip ljubavi po svojoj prirodi nije trajan. Upravo nas usamljenost često gura u zagrljaj osobe koja nije za nas. Pre nego što pohrlimo ka novoj vezi treba da razmislimo da li sa potencijalnim partnerom delimo iste vrednosti, ciljeve, vizije veze i života, a onda da, korak po korak, gradimo odnos. Sve to staje u jednostavan savet mudrijih da je sporije, ipak, bolje. Da bismo neko umeće usvojili, treba da savladamo dva koraka, teorijski i praktičan. Da bi neko bio dobar doktor, prvo treba da upozna delove tela, a onda da izvežba praksu u tom polju. Tako je i u ljubavi. Treći korak, možda i najvažniji, jeste da nam to bude prioritet. Ne smemo da dozvolimo da nam bilo šta na svetu bude važnije od ovog umeća, ni novac, ni moć, ni uspeh, ni prestiž. Tako da, da, sporije je bolje - kaže psihoterapeut. Da je i u seksu sporije bolje pokazuje studija Univerziteta u Kornelu u kojoj je učestvovalo 600 bračnih i vanbračnih parova. Ispostavilo se da su parovi koji su seks imali u prvih mesec dana rekli da im je manje zadovoljstvo vezom. Za žene, mada ne i za muškarce, što kasnije dođe seks, veće je zadovoljstvo vezom. Usporavanje za žene znači da imaju vremena da obrate pažnju na druge stvari koje mogu da poboljšaju odnos, poput emotivne bliskosti i posvećenosti. Ne znači da će oni koji prebrzo ulete u vezu obavezno neslavno završiti, ali su pod većim rizikom. Znači, pri ulasku u instant veze rizik je, ako je to prava reč, da se taj odnos neće ostvariti, niti biti trajan - kaže Đorđevićeva.



Čakija Noris
Licno preuzimanje ukoliko je moguce ili slanje preporucenom postom ili Post ekspresom nakon uplate na racun. Ništa nije onako kako izgleda 14. Trebalo je da se venčamo za tri nedelje. I od tada ne prestajem da je tražim. Šefćet Hamidović Ringo - Pjesma velikanu16. Ispostavilo se da su parovi koji su seks imali u prvih mesec dana rekli da im je manje zadovoljstvo vezom. Samo tebe želim ja 4. Moj si život 2. Naravno da ću je voleti, šta god da je uradila. Podjednako je namenjena pacijentima i članovima porodice, zdravima i bolesnima, starima i mladima, profesionalcima koji rade i bave se ljudima. Jasno se sećam tog poslednjeg trenutka sreće. Leti visoko kao orlovi 10.

[Vrele gume • Pogledaj temu|Dominacija split|Slatke cure slike]








Post je objavljen 08.01.2019. u 23:05 sati.